по диема или по евроспорт ще гледате евро 08?
Re: по диема или по евроспорт ще гледате евро 08?
каналчо няма ли да го предава?bead_ написа:а?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Ми на мене Диема ми харесва. Там ще е. Но най- много зависи от това къде кой мач даватbead_ написа:а?
Пак хубаво, че не е само по Канал 1. пу,пу,пу
Канала ми е настроен на лесно място... инак диемата и другите са ми по-далеч и само кат дават мачове от английското или другаде ги пускам...Green Light написа:Ми на мене Диема ми харесва. Там ще е. Но най- много зависи от това къде кой мач даватbead_ написа:а?
Пак хубаво, че не е само по Канал 1. пу,пу,пу
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ОТГОВОРИТЕ. правя си малко социологическо проучваненийце сред вас, за което се извинявам.pocti_bezobidna написа:Изобщо няма да го гледам.
Обаче да попитам - Диема са купили правата, така ли?
В аткъв случай Канала би трябвало да пре-предава или нещо такова.
подробности за по-любопитните:
1. Европейското първенство 2008 остава твърдо по Диема. Медията вече е готова с екипите за отразяването на най-големия футболен форум за годината. Трима коментатори отиват в Австрия и Швейцария. Куфарите стягат Борислав Борисов, Георги Драгоев и Димитър Тренев.
2. БНТ е предложила на Диема да вземе половината мачове от Евро 2008, като даде в замяна 50% от срещите на Мондиал 2010. В крайна сметка бартерът пропаднал. Европейското първенство тази година е първото в историята на футбола, което няма да бъде предавано от държавната телевизия.
2. Eurosport подписа договор с УЕФА вчера и ще излъчва всички двубои от Европейското първенство по футбол в Австрия и Швейцария (7 - 29 юни). Общото времетраене на продукцията от Евро 2008 ще надмине 200 часа.
just perfect
С тия няколко отговора не е представително поручванетоbead_ написа:БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ОТГОВОРИТЕ. правя си малко социологическо проучваненийце сред вас, за което се извинявам.pocti_bezobidna написа:Изобщо няма да го гледам.
Обаче да попитам - Диема са купили правата, така ли?
В аткъв случай Канала би трябвало да пре-предава или нещо такова.
подробности за по-любопитните:
1. Европейското първенство 2008 остава твърдо по Диема. Медията вече е готова с екипите за отразяването на най-големия футболен форум за годината. Трима коментатори отиват в Австрия и Швейцария. Куфарите стягат Борислав Борисов, Георги Драгоев и Димитър Тренев.
2. БНТ е предложила на Диема да вземе половината мачове от Евро 2008, като даде в замяна 50% от срещите на Мондиал 2010. В крайна сметка бартерът пропаднал. Европейското първенство тази година е първото в историята на футбола, което няма да бъде предавано от държавната телевизия.
2. Eurosport подписа договор с УЕФА вчера и ще излъчва всички двубои от Европейското първенство по футбол в Австрия и Швейцария (7 - 29 юни). Общото времетраене на продукцията от Евро 2008 ще надмине 200 часа.
Това с Диема май отдавна се спряга. Правата май са бая скъпи. На мен ми харесва това развитие на нещата - означава, че кабеларките се развиват, повече конкуренция, по-добри програми и т.н. Това в дългосрочен план, разбира се. Не че гледам телевизия изобщо, ама карай
ПС. И какво е това отношение значи - "държавната" ТВ! БНТ е "обществена телевизия" и това звучи гордо!
не се пъна да е представително, достатъчно е, че е направено сред представителни хораpocti_bezobidna написа:
С тия няколко отговора не е представително поручването
Това с Диема май отдавна се спряга. Правата май са бая скъпи. На мен ми харесва това развитие на нещата - означава, че кабеларките се развиват, повече конкуренция, по-добри програми и т.н. Това в дългосрочен план, разбира се. Не че гледам телевизия изобщо, ама карай
ПС. И какво е това отношение значи - "държавната" ТВ! БНТ е "обществена телевизия" и това звучи гордо!
иначе кво се кефиш на кабеларките - извадили диема повече от 2,5млн. суха пара уж, за да са едиствените дето ще го дават и сега евроспорт ги изненадва заднешком...
и в края на краищата каква е разликата кабелни, ефирни?!?! да не би като гледа човек ефирни да си маха кабела и да включва антена?!?! всички са кабелни вече... или IPTV Partner-ски и прочее...
just perfect
Няма да го гледам, а това, че ще го предава само Диема и Евроспорт много ме радва,bead_ написа:а?
това означава, че поне в кухнята, никой няма да ми виси да гледа мачове.
Казах, че ми харесва развитието на нещата. Принципно погледнато. Евростпорт излъчва ли ан български?bead_ написа: не се пъна да е представително, достатъчно е, че е направено сред представителни хора
иначе кво се кефиш на кабеларките - извадили диема повече от 2,5млн. суха пара уж, за да са едиствените дето ще го дават и сега евроспорт ги изненадва заднешком...
и в края на краищата каква е разликата кабелни, ефирни?!?! да не би като гледа човек ефирни да си маха кабела и да включва антена?!?! всички са кабелни вече... или IPTV Partner-ски и прочее...
Повече кабеларки - повече възможности за избор.
Аз ТВ тъй или иначе не гледам.
- Green Light
Това наистина ли е верно? Има национални телевизии, те сигурно вземат лъвския пай. Пък и външните продукции, нали се борят за рейтинги(=>реклами) и не идва ли оттам богатството на програмата. Броя телевизии какво общо има? Питам а не споряbead_ написа:
защото повече кабеларки означава по-малко реклама на калпак, което значи по-мизерна програма, което значи по-малко избор. беден пазар - смешни телевизии.
защото повече кабеларки означава по-малко реклама на калпак, което значи по-мизерна програма, което значи по-малко избор. беден пазар - смешни телевизии.[/quote]bead_ написа:Защо не?pocti_bezobidna написа:
да.
не.
браво на теб.
Обаче. Ще трябва ад си правят програмата така, че да гепят повече реклама.
Регионални ТВ-та, специализирани ТВ-та.
Е, ще се сринат някои на пистата, ама то без това не може.
Пък и казват - разраства се рекламния пазар.
Не знам всъшност ка са нещата, това са теории
дори да направят нещо рейтингово, големите веднага ще им го гепят /напр. иван и андрей от сблъсък, проф. вучков/. никъф шанс. иначе регионални тв-та от гаража на блока винаги вървят:winkw:pocti_bezobidna написа:
п.п. но пък може и да си права и в един момент нещата да станат по начинът, който ти виждаш...
just perfect
квито и да ги мислите и обсъждате, бъдещето е на тиви-он-диманд... по избор - избираш си какво да зяпаш както си избираш форуми/картинки/групи в Интернет.bead_ написа:дори да направят нещо рейтингово, големите веднага ще им го гепят /напр. иван и андрей от сблъсък, проф. вучков/. никъф шанс. иначе регионални тв-та от гаража на блока винаги вървят:winkw:pocti_bezobidna написа:
п.п. но пък може и да си права и в един момент нещата да станат по начинът, който ти виждаш...
Вероятно тогава големите ще имат голям избор на желани програми, за разлика от по-малките... и ще мога да си гледам с кеф вечер и без подготовка ШЛ, Хаус, хистърито и т.н. ... както сега си го правя, ама трябва да ги тегля през деня...
Имах предвид по-скоро производството на съдържание (на родна почва), отколкото техническите параметри. Какво е ШЛ? Трябва да есдна га го гледам тоя Хаус някой ден...ELBI написа:квито и да ги мислите и обсъждате, бъдещето е на тиви-он-диманд... по избор - избираш си какво да зяпаш както си избираш форуми/картинки/групи в Интернет.bead_ написа:дори да направят нещо рейтингово, големите веднага ще им го гепят /напр. иван и андрей от сблъсък, проф. вучков/. никъф шанс. иначе регионални тв-та от гаража на блока винаги вървят:winkw:pocti_bezobidna написа:
Вероятно тогава големите ще имат голям избор на желани програми, за разлика от по-малките... и ще мога да си гледам с кеф вечер и без подготовка ШЛ, Хаус, хистърито и т.н. ... както сега си го правя, ама трябва да ги тегля през деня...
то е като в едно кафене - ако предлагат само лаваца всички ще си пият 100% лаваца, но ако предлагат и якобс, или, лазарин, нова бразилия... лавацата ще се пие от 70% или от 89%... то пак ще си е хубаво кафе, но няма да успее да спечели 100% от клиентите. отговарям, а не споряGreen Light написа:Това наистина ли е верно? Има национални телевизии, те сигурно вземат лъвския пай. Пък и външните продукции, нали се борят за рейтинги(=>реклами) и не идва ли оттам богатството на програмата. Броя телевизии какво общо има? Питам а не споряbead_ написа:
защото повече кабеларки означава по-малко реклама на калпак, което значи по-мизерна програма, което значи по-малко избор. беден пазар - смешни телевизии.
just perfect
да де, но по твоя си поръчка, а не квото ти пусне някой пияница на пост "директор на телевизия"Quid написа:бъдещето е на некви тримерни чудесии които ще проектират некви неща и звук и всичко все едно си на стадиона:-)
говорим за различни нива на бъдещето просто... аз - за потребителско, а ти-технологично
Шампионска Лига, разбира се.pocti_bezobidna написа:.... Какво е ШЛ? Трябва да есдна га го гледам тоя Хаус някой ден...
Аз имам още няколко епизода на Хаус и кат ми свършат няма да имам какво готино да гледам, когато ми се гледа вечер и има дежурните тъпанарщини по нашите канали ...
щото новите серии на Бягство от затвора и Изгубени ги консумирам на следващия ден кат се пръкнат...
не знам дали са пуснали нови серии на Бандитския Питер...
така ще стане. но има много вода да изтече дотогава.ELBI написа:да де, но по твоя си поръчка, а не квото ти пусне някой пияница на пост "директор на телевизия"Quid написа:бъдещето е на некви тримерни чудесии които ще проектират некви неща и звук и всичко все едно си на стадиона:-)
говорим за различни нива на бъдещето просто... аз - за потребителско, а ти-технологично
освен това има и допълнителни фактори като МОДА, ЛЮБОПИТСТВО, СКУКА, ЛИПСА НА ПРИСТРАСТИЯ, ЛИПСА НА КИНТИ ДА СИ КУПИШ СЪОТВЕТНАТА ТЕХНИКА.
които не касаят праволинейни консуматори като теб, но пък останалите 89.769% от аудиторията...
just perfect
а да те оспоря, но се сетих, че и аз бях зърнал някъде, че е 89.796% ....bead_ написа:така ще стане. но има много вода да изтече дотогава.ELBI написа:да де, но по твоя си поръчка, а не квото ти пусне някой пияница на пост "директор на телевизия"Quid написа:бъдещето е на некви тримерни чудесии които ще проектират некви неща и звук и всичко все едно си на стадиона:-)
освен това има и допълнителни фактори като МОДА, ЛЮБОПИТСТВО, СКУКА, ЛИПСА НА ПРИСТРАСТИЯ, ЛИПСА НА КИНТИ ДА СИ КУПИШ СЪОТВЕТНАТА ТЕХНИКА.
които не касаят праволинейни консуматори като теб, но пък останалите 89.769% от аудиторията...