глоби КАТ
- Dark Angel
не каза как са на черно билетите за този циркDark Lady написа:да споделя малко опит
днес в 10 и малко си изтеглих билетче с номер 459
в същия миг един господин ми подари своето с номер 367
успях да мина преди 40 минути
през това време посетих 2 близки офиса в съседство и пречих на хората да работят
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
в тая връзка, ако някой ходи - да вземе 2 номерчета, да ми звънне 10 мин. преди да му дойде реда, трампиме едното билетче за литър концентрат по негов избор. аз казах.Dark Lady написа:да споделя малко опит
през това време посетих 2 близки офиса в съседство и пречих на хората да работят
just perfect
e в еуро ще са за да свикваме:rotfl24:Звеневия написа:НА бинго, шо ли ми се струва, че има цифри само до 99!???Quid написа:като на бинго ще е:rotfl24:![]()
![]()
![]()
![]()
КАТ-аджиите,.. едва ли шсъ толку скромни!
бях наблизо тази сутрин в 7:30 - кат видях опашката ми стана мъчно за чакащите... добре, че бях на друга...баси организацията, баси историите са там...гадост и половина на 3-та степенDark Lady написа:да споделя малко опит
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
да бе казала вчера...bead_ написа:в тая връзка, ако някой ходи - да вземе 2 номерчета, да ми звънне 10 мин. преди да му дойде реда, трампиме едното билетче за литър концентрат по негов избор. аз казах.Dark Lady написа:да споделя малко опит
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
да не си рекламен агент на Камагра?bead_ написа:ннннеееее. то е нещо като пушката на стената... има ли я - трябва да гръмне!ELBI написа:ако не е ставало - има ли давност?bead_ написа:...винаги като има 69 ... рано или късно става въргал ...
какъв камагра? цитирах неточно популярни лаф на станиславски!ELBI написа:да не си рекламен агент на Камагра?bead_ написа:ннннеееее. то е нещо като пушката на стената... има ли я - трябва да гръмне!ELBI написа:ако не е ставало - има ли давност?bead_ написа:...винаги като има 69 ... рано или късно става въргал ...
п.п. ама така е като се правя на интелектуалка, вместо да си гледам прането и яхнията.....
just perfect
и да носиш салатката навреме...bead_ написа:какъв камагра? цитирах неточно популярни лаф на станиславски!ELBI написа:да не си рекламен агент на Камагра?bead_ написа:ннннеееее. то е нещо като пушката на стената... има ли я - трябва да гръмне!ELBI написа:ако не е ставало - има ли давност?bead_ написа:...винаги като има 69 ... рано или късно става въргал ...
п.п. ама така е като се правя на интелектуалка, вместо да си гледам прането и яхнията.....
да бе...помня го станиславски - оня дето прави клиповете за гсм-те...
на канала има една голяма реклама, дето едно шампанско аха-да гръмне и ... рейса все пред него спира...
та така и с пушките...
увеличи гиvyara написа:2Quid написа:ако не е тайна колко джама си отворила в нета?vyara написа:Много време прекарвам тук. Мразя се.Мнемозина написа: Ти пък що?
и се презастраховай с други неща/инфо:-)
май преди това има една интересна поредица...esti написа:...
Мда, пренасищането води до липси.
липсите водят до търсене
търсенето води до намиране
намирането се мултиплицира
мултиплицирането води до пренасищане...
така си мисля, де
често бъркам
6-те чисълца...
- Green Light
Ами аз звънях, звънях. Ама като ти нямам номера...bead_ написа:в тая връзка, ако някой ходи - да вземе 2 номерчета, да ми звънне 10 мин. преди да му дойде реда, трампиме едното билетче за литър концентрат по негов избор. аз казах.Dark Lady написа:да споделя малко опит
Ами аз звънях, звънях. Ама като ти нямам номера...[/quote]Green Light написа:
в тая връзка, ако някой ходи - да вземе 2 номерчета, да ми звънне 10 мин. преди да му дойде реда, трампиме едното билетче за литър концентрат по негов избор. аз казах.
ти наистина звъня, звъня, ама аз като не знам кой ми звъни и не ти дигнАх!
just perfect