Филмите с червената боя

Все същите
Аватар
Dark Angel

Re: Филмите с червената боя

Мнение от Dark Angel »

Stranniche написа:
Mila написа:
Но - щом има хора, които ги харесват, значи те получават нещо от тях. Не знам доколко е полезно.
При Тарантино нещата са малко по-символични, но има филми с наистина реалистични гадни сцени. Какво им гледат - не знам.
Е, те това се чудя.:shock:
е ади де, не шокирай се толкова :lol:

ми ти кво му гледаш на Брус Уилис примерно :shock: бляк за Трудното умиргане :lol:

свят широк, хора сякакви
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Йон написа:
Вече знам към кой да се обръщам с въпроси от рода на "Кажете някой готин филм ..." 8)
А за Джеки Чан - прави готини комедии, к'во пък.

А в БК и Кил Бил, определено си имаше и смисъл..в Кил бил, не чак толкова, но там се наблягаше на воЙнското. :)

По темата:
Странниче, не си права. Познавам и доста жени, които харесват откровени екшъни, заедно с всичкото им насилие и кървища.

Не мисля, че е полово обословената тая работа, въпреки че ...все пак има нещо, а май точно тук ми изригва the Въпросът - Защо жените(някои де) харесват сапунки и ревливи предавания.

Може би е до темперамент, не знам.:wink:
винаги насреща :lol:

ПП / извън темата - сутринта реклама на банка ДСК - Петърчо ходи с колата на работа, жена му гледа дневни сериали по ТВ-то, пазаруват в Магазина на Гошко..... :lol:
готино, начи ако си на работа и опущиш сериалите край. финито. просто не си жена
почти безоидна

Мнение от почти безоидна »

4avdar4e написа: Ахъм, и аз на бившия съпруг на Деми Мур не бих отказала :lol::oops:
И аз не бих отказала на Джереми Айрънс, ама дори не се сеща за мен, пфу!:cry:
почти безобидна

Мнение от почти безобидна »

поручик Ржевски написа: Ами едно нещо като му е минало времето и еволюцията го премахва. Как точно ще го премахне е случайност. Американци, чума, метеорит или друга поразия - все тая. Диалектика....
Че те японците си седят - я що са много!
или имаш рледвид самурайските времена?
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Ржевски написа:Баси ужаса! Довечера, преди да вляза в банята първата ми работа ще е да се поглена в огледалото, да не би случайно да съм сменил пола. Че нещо не излизам мъж май ако се съди по това какво гледам.
Последния самурай... гнях! Отврат посипана с черешов цвят. Загиването на една безсмислена култура...
Ура бих казал. Браво на американците, че са им занесли картечниците! Бис! И още 2 атомни! :) :)
Сапунена опера за мечове и гатлинг..... Ако беше за Американската история тоя филм, а не за японската, задължително щеше да е гарниран с мноооого знамена на звезди и извънземни козируващи пред тях. :) Сладникаво, та чак граниво.
А Том Круз е толкоз шекерен, че няма накъде повече.
Досущ като разните му там каприовци. Нищо мъжко няма в тия новите актьори псоред мен. Или имат вид на тъпи борчета от гетата или на префърцунени юпита с премрежен поглед, костюми за по $5000 и кока в джоба за още толкоз.
Единствения дето ми направи добро впечатление наскоро e Никълас Кейдж. И той не е типичния мъжкар, обаче ме изкефи как изигра копелето в Lord of War. Страхотен филм. И страхотна ПОЛОЖИТЕЛНА главна роля на Кейдж.
ЕЙ ЧШШШШ.

СОНИ ЧИБА бе!:wink:

Кой говори за оня преродения сциентолог.
Memento mori.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Stranniche написа:Защо повечето мъжете обичат филми с насилие и кървища? Какво удоволствие намират в това?

Признавам си, че много харесвам Джаки Чан, падам си по източни бойни изкуства /ИЗКУСТВА/, даже съм тренирала за кратко, но във филмите на Джаки има хумор, естетика, и някак си насилието е премерено...

Имам предвид наистина кървавите филми...

Знам, че не само мъже ги харесват, но предимно...
Харесвам ХУБАВИ филми. За мен филмите се делят на хубави и лоши. Един филм може да е хубав с или без кръв и обратно. В повечето случаи екшънът и крървавите сцени са по-скоро не за да внушат нещо, а да покажат постиженията на филмовата индустрия от към ЕФЕКТИ:D:wink:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
поручик Ржевски

Мнение от поручик Ржевски »

почти безобидна написа:
поручик Ржевски написа: Ами едно нещо като му е минало времето и еволюцията го премахва. Как точно ще го премахне е случайност. Американци, чума, метеорит или друга поразия - все тая. Диалектика....
Че те японците си седят - я що са много!
или имаш рледвид самурайските времена?
Имам предвид културата. Тъй съм го и писал. Не японците като нация. Старата култура на самураите, бушидите и прочие красивоизглеждащи на филм глупости, когато действителността е била съвсем друга.
Аватар
поручик Ржевски

Set написа: ЕЙ ЧШШШШ.

Чиба и на двамата :D И освен чиба - тпруссс, ръй, и прочие :D

Не ги харесвам Сете. Източните религии, учения и прочие винаги ми са се виждали нечовешки. Неразбираеми, та чак страшни. (Мале как хубаво е показано в Цар Плъх това)
Да се нахакаш в корема щото си пръднал докато императора говори примерно. Никога не съм обичал културите проповядващи подчинението на господаря, живота и смъртта в негово име..... Не е за мен.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

поручик Ржевски написа:

Не ги харесвам Сете. Източните религии, учения и прочие винаги ми са се виждали нечовешки. Неразбираеми, та чак страшни. (Мале как хубаво е показано в Цар Плъх това)
Да се нахакаш в корема щото си пръднал докато императора говори примерно. Никога не съм обичал културите проповядващи подчинението на господаря, живота и смъртта в негово име..... Не е за мен.
Те до една са все таквиз:wink:
Memento mori.
Аватар
поручик Ржевски

frisky lioness написа: Харесвам ХУБАВИ филми.
:good:
Аватар
поручик Ржевски

Set написа:
Ку требе да избираш м/у него и Т. Мифуне - кого ще предпочетеш? :):wink:
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

поручик Ржевски написа:
Set написа:
И двамцата:P
Memento mori.
Аватар
поручик Ржевски

Set написа:
поручик Ржевски написа:
Set написа:
Стига бе - те са съвместими кат плевня и факла.
Ми нали оня Истински Боец ша го сгъне моменталически на 2 тоя сладникав поет-воин :) :D
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

поручик Ржевски написа:
Set написа:
поручик Ржевски написа:
Set написа:
Стига бе - те са съвместими кат плевня и факла.
Ми нали оня Истински Боец ша го сгъне моменталически на 2 тоя сладникав поет-воин :) :D
Нещо май не си запознат :wink:

Нищо де, и двамата са добри доста. Щом го казвам :lol: (самоирония)
Memento mori.
Аватар
поручик Ржевски

Set написа: Нещо май не си запознат :wink:

Шегата настрана - старецът ми е по-симпатичен. В Чиба-та има нещо прекалено... европейско ли, не знам какво..... Някак си са му изгладени ръбовете.... или поне тъй изглеждаше в този последен самурай.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

поручик Ржевски написа:
Set написа: Нещо май не си запознат :wink:

Шегата настрана - старецът ми е по-симпатичен. В Чиба-та има нещо прекалено... европейско ли, не знам какво..... Някак си са му изгладени ръбовете.... или поне тъй изглеждаше в този последен самурай.
Просто играе за пари и сред "цивилизовани" режисьори.

Не е човека, който беше на времето.

Той е в клуб 40-50 8) :lol:
Memento mori.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Set написа:
поручик Ржевски написа:

Не са всички такива. Изтокът не се изчерпва само с Япония.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Stranniche написа:
Set написа:
поручик Ржевски написа:

А аз говоря за ВСИЧКИ.:lol:
Memento mori.
почти безобидна

Stranniche написа:
Set написа:
поручик Ржевски написа:

Представата за «да си порнеш корема, щото така казва императора» е доста погрешна. Те живеят «в» и «заради» общността. Дори и досега в голяма степен.
Западният тип «индивидуализъм», както го наричаме е несъвместим с начина им на мислене. Вярно е, че има йерархичност, но тя се възприема по различен начин от нашата. Естествено, филми като «Последният самурай» са правени за да печелят пари, а не за да гонят някаква историческа достоверност.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Йон написа:
Странниче, не си права. Познавам и доста жени, които харесват откровени екшъни, заедно с всичкото им насилие и кървища.

Не мисля, че е полово обословената тая работа, въпреки че ...все пак има нещо.:wink:
Прав си. Има такива жени. Бих коментирала, но ще стане дълго като Оная, прилепчивата тема :wink:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Stranniche написа:
Йон написа:

Не мисля, че е полово обословената тая работа, въпреки че ...все пак има нещо.:wink:
Прав си. Има такива жени. Бих коментирала, но ще стане дълго като Оная, прилепчивата тема :wink:
я да видим малко коментари :wink:

после ще продължим с коментари относно харесващите Дали, Брад Пит, Хундертвасер, Сецесион, Готика, Метал, Тарантино

поосле ще разчертаем таблици, диаграми, после ще имаме гражданин тип Б-18-274-К /бял мъж, 30-35 години, омъжен, едно дете, жена с кестенява коса "майчински тип", наемен служител, обича пица, бира, риба тон и Памела Андерсън/, гражданка тип...... :lol::lol:

ади, тамън ми е скука, чете ми се
Ржевски

Мнение от Ржевски »

почти безобидна написа: Представата за «да си порнеш корема, щото така казва императора» е доста погрешна. Те живеят «в» и «заради» общността. Дори и досега в голяма степен.
Западният тип «индивидуализъм», както го наричаме е несъвместим с начина им на мислене. Вярно е, че има йерархичност, но тя се възприема по различен начин от нашата. Естествено, филми като «Последният самурай» са правени за да печелят пари, а не за да гонят някаква историческа достоверност.
А! Ей тука е разликата м/у нас и тях! Значи, аз не съм писал, че императорът е казал тъй. Ако беше го казал, щеше да е по западному. А по източно му е да имаш желанието и убеждението да го направиш сам. Даже и никой да не те е чул/помирисал :)
Ей туй ме отблъсква!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Ржевски написа: А! Ей тука е разликата м/у нас и тях! Значи, аз не съм писал, че императорът е казал тъй. Ако беше го казал, щеше да е по западному. А по източно му е да имаш желанието и убеждението да го направиш сам. Даже и никой да не те е чул/помирисал :)
Ей туй ме отблъсква!
сещам се за обичая "вграждане на мома/млада невеста" - те не са ги вграждали наистина, само сянката им са вграждали. а жените са вярвали че душата им е взета и тихичко са залинявали и умиргали :?

по-преди са ги вграждали наистина в основите....

култура, възпитание, извършване на действия за защита/зпазване целостта на общността - минало-свършеното време не е било лесно за живеене
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Dark написа:
Stranniche написа:
Йон написа:

я да видим малко коментари :wink:

после ще продължим с коментари относно харесващите Дали, Брад Пит, Хундертвасер, Сецесион, Готика, Метал, Тарантино

поосле ще разчертаем таблици, диаграми, после ще имаме гражданин тип Б-18-274-К /бял мъж, 30-35 години, омъжен, едно дете, жена с кестенява коса "майчински тип", наемен служител, обича пица, бира, риба тон и Памела Андерсън/, гражданка тип...... :lol::lol:

ади, тамън ми е скука, чете ми се
Честно казано, нямам много време за такива неща напоследък.
Днес свекърва ми са я нападнали и ограбили - трябваше да се погрижим и за нея, да сменим бравата и пр., утре - пак доктори...
За какво ми е да гледам кървища, когато светът, реалният свят, в който живея, е не по-малко... :twisted: Наскоро намериха съседа на втория етаж убит и ограбен.
Напоследък ми се гледат комедии, ако ще да са не особено дълбокомислени...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Set написа:
Green Light написа:
Set написа:Аз пък харесвам тарантиновия Кил Бил.

Всъщност това е една лъв стори. Разказана по различен начин и с различни изразни средства.

А Сони Чиба (Хатори Хансо във филма) ми е любимец. Страшна роля избаца в "Последния самурай"
Бе последния самурай става, ама па Кил Бил нещо хич не ме грабна. Хем да речеш, че обичам Том Круз или па да мразя Тарантино - цъ. Май Ума Търман развали цялата работа. Леля Ума с меч- бляк!
Щото гледаш баталиите. Приеми кървищата като декор и пак погледни. :wink:
Ами той филма всъщност си беше с много естетски декор- наистина красив. Както и да го гледах, не можах да се убедя че леко тромавата и непохватна Ума Търман може да натръшка цели армии от майстори по бойни изкуства. Да, лъв стори ама тябва да изгледаш доста нелепи сцени, докато ти светне. Иначе Карадайн беше страхотен.:)
esti

Мнение от esti »

Stranniche написа:Честно казано, нямам много време за такива неща напоследък.
Днес свекърва ми са я нападнали и ограбили - трябваше да се погрижим и за нея, да сменим бравата и пр., утре - пак доктори...
За какво ми е да гледам кървища, когато светът, реалният свят, в който живея, е не по-малко... :twisted: Наскоро намериха съседа на втория етаж убит и ограбен.
Чета тази тема и се чудя, как пък поне един филм от споменатите тук не ми е познат....
Ама как да стане това, като толкова рядко сядам да гледам.
Не ми се гледа - стига ми Моя филм.:)

Съжалявам за свекърва ти.
Дано скоро се оправи.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Stranniche написа:

Честно казано, нямам много време за такива неща напоследък.
Мда, затова трябва да се наслаждаваме повече на хубавите моменти.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

съжалявам за свекърва ти

а това да бъдат характеризирани хората и поставяни в некви клишета в зависимот от вкусовете им е тъпо

интересно ми е да прочета една оценка на хората харесващи Тарантино.

Предполагам ще е нещо подобно на изказването на съпругата на един познат "Как четете такива глупости /Тери Пратчет/, Вие акъл нямате ли, че и се смеете даже...." Мъжът и като купи поредната книга тя почва да му обяснява колко е незрял, смотан и заблуден да чете такива неща. "Той моят пак е накупил едни фантастики, само бръмбари са му в главата...."

ПП/ много хора които познавам умряха последните години, просто жиевя в такъв квартал.....

ППП/ не се зазяждам, просто не ми харесва начина ти на ръзсъждение
annonymus

Мнение от annonymus »

Ржевски написа: А! Ей тука е разликата м/у нас и тях! Значи, аз не съм писал, че императорът е казал тъй. Ако беше го казал, щеше да е по западному. А по източно му е да имаш желанието и убеждението да го направиш сам. Даже и никой да не те е чул/помирисал :)
Ей туй ме отблъсква!
Въпрос на гледна точка. Защо да отблъсква? Не става въпрос само за рязането на корема,
а за всичко. Лошо ли е да живееш със съзнанието, че не си сам и действията ти оказват влияние на всички около теб? Да се съобразяваш с тях? Аз също съм със "западно съзнание" (в сравнение с източните хора), което ще рече че и аз съм си "индивидуалист", но това не означава, че техния начин на мислене и живеене е по-лош. Я си помисли безценни, колко неща си правил, съобазявайки се с "какво ще кажат хората".
annonymus

Мнение от annonymus »

Съжалявам, дано не са я наранили. Коментарите са безмислени, за жалост такива неща взеха да се случват твърде често.
Аватар
поручик Ржевски

pocti_bezobidna написа:
Ей туй ме отблъсква!
Въпрос на гледна точка. Защо да отблъсква? Не става въпрос само за рязането на корема,
а за всичко. Лошо ли е да живееш със съзнанието, че не си сам и действията ти оказват влияние на всички около теб? Да се съобразяваш с тях? Аз също съм със "западно съзнание" (в сравнение с източните хора), което ще рече че и аз съм си "индивидуалист", но това не означава, че техния начин на мислене и живеене е по-лош. Я си помисли безценни, колко неща си правил, съобазявайки се с "какво ще кажат хората".
"Всяка една заповед, която може да се рабере неправилно, се разбира неправилно"
Закон на Мърфи за армейския живот

Ужас... толкоз ли неразбрано се изразявам???
Те са много по-индивидуалисти от нас. Това се опитва да обясня. На пръв поглед изглежда, че самураят го прави заради господаря си. Да ама не - прави го заради себе си. И религиите им са такива - насочени към някакво безсмислено самоусъвършенстване (на какво???) посредством яка изолация, "обръщане навътре" и прочие. Солипсисти. Самураят няма да го направи заради мнението на другите (това може да го направи европеецът), а заради самият себе си. Той не може да живее не защото другите ще го сочат с пръст, а защото собственият му аз няма да го понесе. Закостенелия им канон не харесвам, който ги прави роботчета. Затуй в примера с пръднята казах, че може никой освен него да не е разбрал, че е пръднал - той пак ще го направи. Все едно азимовски робот да наруши Първия закон - веднага блокира.
Губи се човешкото, или природното ако щеш, когато инстинктът за самосъхранение се подтиска заради подобна глупост. Саможертва заради близък или група близки хора - да, това мога да го разбера. Биологично е. Семето умира, но се ражда ново растение с много повече семена. Природен закон. Но саможертва заради някакъв измислен канон - не.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Dark написа: а това да бъдат характеризирани хората и поставяни в некви клишета в зависимот от вкусовете им е тъпо

ППП/ не се зазяждам, просто не ми харесва начина ти на ръзсъждение

Твърдиш, че по вкусовете ВЪОБЩЕ пък не си личи човекът?
Представи си двама души - единият слуша класика, а другият харесва "Радка Пиратка", "На метлата дръжката мъжката" и пр. чалга. Не можеш да ме убедиш, че от това никаква преценка няма да направиш.

ПП. Никога не съм обичала заяжданиците и обикновено гледам да стоя далеч. Сега само казах какво мисля.
почти безобидна

поручик Ржевски написа:
pocti_bezobidna написа:
Ей туй ме отблъсква!
"Всяка една заповед, която може да се рабере неправилно, се разбира неправилно"
Закон на Мърфи за армейския живот

Ужас... толкоз ли неразбрано се изразявам???
Те са много по-индивидуалисти от нас. Това се опитва да обясня. На пръв поглед изглежда, че самураят го прави заради господаря си. Да ама не - прави го заради себе си. И религиите им са такива - насочени към някакво безсмислено самоусъвършенстване (на какво???) посредством яка изолация, "обръщане навътре" и прочие. Солипсисти. Самураят няма да го направи заради мнението на другите (това може да го направи европеецът), а заради самият себе си. Той не може да живее не защото другите ще го сочат с пръст, а защото собственият му аз няма да го понесе. Закостенелия им канон не харесвам, който ги прави роботчета. Затуй в примера с пръднята казах, че може никой освен него да не е разбрал, че е пръднал - той пак ще го направи. Все едно азимовски робот да наруши Първия закон - веднага блокира.
Губи се човешкото, или природното ако щеш, когато инстинктът за самосъхранение се подтиска заради подобна глупост. Саможертва заради близък или група близки хора - да, това мога да го разбера. Биологично е. Семето умира, но се ражда ново растение с много повече семена. Природен закон. Но саможертва заради някакъв измислен канон - не.
Не че се изразявате недоразбрано, хер Щирлиц, ама малко странно тълкувате нещата. От девет дерета вода носиш, само и само да кажеш, нъц! Аз съм прав и те са индивидуалисти. Ми не са. Няма да го понесе, (самурая или там местния шогун) щото престъпването на някаква норма го оставя вън от общността. А без нея той е нищо. Това е като публичното поругаване в Европа да кажем. Техния начин на мислене си има своите косури, аз не бих могла да го живея, щото съзнанието ми не работи по техния начин. Освен това, за мен човешкото е именно да се ръководиш от собствениея си морален кодекс, не от това чул ли е някой, че си пръднал или не. Канона им е измислен точно толкова, колкото и нашите Божи заповеди. Саможертва за близките? Семето, дето се покълва наново? Осигуряваш собственото си безсмъртие, чрез възпоизводството. Така до утре можем да си мелим, пък аз трябва да изляза.
Какво мислиш за генното инженерство?
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

pocti_bezobidna написа:
Съжалявам, дано не са я наранили. Коментарите са безмислени, за жалост такива неща взеха да се случват твърде често.
Благодаря. Днес рентгенът ще каже. Надявам се да се е разминала само с натъртвания.
Дарк

Мнение от Дарк »

Stranniche написа: Твърдиш, че по вкусовете ВЪОБЩЕ пък не си личи човекът?
Представи си двама души - единият слуша класика, а другият харесва "Радка Пиратка", "На метлата дръжката мъжката" и пр. чалга. Не можеш да ме убедиш, че от това никаква преценка няма да направиш.

ПП. Никога не съм обичала заяжданиците и обикновено гледам да стоя далеч. Сега само казах какво мисля.
аз много харесвам "Радка Пиратка", и навремето возейки се в една стара барака я слушах на макс, като пътувам обичайно слушам радио "Сигнал +" което е за фолк, поп-фолк и подобни

само че като слезна от колата ще си готова да се закълнеш във всичко свято, че аз слушам сериозна музика :lol:

не, не правя преценки за хората на база дали слушат АББА и Лили Иванова или Депеш Мод

не съм толкова напреднала, че да преценя човека по някакво предпочитание
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Дарк написа:

аз много харесвам "Радка Пиратка", и навремето возейки се в една стара барака я слушах на макс, като пътувам обичайно слушам радио "Сигнал +" което е за фолк, поп-фолк и подобни

само че като слезна от колата ще си готова да се закълнеш във всичко свято, че аз слушам сериозна музика :lol:

не, не правя преценки за хората на база дали слушат АББА и Лили Иванова или Депеш Мод

всъщност, сега осъзнах, че ти ясно си написала, че не можеш да бъдеш убедена, следователно напразно съм писала

ще знам за в бъдеще, че твойто мнение си е твое и не подлежи на промяна, да не са хабя да пиша имам предвид :lol:

ПП/ май май правейки си изводи за хората на база каква музика слушат, или какви филми гледат отиваш в една крайност напомняща вица "Няма рибки - начи си педерас" /това съм си мое разсъждение/
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Dark написа:
Дарк написа:

всъщност, сега осъзнах, че ти ясно си написала, че не можеш да бъдеш убедена, следователно напразно съм писала

ще знам за в бъдеще, че твойто мнение си е твое и не подлежи на промяна, да не са хабя да пиша имам предвид :lol:

ПП/ май май правейки си изводи за хората на база каква музика слушат, или какви филми гледат отиваш в една крайност напомняща вица "Няма рибки - начи си педерас" /това съм си мое разсъждение/
"Няма рибки - начи си педерас"
Отдавна се опитвам да си спомня този виц и не мога. Ще ми го кажеш ли? :D
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Stranniche написа:Отдавна се опитвам да си спомня този виц и не мога. Ще ми го кажеш ли? :D
тц.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Stranniche написа: "Няма рибки - начи си педерас"
Тя като не ще....

Един полицай ходел на работа пеша. Минавайки покрай книжарницата, видял вътре "Книга за логиката". Не се стърпял, влезнал вътре и попитал: Какво е това Логика? Продавачката му отговорила:
- Имате ли си аквариум в къщи?
- Да.
- Значи обичате животните?
- Да.
- Значи обичате и хората?
- Да.
- Значи обичате жена си?
- Да.
- Тогава не сте педераст. Ето това е логика.
Радостен, отишъл в работата и още от вратата викнал:
- Шефе, знаеш ли какво е логика?
- Не. Кажи ми.
- Шефе, имаш ли си аквариум в къщи?
- Не.
- Значи си педераст!
:lol:

Разбира се, има и вариации...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

4avdar4e написа:
Stranniche написа: "Няма рибки - начи си педерас"
Тя като не ще....

Един полицай ходел на работа пеша. Минавайки покрай книжарницата, видял вътре "Книга за логиката". Не се стърпял, влезнал вътре и попитал: Какво е това Логика? Продавачката му отговорила:
- Имате ли си аквариум в къщи?
- Да.
- Значи обичате животните?
- Да.
- Значи обичате и хората?
- Да.
- Значи обичате жена си?
- Да.
- Тогава не сте педераст. Ето това е логика.
Радостен, отишъл в работата и още от вратата викнал:
- Шефе, знаеш ли какво е логика?
- Не. Кажи ми.
- Шефе, имаш ли си аквариум в къщи?
- Не.
- Значи си педераст!
:lol:

Разбира се, има и вариации...
Благодаря :lovekiss:
Публикувай отговор