Аре ве, аз съм сИрьозна жена, не съм за консумация!* написа:И за двамата!esti написа:та се замислих аз на кого бях обещала да се женим - на Чавето или на Зв.?![]()
Споко, не ревнувай.
Обичам те!
Ама аз настоявам...
да консумирам брака предбрачно, за да съм наясно, с какви трудности ще ми се налага да се боря... И какви клаузи да добавя в предбрачния договор.
Св. Валентин или Трифон зарезан?
Re: Св. Валентин или Трифон зарезан?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па:blink::shocked:esti написа:А коя ще ражда извънбрачните деца?:rotfl24:frisky lioness написа:Добре.esti написа:
Споко, не ревнувай.
Обичам те!
Приемам ти да си за мене, а аз за теб извънбрачна връзка
Кви дяца, ма?
Ти за контрацептиви не си ли чувАла

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
esti написа: Аре ве, аз съм сИрьозна жена, не съм за консумация!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
В такъв случай коя ще е с презерватив?:shy:frisky lioness написа:Ти па:blink::shocked:esti написа:А коя ще ражда извънбрачните деца?:rotfl24:frisky lioness написа:Добре.esti написа:
Споко, не ревнувай.
Обичам те!
Приемам ти да си за мене, а аз за теб извънбрачна връзка
Кви дяца, ма?
Ти за контрацептиви не си ли чувАла
Уф...още по-сложно стана.
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Важно е да има любовesti написа:В такъв случай коя ще е с презерватив?:shy:

малий:shocked:кви ги вършите беfrisky lioness написа:Важно е да има любовesti написа:В такъв случай коя ще е с презерватив?:shy:
шсе прекръстя от Кент на Есекс или Е-секс
Южен:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
От няколко години (под влияние на загниващия капитализъм) и по нашите земи е станало модерно децата в училище да си разменят/получават любовни картичкиvyara написа:Какви са тия детски валентинки?Dark Lady написа:мъненките чакат с нетърпение
така де, друго си е да получиш повече бройки "валентинки"
Малки сте вие още, малкиии:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Дет се викаКент написа:
малий:shocked:кви ги вършите бе
шсе прекръстя от Кент на Есекс или Е-секс
"Обърнахме резбата"

презервативите също са си важни...frisky lioness написа:Важно е да има любовesti написа:В такъв случай коя ще е с презерватив?:shy:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
доста по-удачно от марлборо или йоркшир...Кент написа:...шсе прекръстя от Кент на Есекс или Е-секс
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма любов-няма презервативиELBI написа:презервативите също са си важни...frisky lioness написа:Важно е да има любовesti написа:В такъв случай коя ще е с презерватив?:shy:

СигОрна ли си, че не е обратното?frisky lioness написа:Няма любов-няма презервативи
е... има толкова методи - хапчета, спирали...кво ли не...frisky lioness написа:Няма любов-няма презервативиELBI написа:презервативите също са си важни...frisky lioness написа:Важно е да има любовesti написа:В такъв случай коя ще е с презерватив?:shy:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Рем би казал* написа:СигОрна ли си, че не е обратното?frisky lioness написа:Няма любов-няма презервативи
"Всичко е едно"

тц, 3 презерватива не са 1. И три пъти (или 4) не е единfrisky lioness написа:Рем би казал* написа:СигОрна ли си, че не е обратното?frisky lioness написа:Няма любов-няма презервативи
"Всичко е едно"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Се в гъз:lol::lol:ELBI написа:тц, 3 презерватива не са 1. И три пъти (или 4) не е единfrisky lioness написа:Рем би казал* написа:СигОрна ли си, че не е обратното?frisky lioness написа:Няма любов-няма презервативи
"Всичко е едно"
Или ако предпочиташ
севгъз

- Dark Angel
на север?frisky lioness написа: севгъз:lol::lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кога?Dark Lady написа:на север?frisky lioness написа: севгъз:lol::lol:

1. Това го чувам от жена за сефте!!!frisky lioness написа:Се в гъз:lol::lol:ELBI написа:тц, 3 презерватива не са 1. И три пъти (или 4) не е единfrisky lioness написа:Рем би казал* написа:СигОрна ли си, че не е обратното?frisky lioness написа:Няма любов-няма презервативи
"Всичко е едно"
Или ако предпочиташ
севгъз:lol::lol:
2. Никак не предпочитам!
3. Лекичко ме очуди...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Предполагам, че на това място трябва да се:shy::shy::shy::crying:ELBI написа:
3. Лекичко ме очуди...
Off: Младежо, Вие не бяхте ли ми обещали едни луковици?!

Като ви гледам, баш сте си за 02.02. защо ще чакате до 14-ти?:lol::winkw:frisky lioness написа:Важно е да има любовesti написа:В такъв случай коя ще е с презерватив?:shy:
ако съм, ще са от следващата реколта, че тези май ги засадихме.frisky lioness написа:Предполагам, че на това място трябва да се:shy::shy::shy::crying:ELBI написа:
3. Лекичко ме очуди...
или като мина до Амстердам...
бе то май вече и тука ги има...
ако съм обещал - ще ги имаш. Само подсети, че не взимам Гинко билоба...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Освен това е и световен ден на влажните зони:-)Mila написа:Като ви гледам, баш сте си за 02.02. защо ще чакате до 14-ти?:lol::winkw:frisky lioness написа:Важно е да има любовesti написа:В такъв случай коя ще е с презерватив?:shy:

Я дай линк, че станА интересантно!frisky lioness написа:...световен ден на влажните зони:-)
Кой - 2-ри или 14-ти?frisky lioness написа:
Освен това е и световен ден на влажните зони:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ВториMila написа:Кой - 2-ри или 14-ти?frisky lioness написа:
Освен това е и световен ден на влажните зони:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така пише във википедията:-)* написа:Я дай линк, че станА интересантно!frisky lioness написа:...световен ден на влажните зони:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
ОК:-)ELBI написа:ако съм, ще са от следващата реколта, че тези май ги засадихме.frisky lioness написа:Предполагам, че на това място трябва да се:shy::shy::shy::crying:ELBI написа:
3. Лекичко ме очуди...
или като мина до Амстердам...
бе то май вече и тука ги има...
ако съм обещал - ще ги имаш. Само подсети, че не взимам Гинко билоба...

това ти и другите клубарки да го съобщите на любимите си мъже... (тези над 18 години!!!)frisky lioness написа:...Освен това е и световен ден на влажните зони:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако не забравя до 2-ри:winkw:ELBI написа:това ти и другите клубарки да го съобщите на любимите си мъже... (тези над 18 години!!!)frisky lioness написа:...Освен това е и световен ден на влажните зони:-)
Това като повеля към женската част от клуба ли беше?
Понеже прозвуча като последни напътсвия преди да ни напуснеш и ти (надявам се за кратко:winkw:)
Весело по пистите ти желая
хубаво време и безаварийно спускане:-)

Тоя ден си е традиция!АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
Винаги на него зарязвам Валентинките...
- сър Айвънхоу
МЪЖжжж написа:Тоя ден си е традиция!АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
Винаги на него зарязвам Валентинките...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Никакви празници не ми се полагат до края на март.АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
А може би и два-три месеца след това.
Каквото има дотогава, моля да бъде преместено, за да ми е по-удобно. С личните празници ще се справя и сама, но за останалите трябва да ми помогнете.
Изобщо септември да стане май, а април - октомври.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Правилно! който не ходи на клубни купони му се забраняват всички празници!Мнемозина написа:
Никакви празници не ми се полагат до края на март.
Ама на теб специално за цяла година! Какво ще се лигавим тука само до края на март?!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Марвин написа:Правилно! който не ходи на клубни купони му се забраняват всички празници!Мнемозина написа:
Никакви празници не ми се полагат до края на март.
Ама на теб специално за цяла година! Какво ще се лигавим тука само до края на март?!
Panta rhei...
Права си. а най-добре цял автобус с кухня и баня. И кръгло легло в спалнята.pocti_bezobidna написа:Каравана му е майката!АВе написа:Да, бе, Каварна. и нито един свестен хотел... Минаха ми времената в които си носех палатката за такива случаи.pocti_bezobidna написа:Ми нали има Каварна...АВе написа:Все ми е тая дали ще казвам "наздраве" за равноденствието, за световно известен католически педофил или по друг повод.Green Light написа:Тоя въпрос сме го изяснили отдавна. Празнува се Освобождението на България от турско робство.АВе написа:Я си признайте веднага. Какво ще празнувате, а?
Лошото е, че няма бирфест.. Няма и блус фест. Май се провали тази идея.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!
Бъдете високи!
Хаха! А 8 април, рожденния ми ден, го обявиха за световен ден на ромите.frisky lioness написа:Ако не забравя до 2-ри:winkw:ELBI написа:това ти и другите клубарки да го съобщите на любимите си мъже... (тези над 18 години!!!)frisky lioness написа:...Освен това е и световен ден на влажните зони:-)
Това като повеля към женската част от клуба ли беше?
Понеже прозвуча като последни напътсвия преди да ни напуснеш и ти (надявам се за кратко:winkw:)
Весело по пистите ти желая
хубаво време и безаварийно спускане:-)
Не разбрах само кога е световния ден на джиновете. както и на уискитата.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!
Бъдете високи!