Св. Валентин или Трифон зарезан?
Св. Валентин или Трифон зарезан?
Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
Re: Св. Валентин или Трифон зарезан?
Тоя въпрос сме го изяснили отдавна. Празнува се Освобождението на България от турско робство.АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
Green Light написа:Тоя въпрос сме го изяснили отдавна. Празнува се Освобождението на България от турско робство.АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Все ми е тая дали ще казвам "наздраве" за равноденствието, за световно известен католически педофил или по друг повод.Green Light написа:Тоя въпрос сме го изяснили отдавна. Празнува се Освобождението на България от турско робство.АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
Лошото е, че няма бирфест.. Няма и блус фест. Май се провали тази идея.
Кво турско робство, бе, брато! На мен по ми клати феса термина "османско културно влияние". Което пак отива към правописа на "вгъза" или "във гъза".
Предлагам да решим проблема с новия термин "изотзадзе"
Ми нали има Каварна...АВе написа:Все ми е тая дали ще казвам "наздраве" за равноденствието, за световно известен католически педофил или по друг повод.Green Light написа:Тоя въпрос сме го изяснили отдавна. Празнува се Освобождението на България от турско робство.АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
Ама така имаме струпване на много предпоставки, бе.АВе написа: "изотзадзе"
Това не е правилно и не можеш да го оправдаеш дори с контекста или римата.АВе написа: "във гъза"
Не може "във", признай си.
Естествено, че не може. Затова и го написах така.pocti_bezobidna написа:Това не е правилно и не можеш да го оправдаеш дори с контекста или римата.АВе написа: "във гъза"
Не може "във", признай си.
- Nejimaki-dori
Трифон Зарезан естествено.АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
изотзадзе означава педераст на грузинскиАВе написа: Предлагам да решим проблема с новия термин "изотзадзе"
моля да не бъркаме терминологията
Виж как с една правописна грешка го налучкал.zmeu™ написа:изотзадзе означава педераст на грузинскиАВе написа: Предлагам да решим проблема с новия термин "изотзадзе"
моля да не бъркаме терминологията
Ми ако се флюбиш в мен, ще идем да се напием.
Така и двете ще отпразнуваме.
(няма да уточняваме обаче кой ще пие от мъка и кой от радост):lol:
начукал ли искаше да кажешvyara написа: Виж как с една правописна грешка го налучкал.
Нэкви prerequisites=vyara написа:Ама така имаме струпване на много предпоставки, бе.АВе написа: "изотзадзе"
Хаха, сетих се. Българският е с най-богата система от словообразователни модели. Направо сме си рекордьори. Имаме ІV степен на префигиране.
"Префикс" е представка.
Пример за рекорди: изпонапреписахме
из-по-на-пре... преписахме. Четири префикса.
Това е заболяване, което сигурно е плъзнало и по другите славянски езици. в руския го няма. на тях пишките им стигат само до ІІІ ст. на префигиране. Чавето ще каже. Тя работи с разни западни диалекти на българския. [тук се изплезвам много усмихнато]
Да, бе, Каварна. и нито един свестен хотел... Минаха ми времената в които си носех палатката за такива случаи.pocti_bezobidna написа:Ми нали има Каварна...АВе написа:Все ми е тая дали ще казвам "наздраве" за равноденствието, за световно известен католически педофил или по друг повод.Green Light написа:Тоя въпрос сме го изяснили отдавна. Празнува се Освобождението на България от турско робство.АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
Каравана му е майката!АВе написа:Да, бе, Каварна. и нито един свестен хотел... Минаха ми времената в които си носех палатката за такива случаи.pocti_bezobidna написа:Ми нали има Каварна...АВе написа:Все ми е тая дали ще казвам "наздраве" за равноденствието, за световно известен католически педофил или по друг повод.Green Light написа:Тоя въпрос сме го изяснили отдавна. Празнува се Освобождението на България от турско робство.АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
и догодина няма да си на работа. Ще се пада неделя.Mila написа:Много надалеч гледаш.
Аз сега се чудя за 2-ри февруари - петльов ден; ден на хомосексуалиста; или междусрочната ваканция да празнуваме.
При всички положения не съм на работа, обаче.
Дали за радост или обратно, вече съм далече от тази проблематика с ваканциите. Вече ме вълнува проблема с края на сесията на сина. Изпуши, горкия, от зубкане. Има последен изпит в четвъртък.
- сър Айвънхоу
Повече пот (пушек) в учението, по-малко кръв(глупости) в боя(работата)...АВе написа: Изпуши, горкия, от зубкане.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
оправиха ли тия ебльовци фараАВе написа:Интересно, а ден на алкохолика има ли?Quid написа:единия пияница а другия извратеняк
що за дилема:rotfl24:
Би трябвало да е професионален празник на моите автомонтьори. Гилдиен празник на синдиката им към... "Подкрепа", например.
маменцето им долно:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Не, разбира се. Те ще ми оправят фара... Те гъза си не могат да намерят без карта. Обади ми се някакъв мамут в занаята от пазара в Горубляне. Каза, че това е стандартен проблем на този модел. Оправи фара за точно 25 секунди.Quid написа:оправиха ли тия ебльовци фараАВе написа:Интересно, а ден на алкохолика има ли?Quid написа:единия пияница а другия извратеняк
що за дилема:rotfl24:
Би трябвало да е професионален празник на моите автомонтьори. Гилдиен празник на синдиката им към... "Подкрепа", например.
маменцето им долно:-)
Платих му с кеф. Онзи ден, в неделя.
- Piqndurnik
ПознайАВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
Наздраве 
Не-е-е, вече е втори курс. Вече учи неща, които не само са му от полза, но са и интересни. В първи КУРс за малко да се демотивира съвсем. Учеха пълни глупости. Включително висша математика... В две части. Дейба и неразбиваемите позиции на тези преподаватели - отдавна е трябвало да бъдат уволнени по непригодност и пълна излишност. Но... си ги държат.Mila написа:Това да не му е първата сесия, че толкова се старае?:-)АВе написа:.... Вече ме вълнува проблема с края на сесията на сина. Изпуши, горкия, от зубкане. Има последен изпит в четвъртък.
Наздраве, колега!Piqndurnik написа:ПознайАВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
хаха, може да са два дни - на контролните прегледи в клиниката в Суходол. Но и те, както Ейми Уанхаус, казват No, noo, no-ooo!Mila написа:По-лесно е да обявят един ден, в който не празнуват.АВе написа:
Интересно, а ден на алкохолика има ли?
http://www.youtube.com/watch?v=LD5sahXoj0U
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Малииии, ести:blink::shocked:esti написа:Ми ако се флюбиш в мен, ще идем да се напием.
Ти на всички се предлагаш:mad::evil:
Нали щяхме да правим секс, а?!
Кво стана:crying::(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мани го секса ма, кво те бърка, че ще го правя с други.frisky lioness написа:Малииии, ести:blink::shocked:esti написа:Ми ако се флюбиш в мен, ще идем да се напием.
Ти на всички се предлагаш:mad::evil:
Нали щяхме да правим секс, а?!
Кво стана:crying::(
С теб любоф ще прайм!
Обаче така и така стана дума, та се замислих аз на кого бях обещала да се женим - на Чавето или на Зв.?
Споко, не ревнувай.
Обичам те!
Опааааesti написа: Обаче така и така стана дума, та се замислих аз на кого бях обещала да се женим - на Чавето или на Зв.?![]()
Споко, не ревнувай.
Обичам те!
На мен, рожбо:blum:, на мен, на Зв...ездичко (дет вика Мнемо), баница да му направиш си обещала
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добре.esti написа:
Споко, не ревнувай.
Обичам те!
Приемам ти да си за мене, а аз за теб извънбрачна връзка

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
И за двамата!esti написа:та се замислих аз на кого бях обещала да се женим - на Чавето или на Зв.?![]()
Споко, не ревнувай.
Обичам те!
Ама аз настоявам...
да консумирам брака предбрачно, за да съм наясно, с какви трудности ще ми се налага да се боря... И какви клаузи да добавя в предбрачния договор.
Хм...добре, ама аз баници правя само след сех и то ако съм доволна.4avdar4e написа:Опааааesti написа: Обаче така и така стана дума, та се замислих аз на кого бях обещала да се женим - на Чавето или на Зв.?![]()
Споко, не ревнувай.
Обичам те!
На мен, рожбо:blum:, на мен, на Зв...ездичко (дет вика Мнемо), баница да му направиш си обещала
Абе и двамата ви взимам бе, няма кво да се уточняваме чак толкоз.
А коя ще ражда извънбрачните деца?:rotfl24:frisky lioness написа:Добре.esti написа:
Споко, не ревнувай.
Обичам те!
Приемам ти да си за мене, а аз за теб извънбрачна връзка