............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 21:43, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Някой си (Krex), маниак- крачколюбец,
Тоа си е чист фетишист:P:D[unknown] написа:е пуснал хиляди снимки на женски крачета тук :eek::eek::eek:
Само за Вяра:P, а и не само...
Абсолютно!:lol:vyara написа:Тоа си е чист фетишист:P:D[unknown] написа:е пуснал хиляди снимки на женски крачета тук :eek::eek::eek:

- Green Light
- Dark Angel
страсти човешки[unknown] написа:е пуснал хиляди снимки на женски крачета тук :eek::eek::eek:
Ха-ха-ха...вярно е това!:lol::D Трябва да му го изпратиш. Виж, човека си е дал е-мейла.esti написа:Ми как да ги има - то е ясно, че тоз нищо не разбира от крака......моя глезен не го видях никъде.Green Light написа:дано не обиждам някой, ама първите 5 хич ги няма.

Мдаааа... Ама е лошо да си толкова пристрастен към нещо. Че неговото на болест го избива чак. Така ми се струва...Dark написа:страсти човешки[unknown] написа:е пуснал хиляди снимки на женски крачета тук :eek::eek::eek:

- Dark Angel
има и по-стряскащи - един от компанията навремето все си падаше по много слаби и бледи девойки, някак едно тегаво чувство ме обземаше винаги като видех изгорите му и мисли за мумии, савани и съмрт[unknown] написа:Мдаааа... Ама е лошо да си толкова пристрастен към нещо. Че неговото на болест го избива чак. Така ми се струва...