по диема или по евроспорт ще гледате евро 08?

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

по диема или по евроспорт ще гледате евро 08?

Мнение от bead_ »

а?
just perfect
Аватар
ELBI

Re: по диема или по евроспорт ще гледате евро 08?

Мнение от ELBI »

bead_ написа:а?
каналчо няма ли да го предава?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ми на мене Диема ми харесва. Там ще е. Но най- много зависи от това къде кой мач дават

Пак хубаво, че не е само по Канал 1. пу,пу,пу
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
Ми на мене Диема ми харесва. Там ще е. Но най- много зависи от това къде кой мач дават

Пак хубаво, че не е само по Канал 1. пу,пу,пу
Канала ми е настроен на лесно място... инак диемата и другите са ми по-далеч и само кат дават мачове от английското или другаде ги пускам...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

Изобщо няма да го гледам.
Обаче да попитам - Диема са купили правата, така ли?
В аткъв случай Канала би трябвало да пре-предава или нещо такова.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:Изобщо няма да го гледам.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ОТГОВОРИТЕ. правя си малко социологическо проучваненийце сред вас, за което се извинявам.
подробности за по-любопитните:
1. Европейското първенство 2008 остава твърдо по Диема. Медията вече е готова с екипите за отразяването на най-големия футболен форум за годината. Трима коментатори отиват в Австрия и Швейцария. Куфарите стягат Борислав Борисов, Георги Драгоев и Димитър Тренев.
2. БНТ е предложила на Диема да вземе половината мачове от Евро 2008, като даде в замяна 50% от срещите на Мондиал 2010. В крайна сметка бартерът пропаднал. Европейското първенство тази година е първото в историята на футбола, което няма да бъде предавано от държавната телевизия.
2. Eurosport подписа договор с УЕФА вчера и ще излъчва всички двубои от Европейското първенство по футбол в Австрия и Швейцария (7 - 29 юни). Общото времетраене на продукцията от Евро 2008 ще надмине 200 часа.
just perfect
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа:
pocti_bezobidna написа:Изобщо няма да го гледам.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ОТГОВОРИТЕ. правя си малко социологическо проучваненийце сред вас, за което се извинявам.
подробности за по-любопитните:
1. Европейското първенство 2008 остава твърдо по Диема. Медията вече е готова с екипите за отразяването на най-големия футболен форум за годината. Трима коментатори отиват в Австрия и Швейцария. Куфарите стягат Борислав Борисов, Георги Драгоев и Димитър Тренев.
2. БНТ е предложила на Диема да вземе половината мачове от Евро 2008, като даде в замяна 50% от срещите на Мондиал 2010. В крайна сметка бартерът пропаднал. Европейското първенство тази година е първото в историята на футбола, което няма да бъде предавано от държавната телевизия.
2. Eurosport подписа договор с УЕФА вчера и ще излъчва всички двубои от Европейското първенство по футбол в Австрия и Швейцария (7 - 29 юни). Общото времетраене на продукцията от Евро 2008 ще надмине 200 часа.
С тия няколко отговора не е представително поручването :-)
Това с Диема май отдавна се спряга. Правата май са бая скъпи. На мен ми харесва това развитие на нещата - означава, че кабеларките се развиват, повече конкуренция, по-добри програми и т.н. Това в дългосрочен план, разбира се. Не че гледам телевизия изобщо, ама карай :grin:

ПС. И какво е това отношение значи - "държавната" ТВ! БНТ е "обществена телевизия" и това звучи гордо!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

по тв1000 ще го гледам:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:
С тия няколко отговора не е представително поручването :-)
Това с Диема май отдавна се спряга. Правата май са бая скъпи. На мен ми харесва това развитие на нещата - означава, че кабеларките се развиват, повече конкуренция, по-добри програми и т.н. Това в дългосрочен план, разбира се. Не че гледам телевизия изобщо, ама карай :grin:

ПС. И какво е това отношение значи - "държавната" ТВ! БНТ е "обществена телевизия" и това звучи гордо!
не се пъна да е представително, достатъчно е, че е направено сред представителни хора
:winkw:
иначе кво се кефиш на кабеларките - извадили диема повече от 2,5млн. суха пара уж, за да са едиствените дето ще го дават и сега евроспорт ги изненадва заднешком...
и в края на краищата каква е разликата кабелни, ефирни?!?! да не би като гледа човек ефирни да си маха кабела и да включва антена?!?! всички са кабелни вече... или IPTV Partner-ски и прочее...
just perfect
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Няма да го гледам, а това, че ще го предава само Диема и Евроспорт много ме радва,
това означава, че поне в кухнята, никой няма да ми виси да гледа мачове. :dance3:
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа: не се пъна да е представително, достатъчно е, че е направено сред представителни хора
:winkw:
иначе кво се кефиш на кабеларките - извадили диема повече от 2,5млн. суха пара уж, за да са едиствените дето ще го дават и сега евроспорт ги изненадва заднешком...
и в края на краищата каква е разликата кабелни, ефирни?!?! да не би като гледа човек ефирни да си маха кабела и да включва антена?!?! всички са кабелни вече... или IPTV Partner-ски и прочее...
Казах, че ми харесва развитието на нещата. Принципно погледнато. Евростпорт излъчва ли ан български?
Повече кабеларки - повече възможности за избор.
Аз ТВ тъй или иначе не гледам.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Quid написа:по тв1000 ще го гледам:cool:
След 00:00 часа ли?:grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:
Казах, че ми харесва развитието на нещата. Принципно погледнато. Евростпорт излъчва ли ан български?
да.
не.
браво на теб.
just perfect
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа:
pocti_bezobidna написа:
да.
не.
браво на теб.
Защо не?
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:
да.
не.
браво на теб.
Защо не?[/quote]

защото повече кабеларки означава по-малко реклама на калпак, което значи по-мизерна програма, което значи по-малко избор. беден пазар - смешни телевизии.
just perfect
Звенения

Мнение от Звенения »

pocti_bezobidna написа:
bead_ написа:

не.

Защо не?
Шоту зАлудо сЪ абЪт батерии на дистанционното! :-)
ИзборЪт не винаги е право пропорционален на изобилното предлагане...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

* написа:
pocti_bezobidna написа:
bead_ написа:

не.

Защо не?
Шоту зАлудо сЪ абЪт батерии на дистанционното! :-)
ИзборЪт не винаги е право пропорционален на изобилното предлагане...
precisely
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
защото повече кабеларки означава по-малко реклама на калпак, което значи по-мизерна програма, което значи по-малко избор. беден пазар - смешни телевизии.
Това наистина ли е верно? Има национални телевизии, те сигурно вземат лъвския пай. Пък и външните продукции, нали се борят за рейтинги(=>реклами) и не идва ли оттам богатството на програмата. Броя телевизии какво общо има? Питам а не споря
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа:
pocti_bezobidna написа:
да.
не.
браво на теб.
Защо не?
защото повече кабеларки означава по-малко реклама на калпак, което значи по-мизерна програма, което значи по-малко избор. беден пазар - смешни телевизии.[/quote]

Обаче. Ще трябва ад си правят програмата така, че да гепят повече реклама.
Регионални ТВ-та, специализирани ТВ-та.
Е, ще се сринат някои на пистата, ама то без това не може.
Пък и казват - разраства се рекламния пазар.
Не знам всъшност ка са нещата, това са теории
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:
дори да направят нещо рейтингово, големите веднага ще им го гепят /напр. иван и андрей от сблъсък, проф. вучков/. никъф шанс. иначе регионални тв-та от гаража на блока винаги вървят:winkw:

п.п. но пък може и да си права и в един момент нещата да станат по начинът, който ти виждаш...
just perfect
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
pocti_bezobidna написа:
дори да направят нещо рейтингово, големите веднага ще им го гепят /напр. иван и андрей от сблъсък, проф. вучков/. никъф шанс. иначе регионални тв-та от гаража на блока винаги вървят:winkw:

п.п. но пък може и да си права и в един момент нещата да станат по начинът, който ти виждаш...
квито и да ги мислите и обсъждате, бъдещето е на тиви-он-диманд... по избор - избираш си какво да зяпаш както си избираш форуми/картинки/групи в Интернет.

Вероятно тогава големите ще имат голям избор на желани програми, за разлика от по-малките... и ще мога да си гледам с кеф вечер и без подготовка ШЛ, Хаус, хистърито и т.н. ... както сега си го правя, ама трябва да ги тегля през деня...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

бъдещето е на некви тримерни чудесии които ще проектират некви неща и звук и всичко все едно си на стадиона:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
bead_ написа:
pocti_bezobidna написа:

квито и да ги мислите и обсъждате, бъдещето е на тиви-он-диманд... по избор - избираш си какво да зяпаш както си избираш форуми/картинки/групи в Интернет.

Вероятно тогава големите ще имат голям избор на желани програми, за разлика от по-малките... и ще мога да си гледам с кеф вечер и без подготовка ШЛ, Хаус, хистърито и т.н. ... както сега си го правя, ама трябва да ги тегля през деня...
Имах предвид по-скоро производството на съдържание (на родна почва), отколкото техническите параметри. Какво е ШЛ? Трябва да есдна га го гледам тоя Хаус някой ден...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
bead_ написа:
Това наистина ли е верно? Има национални телевизии, те сигурно вземат лъвския пай. Пък и външните продукции, нали се борят за рейтинги(=>реклами) и не идва ли оттам богатството на програмата. Броя телевизии какво общо има? Питам а не споря
то е като в едно кафене - ако предлагат само лаваца всички ще си пият 100% лаваца, но ако предлагат и якобс, или, лазарин, нова бразилия... лавацата ще се пие от 70% или от 89%... то пак ще си е хубаво кафе, но няма да успее да спечели 100% от клиентите. отговарям, а не споря
just perfect
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:бъдещето е на некви тримерни чудесии които ще проектират некви неща и звук и всичко все едно си на стадиона:-)
да де, но по твоя си поръчка, а не квото ти пусне някой пияница на пост "директор на телевизия"

говорим за различни нива на бъдещето просто... аз - за потребителско, а ти-технологично :cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:.... Какво е ШЛ? Трябва да есдна га го гледам тоя Хаус някой ден...
Шампионска Лига, разбира се.

Аз имам още няколко епизода на Хаус и кат ми свършат няма да имам какво готино да гледам, когато ми се гледа вечер и има дежурните тъпанарщини по нашите канали ...

щото новите серии на Бягство от затвора и Изгубени ги консумирам на следващия ден кат се пръкнат...

не знам дали са пуснали нови серии на Бандитския Питер...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа:
Quid написа:бъдещето е на некви тримерни чудесии които ще проектират некви неща и звук и всичко все едно си на стадиона:-)
да де, но по твоя си поръчка, а не квото ти пусне някой пияница на пост "директор на телевизия"

говорим за различни нива на бъдещето просто... аз - за потребителско, а ти-технологично :cool:
така ще стане. но има много вода да изтече дотогава.
освен това има и допълнителни фактори като МОДА, ЛЮБОПИТСТВО, СКУКА, ЛИПСА НА ПРИСТРАСТИЯ, ЛИПСА НА КИНТИ ДА СИ КУПИШ СЪОТВЕТНАТА ТЕХНИКА.
които не касаят праволинейни консуматори като теб, но пък останалите 89.769% от аудиторията...
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Онирофилм :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
ELBI написа:

така ще стане. но има много вода да изтече дотогава.
освен това има и допълнителни фактори като МОДА, ЛЮБОПИТСТВО, СКУКА, ЛИПСА НА ПРИСТРАСТИЯ, ЛИПСА НА КИНТИ ДА СИ КУПИШ СЪОТВЕТНАТА ТЕХНИКА.
които не касаят праволинейни консуматори като теб, но пък останалите 89.769% от аудиторията...
а да те оспоря, но се сетих, че и аз бях зърнал някъде, че е 89.796% ....
Публикувай отговор