Какви ми ги говорят звездите?
Какви ми ги говорят звездите?
Втора седмица вече отгоре ми се изсипват какви ли не простотии. Снощи за капак трябваше да гладя учебници и тетрадки, щото детето си изляло водата в раницата. Дали ще има ефект ако довечера спя на "челна стойка"?
- Green Light
Re: Какви ми ги говорят звездите?
Не, никакъв ефект няма да има върху детето ти.Пипи написа:Втора седмица вече отгоре ми се изсипват какви ли не простотии. Снощи за капак трябваше да гладя учебници и тетрадки, щото детето си изляло водата в раницата. Дали ще има ефект ако довечера спя на "челна стойка"?
Върху мъжа ти, обаче, ще има.
много простоПипи написа:Втора седмица вече отгоре ми се изсипват какви ли не простотии. Снощи за капак трябваше да гладя учебници и тетрадки, щото детето си изляло водата в раницата. Дали ще има ефект ако довечера спя на "челна стойка"?
като се изчерпат сички гадости
ше почне купона
може пък звездите да се бъркат
един спира да пуши
пък другиго наказват
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Dark Angel
вода си е супер. ако усетиш дъха на Смирнов имаш проблем...Пипи написа:Втора седмица вече отгоре ми се изсипват какви ли не простотии. Снощи за капак трябваше да гладя учебници и тетрадки, щото детето си изляло водата в раницата. Дали ще има ефект ако довечера спя на "челна стойка"?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ако усетя дъха той ще усети духа. Раничко му е при все ранното съзряванеELBI написа:вода си е супер. ако усетиш дъха на Смирнов имаш проблем...Пипи написа:Втора седмица вече отгоре ми се изсипват какви ли не простотии. Снощи за капак трябваше да гладя учебници и тетрадки, щото детето си изляло водата в раницата. Дали ще има ефект ако довечера спя на "челна стойка"?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи, че на детенце ще му върви по вода до края на учебната година:-)Пипи написа:Втора седмица вече отгоре ми се изсипват какви ли не простотии. Снощи за капак трябваше да гладя учебници и тетрадки, щото детето си изляло водата в раницата. Дали ще има ефект ако довечера спя на "челна стойка"?
За теб
не знам:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
не залагай много яко на подобни времеви променливи...Пипи написа:Ако усетя дъха той ще усети духа. Раничко му е при все ранното съзряванеELBI написа:вода си е супер. ако усетиш дъха на Смирнов имаш проблем...Пипи написа:Втора седмица вече отгоре ми се изсипват какви ли не простотии. Снощи за капак трябваше да гладя учебници и тетрадки, щото детето си изляло водата в раницата. Дали ще има ефект ако довечера спя на "челна стойка"?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:не залагай много яко на подобни времеви променливи...Пипи написа:Ако усетя дъха той ще усети духа. Раничко му е при все ранното съзряванеELBI написа:вода си е супер. ако усетиш дъха на Смирнов имаш проблем...Пипи написа:Втора седмица вече отгоре ми се изсипват какви ли не простотии. Снощи за капак трябваше да гладя учебници и тетрадки, щото детето си изляло водата в раницата. Дали ще има ефект ако довечера спя на "челна стойка"?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Тъкмо говорих по телефона с един полубивш съсед и той - очевидно пийнал си вече нещо - ми обясни следното мъдро и никога неказвано нещо:Пипи написа:Втора седмица вече отгоре ми се изсипват какви ли не простотии. Снощи за капак трябваше да гладя учебници и тетрадки, щото детето си изляло водата в раницата. Дали ще има ефект ако довечера спя на "челна стойка"?
"Животът е синусоида. Най не ме е страх, когато съм горе."
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Амо, ако земе та падне от връо на синусоидата и си строши вратО?Мнемозина написа: "Животът е синусоида. Най не ме е страх, когато съм горе."
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
Още по-зле ще е ако портоши синусоидатаМарвин написа:Амо, ако земе та падне от връо на синусоидата и си строши вратО?Мнемозина написа: "Животът е синусоида. Най не ме е страх, когато съм горе."
Наздраве 
Мнемозина написа: Тъкмо говорих по телефона с един полубивш съсед и той - очевидно пийнал си вече нещо - ми обясни следното мъдро и никога неказвано нещо:
"Животът е синусоида. Най не ме е страх, когато съм горе."
Оубаче, понякога не се усещам, чче съм човек все пак и много здарво се изтясквам:-)
- сър Айвънхоу
Нормално, нали си котка!Пипи написа:
Оубаче, понякога не се усещам, чче съм човек все пак и много здарво се изтясквам:-)
Bella Ciao
Bella Ciao
Мнемозина написа: "Животът е синусоида. Най не ме е страх, когато съм горе."
живота не е синусоида
живота е кенеф
а на сички ни се ака
ама едни имат разстройство
а други запек
форевър:rotfl24:
и така продължава
докато свети петър
не пусне водата:rotfl24:
Поне имам време да си падна на кракатаМарвин написа:Нормално, нали си котка!Пипи написа:
- сър Айвънхоу
И имаш 9 /девет/ живота!Пипи написа: Поне имам време да си падна на краката
Bella Ciao
Bella Ciao
Цял ден се чудя какво ми дращи в твойта концепция и чак сега разбрах.Кент написа:Мнемозина написа: "Животът е синусоида. Най не ме е страх, когато съм горе."
живота не е синусоида
живота е кенеф
а на сички ни се ака
а други запек
и така продължава
докато свети петър
Ето:
А онези от предишния ти аватар не обединяват ли двете виждания?
Да не говорим, че ни един не си пускаше водата, значи точно на Св. Петър чакат.
Panta rhei...
Последно промяна от Kent на 30.01.08, 19:35, променено общо 1 път.
горе-долуМнемозина написа:Цял ден се чудя какво ми дращи в твойта концепция и чак сега разбрах.Кент написа:Мнемозина написа: "Животът е синусоида. Най не ме е страх, когато съм горе."
живота не е синусоида
живота е кенеф
а на сички ни се ака
а други запек
и така продължава
докато свети петър
Ето:
А онези от предишния ти аватар не обединяват ли двете виждания?
Да не говорим, че ни един не си пускаше водата, значи точно на Св. Петър чакат.
оня аватар
е резервен
човек се облегчава
когато е яхнал синусоидата
това е:rotfl24: