............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 21:45, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Що за цвете е това?
Ти по-добре издай, какво е имало на 23.[unknown] написа: Беше в букет, подарен на жена ми на 23октомври! Не е стояло във вода, самият цвят и прикрепен към букета с телче. Още е свежо!:shock::D
Без повод.4avdar4e написа:Ти по-добре издай, какво е имало на 23.[unknown] написа: Беше в букет, подарен на жена ми на 23октомври! Не е стояло във вода, самият цвят и прикрепен към букета с телче. Още е свежо!:shock::D

- БОЙКО БОРИСОВ
хм, от 23-ти без вода и не е увяхнало[unknown] написа:Без повод.4avdar4e написа:Ти по-добре издай, какво е имало на 23.[unknown] написа: Беше в букет, подарен на жена ми на 23октомври! Не е стояло във вода, самият цвят и прикрепен към букета с телче. Още е свежо!:shock::D
сигурен ли си че не е изкуствено?
иначе на нещо като орхидея ми прилича
колко е голямо?
- поручик Ржевски
И аз мисля, че е от любимите на Нироу Улф...[unknown] написа:
Беше в букет, подарен на жена ми на 23октомври! Не е стояло във вода, самият цвят и прикрепен към букета с телче. Още е свежо!:shock::D
Ти пък... Чак такъв лаик не съм. Да не мога да различа изкуствено от живо цвете...zlatokoska написа:хм, от 23-ти без вода и не е увяхнало[unknown] написа:Без повод.4avdar4e написа:Ти по-добре издай, какво е имало на 23.[unknown] написа: Беше в букет, подарен на жена ми на 23октомври! Не е стояло във вода, самият цвят и прикрепен към букета с телче. Още е свежо!:shock::D
сигурен ли си че не е изкуствено?
иначе на нещо като орхидея ми прилича
колко е голямо?
А е голямо колкото едно CD

Кй е тоя/тая Нироу Улф?поручик Ржевски написа:
И аз мисля, че е от любимите на Нироу Улф...

- поручик Ржевски
Е как кой! великият детектив. С пръв помощник Арчи Гудуин и Автор Рекс Стаут :)[unknown] написа:Кй е тоя/тая Нироу Улф?поручик Ржевски написа:
И аз мисля, че е от любимите на Нироу Улф...
Абе вие тука в тоя форум ще ме побъркате:evil: Само ми пробутвате разни книги и автори, дет не съм ги чела... (за мой срам и позор, но пък човек не е съвършен) Найш що нещо на Рекс Стаут има в lib.ru??? И ся кво, пак всяка свободна минута ще съм лепната тампоручик Ржевски написа: Е как кой! великият детектив. С пръв помощник Арчи Гудуин и Автор Рекс Стаут :)