гледам
гледам
"Nip/Tuck"
сега сме на етап дето една къдрава особа има бъбречна недостатъчност.
търсят и донор за трансплантация ( грешно преведено като имплантация..БТВ)
та въпросът ми е
бихте ли станали донор?
приживе?
та въпросът ми е
бихте ли станали донор?
приживе?
ахам.Мнемозина написа:Много задръстващ въпрос.
На близък човек - да (но предпочитам да не се налага, да са ми живи и здрави всичките, пу, пу).
А така изобщо - наистина не знам. Ако беше "да", сигурно се предполага, че вече трябва да съм опитала да си пораздам чарковете, а аз не съм.![]()
А ти?
не е задръстващ...
напълно легитимен е.
не бих хукнала просто ей така да давам чаркове,но за човек,когото познавам и съм му мач.
Re: гледам
Ей, альоу, я по-полека с Рома Мафия:mad:doktorka написа:"Nip/Tuck"
Не знам, ще си помисля
пардон!4avdar4e написа:Ей, альоу, я по-полека с Рома Мафия:mad:doktorka написа:"Nip/Tuck"
Не знам, ще си помисля
виноват!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Много време съм се занимавала с този въпрос. Покрай дисертацията си - слава Богу, не съм се сблъсквала лично.doktorka написа:"Nip/Tuck"
та въпросът ми е
бихте ли станали донор?
приживе?
Даването на органи на членове на семейството има много страни. Ако дадеш, живееш без орган или част от орган, ако не -втълпява ти се чувство на вина...
Уф, не ми се пише.
Бъзикам те, бре, ама е готина актриса.. Както и другата с присаденото ухо, наскоро я гледах в един страхотен филм, където играеше бавноразвиваща се, ама не й запомних иметоdoktorka написа: пардон!
виноват!
А всъщност клюката е, че героинята е лезбийка и се запозна в един бар с една страшна мадама, която помогна да й краднат единият бъбрек. А смуглата шефка на клиниката е в съдружие с мадамата, която организира краденето на бъбреците...
Такива ми ти работи, дет вика, Елби, питай и ще ти бъде отговорено
кой кой?4avdar4e написа:Бъзикам те, бре, ама е готина актриса.. Както и другата с присаденото ухо, наскоро я гледах в един страхотен филм, където играеше бавноразвиваща се, ама не й запомних иметоdoktorka написа: пардон!
виноват!
А всъщност клюката е, че героинята е лезбийка и се запозна в един бар с една страшна мадама, която помогна да й краднат единият бъбрек. А смуглата шефка на клиниката е в съдружие с мадамата, която организира краденето на бъбреците...
значи ,на къдравта и откраднаха единия бъбрек?
ама казаха че има постстрептококов гломерулонефрит..а не че има един бъбрек?!
а черната е в комбина с русата да крадат бъбреци? и все от лесбийки?
въх!
то много сложно!
аз предпочитам:"но Касандра е бременна?"
Мани, мани, заливам се от кикот с тия, готинка сатира с привкус на сапунка са спретналиdoktorka написа: то много сложно!
ахам..един го тресна инсулта от Виагра...4avdar4e написа:Мани, мани, заливам се от кикот с тия, готинка сатира с привкус на сапунка са спретналиdoktorka написа: то много сложно!
лошо,лошо
Така, намерих, казва се Рози О' Донъл, а филмът е Е ТЕ ТОЗ. Режисьорски дебют на Анджелика Хюстън. Дори не помня как го бяха превели...4avdar4e написа:Както и другата с присаденото ухо, наскоро я гледах в един страхотен филм, където играеше бавноразвиваща се, ама не й запомних името![]()
П.П.
Аре, почна "От местопрестъплението"
и аз туй видЕх...4avdar4e написа:Така, намерих, казва се Рози О' Донъл, а филмът е Е ТЕ ТОЗ. Режисьорски дебют на Анджелика Хюстън. Дори не помня как го бяха превели...4avdar4e написа:Както и другата с присаденото ухо, наскоро я гледах в един страхотен филм, където играеше бавноразвиваща се, ама не й запомних името![]()
Наревах се миналата седмица, даваха го в полунощ по ... БТв май
(по истински случай е, ако не се лъжа).
П.П.Искам да гледам филми, искам филми
Аре, почна "От местопрестъплението"
отивам да гледам...
мноу ми се нрави дейвид карузо...
ма мноу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Странен въпросdoktorka написа:"Nip/Tuck"
та въпросът ми е
бихте ли станали донор?
приживе?
Ако няма да е фатално за здравето и жовота ми-ДА
Ако е за близък може и да не се замислям за горното
Иначе си мисля, че бих дала костен мозък ( за онези банки за донори, ако на някой се наложи и аз съм неговия човек), ама разни познати ме плашат, че можели да ме оставят инвалид по време на манипулацията...
В България дали има такава бакна за костен мозък?!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Сега какво - новото гадже от бара и крадна бъбрека, така ли?4avdar4e написа:Бъзикам те, бре, ама е готина актриса.. Както и другата с присаденото ухо, наскоро я гледах в един страхотен филм, където играеше бавноразвиваща се, ама не й запомних иметоdoktorka написа: пардон!
виноват!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
"И това ще стане, и това ще стане....Mila написа:Сега чакам само машината на времето да се появи.frisky lioness написа:
А, де
Първо го има в някой роман или филм, после се появява в риъл лайФа:-)
някога, но не сегааааа"
Btw вече има успешни опити за пренасяне на малки количества материя от едно място на друго (за съвсем кратки разстояния). Не съм много в час с тази материя и това някак се е запазило в "буфера" ми

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За това е, няма за какво друго да е. Пускал съм разни неща за това тук.
Сега вече има и в българската версия на Викито.
АПР парадокс
доколкото ми е известно има вече успешни експерименти, които го потвърждават
Сега вече има и в българската версия на Викито.
АПР парадокс
доколкото ми е известно има вече успешни експерименти, които го потвърждават
- Stranniche
- Обратна връзка: