Мистерия или невнежество - любопитно. :)
- Глас в пустиня
Мистерия или невнежество - любопитно. :)
Линка на Фриски за "голото марсианче" ме замисли. По същият начин вървяха дебатите и за "лицето от марс", и доводите против са едно към едно същите. Но не това е важно за мен, а доколко познаваме себе си и планетата на която живеем. Не робуваме ли на някаква "модерна" заблуда? Намерх повечето от любопитните "открития" сбити и леко преразказани на едно място. Споделям ги с вас, защото се четат леко и не са обременени с ненужни "обяснения". Авторът на темат е положил много усилия докато събере всичко това на едно място - истини или фалшификации...всеки решава сам, но не е лошо да го има като инфо.
www.fresh-bg.com/forum/viewtopic.php?t=520
Приятно четене!
Приятно четене!
Re: Мистерия или невнежество - любопитно. :)
а аз смятам ,че са в грешка...БоЕВ написа:Линка на Фриски за "голото марсианче" ме замисли. По същият начин вървяха дебатите и за "лицето от марс", и доводите против са едно към едно същите. Но не това е важно за мен, а доколко познаваме себе си и планетата на която живеем. Не робуваме ли на някаква "модерна" заблуда? Намерх повечето от любопитните "открития" сбити и леко преразказани на едно място. Споделям ги с вас, защото се четат леко и не са обременени с ненужни "обяснения". Авторът на темат е положил много усилия докато събере всичко това на едно място - истини или фалшификации...всеки решава сам, но не е лошо да го има като инфо.
Приятно четене!
според мен това там на Марс са Трансформерите...
а те както знаем са произлезли от Чък Норис..
( чък норис правил секс в един ТИР и без да иска малко ахм сперма паднала върху двигателя.Днес този ТИР е познат под името Опримус Прайм.)
който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
Последно промяна от doktorka на 24.01.08, 11:01, променено общо 1 път.
Eй, много интересно! Благодаря!БоЕВ написа: Приятно четене!
не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
останАх си необразована...
благодаря Боев
ше го фаворна дори
има много за четене:winkw:
ше го фаворна дори
има много за четене:winkw:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
опитай пакpocti_bezobidna написа:не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
и ако не си го гледала...гледай го -Марко го гледа през ден-знам го наизуст...
- Green Light
Аз ще те светна, бе. Оптимус Прайм е брат на Мегатрон, лидер на аутоботите. Той подпомага едно момче да осуетят съживяването на механизмите. И размразяването на Мегатрон. Мегатрон обаче се размрази. Е тва е Оптимус Праймpocti_bezobidna написа:не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
Green Light написа:Аз ще те светна, бе. Оптимус Прайм е брат на Мегатрон, лидер на аутоботите. Той подпомага едно момче да осуетят съживяването на механизмите. И размразяването на Мегатрон. Мегатрон обаче се размрази. Е тва е Оптимус Праймpocti_bezobidna написа:не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
еееее....обаче остана едно парченце от ОлСпаркс и ще има втора серия,ако искаш да знаеш...чакаме я!
Пуснах до на сърч - никогиш не съм го гледала тоз филм, нищо не ми говори.doktorka написа:опитай пакpocti_bezobidna написа:не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
Приличат на едни роботчета от някакъв анимационен сериал, дето хлапето на една приятелка си пада по тях.
И при мен не се отваря, нещо линкът май не е в ред.doktorka написа: опитай пак
Иначе аз си знам кой е Оптимус
виж песента...pocti_bezobidna написа:Пуснах до на сърч - никогиш не съм го гледала тоз филм, нищо не ми говори.doktorka написа:опитай пакpocti_bezobidna написа:не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
Приличат на едни роботчета от някакъв анимационен сериал, дето хлапето на една приятелка си пада по тях.
има клип...
- Green Light
Re: поздрав
Е! Линкин Парк! Тенкс!doktorka написа:transformers
нещо като Терминатор?Green Light написа:Аз ще те светна, бе. Оптимус Прайм е брат на Мегатрон, лидер на аутоботите. Той подпомага едно момче да осуетят съживяването на механизмите. И размразяването на Мегатрон. Мегатрон обаче се размрази. Е тва е Оптимус Праймpocti_bezobidna написа:не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
- Green Light
Да! Точно, ама Терминатор му е невръстното братче.pocti_bezobidna написа:нещо като Терминатор?Green Light написа:Аз ще те светна, бе. Оптимус Прайм е брат на Мегатрон, лидер на аутоботите. Той подпомага едно момче да осуетят съживяването на механизмите. И размразяването на Мегатрон. Мегатрон обаче се размрази. Е тва е Оптимус Праймpocti_bezobidna написа:не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
по-зрелищмо...pocti_bezobidna написа:нещо като Терминатор?Green Light написа:Аз ще те светна, бе. Оптимус Прайм е брат на Мегатрон, лидер на аутоботите. Той подпомага едно момче да осуетят съживяването на механизмите. И размразяването на Мегатрон. Мегатрон обаче се размрази. Е тва е Оптимус Праймpocti_bezobidna написа:не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
гледай го бе
да видиш и други тайни за извънземни...
ма грийни ,ако ти ще отговаряш-да 'н съ хабя аз!Green Light написа:Да! Точно, ама Терминатор му е невръстното братче.pocti_bezobidna написа:нещо като Терминатор?Green Light написа:Аз ще те светна, бе. Оптимус Прайм е брат на Мегатрон, лидер на аутоботите. Той подпомага едно момче да осуетят съживяването на механизмите. И размразяването на Мегатрон. Мегатрон обаче се размрази. Е тва е Оптимус Праймpocti_bezobidna написа:не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
Аааа, щом има таИнствени тайни, ще го гледам.doktorka написа:по-зрелищмо...pocti_bezobidna написа:нещо като Терминатор?Green Light написа:Аз ще те светна, бе. Оптимус Прайм е брат на Мегатрон, лидер на аутоботите. Той подпомага едно момче да осуетят съживяването на механизмите. И размразяването на Мегатрон. Мегатрон обаче се размрази. Е тва е Оптимус Праймpocti_bezobidna написа:не ми се отваряdoktorka написа: който не знае кой е Оптимус Прайм..ето
optimus prime
гледай го бе
да видиш и други тайни за извънземни...
Re: поздрав
ми то е тяхна песен за "Трансформерите"...Green Light написа:Е! Линкин Парк! Тенкс!doktorka написа:transformers
ма не знаеше ли?...
ееее...не си го изгледал до края ...дето дават имената...
несериозен си...
ние го гледаме от-до...
кво знаеш!
- Green Light
Що бе, дай двамата. Три, четири?doktorka написа: ма грийни ,ако ти ще отговаряш-да 'н съ хабя аз!