Електриджия за малката кола?
Електриджия за малката кола?
Десният фар не ще да работи. Моите техници не могат да проследят кабелите, за да видят къде е повредата...
Помогнете, моля.
А, да, забравих. Електротехникът трябва да е в София или околните села.
Предварително благодаря![usmihvam se]
Помогнете, моля.
А, да, забравих. Електротехникът трябва да е в София или околните села.
Предварително благодаря![usmihvam se]
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!
Бъдете високи!
mk2

набутах се с един диск
намерих нещата
твойте техници са едни долни пияници
http://barcarogf.interfree.it/dl/Punto_ ... Manual.rar
сваляш
запис на диск
интсталация
рестарт на компа и си у час с нещата
има всичко
ако не е е ясно нещо - на касата в ляво
трето гише
набутах се с един диск
намерих нещата
http://barcarogf.interfree.it/dl/Punto_ ... Manual.rar
сваляш
запис на диск
интсталация
рестарт на компа и си у час с нещата
има всичко
ако не е е ясно нещо - на касата в ляво
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
баси скрънзата... кажи му, че след няколко часа ще го черпиш един нов пунто...Quid написа:има и други дискове:-)
за всички коли
няколко бройки са дисковете
но няма да ти трябват за сега
ако се наложи ще го разкостиме пунтото
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
кво искаш е са:-)
помогнах му на колегата
и да вземе да ги ограмоти тия пияници
няма да ти казвам що ги мразя значи
тва келнерите такситата и е тия не мога да ги дишам
обаче са хак да им е
всичко е електроника и компове и са като у небрано лозе ако нямат софт:rotfl24:
помогнах му на колегата
и да вземе да ги ограмоти тия пияници
няма да ти казвам що ги мразя значи
тва келнерите такситата и е тия не мога да ги дишам
обаче са хак да им е
всичко е електроника и компове и са като у небрано лозе ако нямат софт:rotfl24:
ще намалява като брой чипове, щото сигурно е извадил някакви комплексни решения или нещо друго...Quid написа:мерседес ще намалява електрониката с 40%
....
положението е ад с тия жици
за някой неща е абсурд да се намерят майстори и е яко изваждане
Това лято, като четеца не искаше нещо добре да разпознава сидито, та майсторчето бая се озори да сложи една допълнителна маса (след което всичко си потръгна както трябва).
положението ще стане на платки, които ще ги фраскат на системната шина и кат стенда дава, че не работает - бав - в боклука...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
сега покрай тва пунто попаднах на ръководство за авариино влизане в колата
трябва тия хомосексуалисти да направят и ръководство за излизане от колата
кви касетофони,кви радиа кви дивидита
положението е ужас
недай си боже да ти се откачи клема на акумулатора и да си в колата

там си оставаш вътреееееее:rotfl24:
трябва тия хомосексуалисти да направят и ръководство за излизане от колата
кви касетофони,кви радиа кви дивидита
положението е ужас
недай си боже да ти се откачи клема на акумулатора и да си в колата
ти даваш съвети на хора, които може да са с ... ново и готино ....Quid написа:...недай си боже да ти се откачи клема на акумулатора и да си в колата
?
може да изкараш някой лев за подобни идейки...
- Green Light
Спокоpocti_bezobidna написа:Тая тема цял ден я чета като "нинджа" ?!?
Ква малка кола, кви нинджи, настинала съм - кофти ми е, тежи ми кофата,
пък ме чакат два рождени дни, единият от които фамилен...
Аз колкото пъти видя "Прошки"-те на Боев, толкоз пъти виждам
Направо едвам гледам вече
И свят ми се вие
надявам се да си дръпнал файл и да си го метнал на диск и да си го опънал на екрана вечеАВе написа:Мнго ти благодаря, Куид!Quid написа:mk2
набутах се с един диск
намерих нещата
ако не е е ясно нещо - на касата в лявотрето гише
Имам да те черпя като се видим някой ден!:-)
ел схемата не ми се вижда нещо сложно
един съвет само
като вземеш кола
вземи и си дръпни документация за нея
защото долните пияници само тва чакат
да не знае човек и започват да се ебават
дръпни си нещата
поразгледай ги
нкога не е излишно човек да знае
ще закъса някоя фолкаджиика на пътя
ще спреш и квооооо
ми трябва да я оправиш като хората:blum:
тая от снимката май я познавамGaspode написа:Спокоpocti_bezobidna написа:Тая тема цял ден я чета като "нинджа" ?!?
Ква малка кола, кви нинджи, настинала съм - кофти ми е, тежи ми кофата,
пък ме чакат два рождени дни, единият от които фамилен...
Аз колкото пъти видя "Прошки"-те на Боев, толкоз пъти виждам
Направо едвам гледам вече
И свят ми се вие
последната класация за сигурна кола е ....ELBI написа:това е нещо като Тойота корола да закъса на път...Quid написа:...нкога не е излишно човек да знае
ще закъса някоя фолкаджиика на пътя
ще спреш и квооооо
ми трябва да я оправиш като хората:blum:
мазда 3
така мислят германците
което ми се вижда доста извратено:-)
надали .. моят приятел (лека му пръст) също разказваше, че маздите се водели от сигурните и готини коли в последните години... за разлика от тойотите (мани ги рекламите...все пак)Quid написа:...
последната класация за сигурна кола е ....
мазда 3
така мислят германците
което ми се вижда доста извратено:-)
ама си признавам, че и тук само събирам инфо...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добре, де.ELBI написа:альо... фриски, написах почти същото по-горе
Видях го след като написах
Да не ми се сърдиш, че те повтарям:winkw:
И двамата сме писали/питали, ама той не е сметнал за нужно да ни отговори:blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ми защото съм художник и рисувамfrisky lioness написа:Що всеки път кат видиш задник и казваш, че го познаваш?:blink:Quid написа:
тая от снимката май я познавам
може да отговоря и защо съм художник и защо рисувам даже
защото ми харесва
може да отговориш и защо ти харесва даже...Quid написа:ми защото съм художник и рисувамfrisky lioness написа:Що всеки път кат видиш задник и казваш, че го познаваш?:blink:Quid написа:
защото ми харесва
и т.н. и т.н.
ако започна да отговарям на всчки въпроси то тва си е пълна безмислицаELBI написа:може да отговориш и защо ти харесва даже...Quid написа:ми защото съм художник и рисувамfrisky lioness написа:Що всеки път кат видиш задник и казваш, че го познаваш?:blink:Quid написа:
защото ми харесва
и т.н. и т.н.
единсвено цената би могла да спре питащите да задават нелепи въпроси и добре да обмислят въпросите
както и
да получват удовлетворителни отговори
не знам цени/али-бали... говорех за една поредица от въпроси и отговори от едно и също лицеQuid написа:ако започна да отговарям на всчки въпроси то тва си е пълна безмислицаELBI написа:може да отговориш и защо ти харесва даже...Quid написа:ми защото съм художник и рисувамfrisky lioness написа:Що всеки път кат видиш задник и казваш, че го познаваш?:blink:Quid написа:
защото ми харесва
и т.н. и т.н.
единсвено цената би могла да спре питащите да задават нелепи въпроси и добре да обмислят въпросите
както и
без коментарELBI написа:не знам цени/али-бали... говорех за една поредица от въпроси и отговори от едно и също лицеQuid написа:ако започна да отговарям на всчки въпроси то тва си е пълна безмислицаELBI написа:може да отговориш и защо ти харесва даже...Quid написа:ми защото съм художник и рисувамfrisky lioness написа:Що всеки път кат видиш задник и казваш, че го познаваш?:blink:Quid написа:
защото ми харесва
и т.н. и т.н.
както и