симетрията e нещо като външна проява на вътрешно здраве - плодовитост, липса на болести, т.н. и т.н.
не запомних много май
и как болшинството хора реагират подсъзнателно и търсят симетрия
да
малко объркано го написах
Пък аз съм чела/гледала, че хората се избират/подбират по миризматаDark Lady написа: и как болшинството хора реагират подсъзнателно и търсят симетрия
да
малко объркано го написах
тези, на които им е зле обонянието търсят симетрията явно4avdar4e написа:Пък аз съм чела/гледала, че хората се избират/подбират по миризматаDark Lady написа: и как болшинството хора реагират подсъзнателно и търсят симетрия
да
малко объркано го написахТоест изборът е на химично ниво ...
Dark Lady написа:не съм видяла последния брой, ще питам сина къде го е сложил
интересна ми стана самата идея
защото Природата се стгреми постоянно към симетрия
но тъй като всичко е неустойчиво и постоянно се мети, то може би затова съвършенната симетрия не съществува
ПП/ сега попаднах на статия в която пише че хората които имат по-симетрично тяло миришат по-хубаво \това за Семирамис специално

недей, че сега Рем ще извади неква графика с червено, синьо, оранжево и зелено... и ще ти обясни с вторите производни и константите ...Quid написа:за божествени златни пропорции ли става дума за формулите на любовта и секса ,за вид хармония и ...
формули за секс виждал ли си?ELBI написа:недей, че сега Рем ще извади неква графика с червено, синьо, оранжево и зелено... и ще ти обясни с вторите производни и константите ...Quid написа:за божествени златни пропорции ли става дума за формулите на любовта и секса ,за вид хармония и ...
запази ми я подарък за 80-тия ми рожден денQuid написа:формули за секс виждал ли си?ELBI написа:недей, че сега Рем ще извади неква графика с червено, синьо, оранжево и зелено... и ще ти обясни с вторите производни и константите ...Quid написа:за божествени златни пропорции ли става дума за формулите на любовта и секса ,за вид хармония и ...
питам сериозно
има такава книга
тъпкана е с формули
трябва само да погледна ква и е цената
А някъде пишеше, че били и по-добре платени и с по-добри шансове за успешна кариера.vyara написа:Дарки, в последния NG има статия за красотата. Обикновено красивите лица са и симетрични. Дори бебетата се заглеждали по-дълго в по-привлекателни лица, отколкото в по-грозновати. Инстинкт.
Красотата предполага здраве и здраво поколение. Нищо странно няма.
vyara написа:И защо трябва да погледнеш цената? За да разберем дали книгата е хубава или не, вероятно. Ти май така ги преценяваш.Quid написа: формули за секс виждал ли си?
питам сериозно
има такава книга
тъпкана е с формули
Формули за секс, ндаааа......
да се замества слабата информираност с ирония в крайна сметка довежда единствено до комични ситуацииELBI написа:запази ми я подарък за 80-тия ми рожден денQuid написа:формули за секс виждал ли си?ELBI написа:недей, че сега Рем ще извади неква графика с червено, синьо, оранжево и зелено... и ще ти обясни с вторите производни и константите ...Quid написа:за божествени златни пропорции ли става дума за формулите на любовта и секса ,за вид хармония и ...
питам сериозно
има такава книга
тъпкана е с формули
Опасявам се, че голямото множество от формули за секс и тяхното прилагане водят до по-комични такива ...Quid написа:да се замества слабата информираност с ирония в крайна сметка довежда единствено до комични ситуацииELBI написа:запази ми я подарък за 80-тия ми рожден денQuid написа:формули за секс виждал ли си?ELBI написа:недей, че сега Рем ще извади неква графика с червено, синьо, оранжево и зелено... и ще ти обясни с вторите производни и константите ...Quid написа:за божествени златни пропорции ли става дума за формулите на любовта и секса ,за вид хармония и ...
питам сериозно
има такава книга
тъпкана е с формули