с блага дума
с блага дума
и усмивка...се постига повече...
вчера го доказах...
бях бясна.."напушена",като разярен бик (овца)....
обаче отвън...кротка,кротка като агънце..
едни големи ,влажни очи като на кошута....
иииии...
стана работата!....
УРРРААААА.....!
та мисълта ми е...
"со кротце и со благо"....
само дето..това не съм аз...
аз бях бясна и уморена....
готова да фуча и да дера...
да,целта е постигната...без жертви..само дето май аз съм жертвата...
вчера го доказах...
иииии...
стана работата!....
УРРРААААА.....!
та мисълта ми е...
Re: с блага дума
Мдам, ама таз мисъл на Ляпчев има и продължение ".. и со малце кютек!" Тъй че явно само с кротцето и благото не винаги става:lol:doktorka написа: "со кротце и со благо"....
Както и да е, браво на теб, че си укротила огнения си нрав:D
ама тва е работата,,че не знам дали е "браво"...4avdar4e написа:Мдам, ама таз мисъл на Ляпчев има и продължение ".. и со малце кютек!" Тъй че явно само с кротцето и благото не винаги става:lol:doktorka написа: "со кротце и со благо"....
Както и да е, браво на теб, че си укротила огнения си нрав:D
беше хладно ,пресметнато,неистинско някак...
изиграно...
( ахм..аз една артистка...)
( мъж ми македонец...туй с кютека го знаем..;)..;)..)
- Stranniche
- Обратна връзка:
Поздравленияdoktorka написа:и усмивка...се постига повече...
вчера го доказах...
иииии...
стана работата!....
УРРРААААА.....!
та мисълта ми е...
От друга работа вероятността да разрушиш нещо, отпущайки гнева си процентно клони към трицифреното число.
-
Ржевски
Мда... с блага дума и револвер се постига много повече отколкото само с блага дума :)doktorka написа:и усмивка...се постига повече...
вчера го доказах...
иииии...
стана работата!....
УРРРААААА.....!
та мисълта ми е...
- Dark Angel
Присъединявам се към поздравите и нещо от мен по темата - Imperare sibi maximum imperium est.Stranniche написа:Поздравления!!! Много по-важно е да можеш да се владееш, отколкото да избухваш. Вероятността да постигнеш нещо е по-голяма... не винаги, но тенденцията...
![]()
От друга работа вероятността да разрушиш нещо, отпущайки гнева си процентно клони към трицифреното число.
ПРава си, Доки!
И аз така викам!
Блага дума железни колене разтваря!
Ха, наздраве!
Блага дума железни колене разтваря!
Ха, наздраве!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
много съм съгласна, че много трябва да се внимава с благите думи. качват ти се на главата - определено. и като на финала не издържиш и направиш някой щур скандал всички са изумени откъде толкоз глас в тебDark написа:благата дума е общо взето умряла работа
ако си много благ не те зимат на сериозно и после вместо револвер тярбва да извадиш гаубица та да ги стреснеш
щото благата дума е нож с две остирета, малко като да пуснеш свинята на топло под одъра и като се върнеш да я намериш отгоре завита с чаршафче
Определено... За благата дума в "ситуация" трябва ДА ПРЕОДОЛЕЕШ и себе си, което е невероятно трудно в много случаи...Remmivs написа:Присъединявам се към поздравите и нещо от мен по темата - Imperare sibi maximum imperium est.Stranniche написа:Поздравления!!! Много по-важно е да можеш да се владееш, отколкото да избухваш. Вероятността да постигнеш нещо е по-голяма... не винаги, но тенденцията...
![]()
Останалите първосигнални реакции - те са ясни и лесни!
Бравос, док!!!
Още по-добре е да имитираш строгост.летяща написа:много съм съгласна, че много трябва да се внимава с благите думи. качват ти се на главата - определено. и като на финала не издържиш и направиш някой щур скандал всички са изумени откъде толкоз глас в тебDark написа:благата дума е общо взето умряла работа
ако си много благ не те зимат на сериозно и после вместо револвер тярбва да извадиш гаубица та да ги стреснеш
щото благата дума е нож с две остирета, малко като да пуснеш свинята на топло под одъра и като се върнеш да я намериш отгоре завита с чаршафче. но факта е, че тогава крещенето фаща дикиш:D. а ако само се гневиш, в един момент никой не ти обръща внимание, щото тази истеричната пак лr нещо там недоволства.
Във всеки случай залагам на "благата дума", независимо от обстоятелствата - ами хора сме, в края на краищата - винаги можем да се разберем.:)
-
mother
с тях...
почваш по правилника...mother написа:въпроса е, че не всички хора са "хора" , с много от тях с никаква дума не можеш да се разбереш - ни с добра, ни с лоша. в службата има много от втория вид, и вече едва издържам.
спокойствие и усмивки...(никаква благост)...
с усмивка дряннннн по тиквата...
някои хора го умеят..други се учим...
и си е купон...
Въпросът е да очертаеш добре границата.После всеки разбира, дори по-добре отколкото очакваш.Dark написа:благата дума е общо взето умряла работа
щото благата дума е нож с две остирета, малко като да пуснеш свинята на топло под одъра и като се върнеш да я намериш отгоре завита с чаршафче