Ще ъъъ, бе ще ми пазят ред сигурно утре или в понеделник. Ще кажа да вземат две номерчета, ако дават така, и ще напиша тука.bead_ написа:
ти наистина звъня, звъня, ама аз като не знам кой ми звъни и не ти дигнАх!
глоби КАТ
- Green Light
значи те на тебе, ти на мене...Green Light написа:Ще ъъъ, бе ще ми пазят ред сигурно утре или в понеделник. Ще кажа да вземат две номерчета, ако дават така, и ще напиша тука.bead_ написа:
ти наистина звъня, звъня, ама аз като не знам кой ми звъни и не ти дигнАх!
п.п. сериозно - да ти пусна ли л.б.?!?!?
just perfect
може и направо бутилката...bead_ написа:значи те на тебе, ти на мене...Green Light написа:Ще ъъъ, бе ще ми пазят ред сигурно утре или в понеделник. Ще кажа да вземат две номерчета, ако дават така, и ще напиша тука.bead_ написа:
ти наистина звъня, звъня, ама аз като не знам кой ми звъни и не ти дигнАх!понеделник е един хубав ден за кат. ще тръгне по понеделнишки.
ако пък той е зает - аз ще я взема
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Сериозно, ами. Аз сериозен ли съм човек или съм несериозен? Разбираш ли! Аз ще си бъда в офиса и сутринта ще напиша тука дали са взели и кой номер. Тогава ще ми дадеш телефоно.bead_ написа:значи те на тебе, ти на мене...Green Light написа:Ще ъъъ, бе ще ми пазят ред сигурно утре или в понеделник. Ще кажа да вземат две номерчета, ако дават така, и ще напиша тука.bead_ написа:
ти наистина звъня, звъня, ама аз като не знам кой ми звъни и не ти дигнАх!понеделник е един хубав ден за кат. ще тръгне по понеделнишки.
- Green Light
аз ще ходя да повръщам едни рег табели и талон в кат в понеделник
вероятно нищо няма да направя щото малкия талон го няма
ми като не иска никой да купи рег табелите ще ги връщам:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
подозирах кой ще гепи обещаната бутилка...Quid написа:аз ще ходя да повръщам едни рег табели и талон в кат в понеделник
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.