............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 21:45, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Хаха! Така си е то!
Много ме развесели частта с фотошопа!
Наздраве!:)
Последно промяна от АВе на 07.11.06, 11:09, променено общо 1 път.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Хаха! Така си е то!
Наздраве! 8)ave написа:Много ме развесели!

- Dark Angel
Re: Как се съдава...
Тююю, източи се най-после! Днес - в чест на празника сигурно - нетът ми нещо църцори.[unknown] написа:... красавица
Хубаво е. Откровено...
Panta rhei...
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
-
Frisky
-
Ржевски
Ми... абе тя мацката не изглежда зле и без обработките.[unknown] написа:... красавица
Това, което най ми направи вчепатление всъщност, беше удължаването на врата и смъкването надолу + уголемяване на очите. Т.е. електронните обработки повече, отколкото грим, прически и подбор на осветление. Последното даже и аз го мога, като един абсолютен любител в областта на фотографията. Всъщност мацката първоначално нарочно е снимана така, че да се подчертаят по-скоро дефектите на лицето, отколкото да изглежда нормално. Навремето и аз съм ползвал оранжев или червен филтър примерно за да не си личат лунички по лицето на ебекта :). Блажени години - черно-бялото беше канон! :)
Но цифровите обработки бяха нещото, дето направи лицето по-скоро изкуствено, отколкото красиво. Поне по моему.
- Dark Angel
Ха-ха, точно. Напомни ми една от сериите на "Секса и града". Там Кари я бяха снимали за некква корица след цяла нощ купон и с цигарата. Много им беше обидена, щото и текстът беше специално подбранDark написа:е те могат да снимат някоя красавица след като не е спала цяла нощ, ревала е 1 час и е ужасно тъжна и нещастна
и после да праснат до това чудо /на галено от чудовище/ снимката от корицата на Ел и да кажат "На, вижте каква разлика"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пък аз нищо не видях:(
Над 5 пъти се опитах и всеки път се получаваше съобщение да сендна или да не сендна рипорт:mad::evil: Грешки някакви и .....шат затваря се целия браузър:(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Avant-ът не пуска аванта, а?frisky lioness написа:Пък аз нищо не видях:(Над 5 пъти се опитах и всеки път се получаваше съобщение да сендна или да не сендна рипорт:mad::evil: Грешки някакви и .....шат затваря се целия браузър:(
Сложи си лисицата. Вече има плъгини дето можеш да си записваш филмчетата от гугъл, ютюб и прочее. И това ще можеш да си го запишеш ако искаш. аз си събрах сумати Eddie Izzard. 8)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Стига с таз лисица бе, Реме... Аз съм много ....задръстена:oops: Кат свикна с нещо и убим мъ ни гу сменям или пък трудно го правяRemmivs написа:Avant-ът не пуска аванта, а?frisky lioness написа:Пък аз нищо не видях:(Над 5 пъти се опитах и всеки път се получаваше съобщение да сендна или да не сендна рипорт:mad::evil: Грешки някакви и .....шат затваря се целия браузър:(
Сложи си лисицата. Вече има плъгини дето можеш да си записваш филмчетата от гугъл, ютюб и прочее. И това ще можеш да си го запишеш ако искаш. аз си събрах сумати Eddie Izzard. 8)
Как е Операта? Мъж ми си сложил такова...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Както искаш. 8)frisky lioness написа:Стига с таз лисица бе, Реме... Аз съм много ....задръстена:oops: Кат свикна с нещо и убим мъ ни гу сменям или пък трудно го правя
Всичко е по-добро от експлодера. Ама аз съм пристрастен.
Проверих - отваря се като слънце с операта.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хубу:) Благодаря:)Remmivs написа:Проверих - отваря се като слънце с операта.

Недей риваfrisky lioness написа:Пък аз нищо не видях:(Над 5 пъти се опитах и всеки път се получаваше съобщение да сендна или да не сендна рипорт:mad::evil: Грешки някакви и .....шат затваря се целия браузър:(
- Dark Angel
баба Лили ме замисли дали не мога аз след време да пусна по улиците един такъв тризмерен образ вместо мен4avdar4e написа: Недей риваКлипчето е нещо като частичната промяна в "Пълна промяна". Едно не лошо маце, после - грим, прическа, работа с фотошоп и ето ти я цъфнала на билборд. Тва кат баба Лили, га се снима в "Плейбой", една сенчица нямаше по тялото си...
ПП / как съм се смяла на червило което създава 3 Д ефект
- frisky lioness
- Обратна връзка:
4avdar4e написа:Недей риваКлипчето е нещо като частичната промяна в "Пълна промяна". Едно не лошо маце, после - грим, прическа, работа с фотошоп и ето ти я цъфнала на билборд. Тва кат баба Лили, га се снима в "Плейбой", една сенчица нямаше по тялото си...
Видях го.

Сър,
Remmivs написа:Здрасти, банда. 8)
Аз съм блудният син.
Приятно ми е.
Ходиш..."блудстваш"?
Къде,бе Рем-е?
Да бя казАл!....
и аз да дойда...
м!
:kiss1:
Re: Сър,
Ми... ще ти кажа следващия път (то, аз винаги съм си заблуден де). Не, че ако сме двама заблудени е по-малко объркващо.doktorka написа:Ходиш..."блудстваш"?
Къде,бе Рем-е?
Да бя казАл!....
и аз да дойда...
м!
Re: Сър,
Remmivs написа:Ми... ще ти кажа следващия път (то, аз винаги съм си заблуден де). Не, че ако сме двама заблудени е по-малко объркващо.doktorka написа:Ходиш..."блудстваш"?
Къде,бе Рем-е?
Да бя казАл!....
и аз да дойда...
м!
тъкмо..ако се загубим някъде объркани...
ехеййййй
Ми - когато нещо се цени и се "харчи" скъпо, се появяват и ментета. Пазарна икономика, един вид.[unknown] написа:... красавица
Хе хе... Ние даже сме го забранили експлодера. Само мозила и опера. Друга истина няма.8)Remmivs написа:Както искаш. 8)frisky lioness написа:Стига с таз лисица бе, Реме... Аз съм много ....задръстена:oops: Кат свикна с нещо и убим мъ ни гу сменям или пък трудно го правя
Всичко е по-добро от експлодера. Ама аз съм пристрастен.
Проверих - отваря се като слънце с операта.

Мдаа... И не само врата и очите. Устата също... Аз мразя дя ме лъжат. А това е лъжа!Ржевски написа:Ми... абе тя мацката не изглежда зле и без обработките.[unknown] написа:... красавица
Това, което най ми направи вчепатление всъщност, беше удължаването на врата и смъкването надолу + уголемяване на очите. Т.е. електронните обработки повече, отколкото грим, прически и подбор на осветление. Последното даже и аз го мога, като един абсолютен любител в областта на фотографията. Всъщност мацката първоначално нарочно е снимана така, че да се подчертаят по-скоро дефектите на лицето, отколкото да изглежда нормално. Навремето и аз съм ползвал оранжев или червен филтър примерно за да не си личат лунички по лицето на ебекта :). Блажени години - черно-бялото беше канон! :)
Но цифровите обработки бяха нещото, дето направи лицето по-скоро изкуствено, отколкото красиво. Поне по моему.
Впрочем, днес разглеждах едни снимки на Моника Белучи. Е, добре- Убава е. Макар и по- пищна отколкото е нужно... Но друго ми направи впечатление- от стотици снимки, на НИТО ЕДНА не е със затворена уста! Устата и е ВИНАГИ полуотворена. Знам теориите защо се червят женските устни и асоциациите им с едни други органи, ама пък толкова нахално натрапвана сексуалност ме отблъсква!:twisted::mad: