с блага дума

Все същите
Аватар
doktorka

с блага дума

Мнение от doktorka »

и усмивка...се постига повече...

вчера го доказах...

бях бясна.."напушена",като разярен бик (овца)....

обаче отвън...кротка,кротка като агънце..
едни големи ,влажни очи като на кошута....

иииии...
стана работата!....

УРРРААААА.....!

та мисълта ми е...

"со кротце и со благо"....

само дето..това не съм аз...

аз бях бясна и уморена....
готова да фуча и да дера...

да,целта е постигната...без жертви..само дето май аз съм жертвата...
Аватар
4avdar4e

Re: с блага дума

Мнение от 4avdar4e »

doktorka написа: "со кротце и со благо"....
Мдам, ама таз мисъл на Ляпчев има и продължение ".. и со малце кютек!" Тъй че явно само с кротцето и благото не винаги става:lol:

Както и да е, браво на теб, че си укротила огнения си нрав:D
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

4avdar4e написа:
doktorka написа: "со кротце и со благо"....
Мдам, ама таз мисъл на Ляпчев има и продължение ".. и со малце кютек!" Тъй че явно само с кротцето и благото не винаги става:lol:

Както и да е, браво на теб, че си укротила огнения си нрав:D
ама тва е работата,,че не знам дали е "браво"...
беше хладно ,пресметнато,неистинско някак...
изиграно...
( ахм..аз една артистка...)

( мъж ми македонец...туй с кютека го знаем..;)..;)..)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

doktorka написа:и усмивка...се постига повече...

вчера го доказах...

иииии...
стана работата!....

УРРРААААА.....!

та мисълта ми е...

Поздравления :clap: !!! Много по-важно е да можеш да се владееш, отколкото да избухваш. Вероятността да постигнеш нещо е по-голяма... не винаги, но тенденцията... :D
От друга работа вероятността да разрушиш нещо, отпущайки гнева си процентно клони към трицифреното число.
Ржевски

Мнение от Ржевски »

doktorka написа:и усмивка...се постига повече...

вчера го доказах...

иииии...
стана работата!....

УРРРААААА.....!

та мисълта ми е...

Мда... с блага дума и револвер се постига много повече отколкото само с блага дума :) :D :wink:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

благата дума е общо взето умряла работа

ако си много благ не те зимат на сериозно и после вместо револвер тярбва да извадиш гаубица та да ги стреснеш :lol:

щото благата дума е нож с две остирета, малко като да пуснеш свинята на топло под одъра и като се върнеш да я намериш отгоре завита с чаршафче :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Stranniche написа:Поздравления :clap: !!! Много по-важно е да можеш да се владееш, отколкото да избухваш. Вероятността да постигнеш нещо е по-голяма... не винаги, но тенденцията... :D
От друга работа вероятността да разрушиш нещо, отпущайки гнева си процентно клони към трицифреното число.
Присъединявам се към поздравите и нещо от мен по темата - Imperare sibi maximum imperium est.
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Докторкееее, това с кои хапченца го постигна със синичките или с розовките!?:lol::lol::lol:
Щот и аз съм напоследък така

И все не става и не става м..ка му!
АВе
Обратна връзка:

ПРава си, Доки!

Мнение от АВе »

И аз така викам!

Блага дума железни колене разтваря!

Ха, наздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
летяща

Мнение от летяща »

Dark написа:благата дума е общо взето умряла работа

ако си много благ не те зимат на сериозно и после вместо револвер тярбва да извадиш гаубица та да ги стреснеш :lol:

щото благата дума е нож с две остирета, малко като да пуснеш свинята на топло под одъра и като се върнеш да я намериш отгоре завита с чаршафче :lol:
много съм съгласна, че много трябва да се внимава с благите думи. качват ти се на главата - определено. и като на финала не издържиш и направиш някой щур скандал всички са изумени откъде толкоз глас в теб:wink:. но факта е, че тогава крещенето фаща дикиш:D. а ако само се гневиш, в един момент никой не ти обръща внимание, щото тази истеричната пак лr нещо там недоволства.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
Stranniche написа:Поздравления :clap: !!! Много по-важно е да можеш да се владееш, отколкото да избухваш. Вероятността да постигнеш нещо е по-голяма... не винаги, но тенденцията... :D
Присъединявам се към поздравите и нещо от мен по темата - Imperare sibi maximum imperium est.
Определено... За благата дума в "ситуация" трябва ДА ПРЕОДОЛЕЕШ и себе си, което е невероятно трудно в много случаи...

Останалите първосигнални реакции - те са ясни и лесни!

Бравос, док!!!
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

летяща написа:

много съм съгласна, че много трябва да се внимава с благите думи. качват ти се на главата - определено. и като на финала не издържиш и направиш някой щур скандал всички са изумени откъде толкоз глас в теб:wink:. но факта е, че тогава крещенето фаща дикиш:D. а ако само се гневиш, в един момент никой не ти обръща внимание, щото тази истеричната пак лr нещо там недоволства.
Още по-добре е да имитираш строгост.:wink: Че нещо напоследък хич не го докарвам с гнева - една такава съм ведра и спокойна...К'во ми става - не знам.
Във всеки случай залагам на "благата дума", независимо от обстоятелствата - ами хора сме, в края на краищата - винаги можем да се разберем.:)
mother

Мнение от mother »

въпроса е, че не всички хора са "хора" , с много от тях с никаква дума не можеш да се разбереш - ни с добра, ни с лоша. в службата има много от втория вид, и вече едва издържам.
Аватар
doktorka

с тях...

Мнение от doktorka »

mother написа:въпроса е, че не всички хора са "хора" , с много от тях с никаква дума не можеш да се разбереш - ни с добра, ни с лоша. в службата има много от втория вид, и вече едва издържам.
почваш по правилника...
спокойствие и усмивки...(никаква благост)...
с усмивка дряннннн по тиквата...
някои хора го умеят..други се учим...

и си е купон...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Въпросът е да очертаеш добре границата.После всеки разбира, дори по-добре отколкото очакваш.:wink:
Публикувай отговор