и духа силен вятър...
А, как ми се иска само вече да е пролет...
макар че, май, късна есенна мъгла обвила е...
Нищо де.
Нека да е пролет!

Успехи!

Днес, когато се събудих (към 6) валеже проливен дъжд.БоЕВ написа:вали сняг...
и духа силен вятър...
Много те възмутих днес.* написа:Б*ма!.. тва мож да го каже, само някой, който е наплел 60 000 (шалове и шапки комплект) и сега,..Мнемозина написа:... но нека постои студено още малко...
няма как да ги реализира до следващата зима!
Теб штъ пращаме в Сибир. Предполагам, че и твоята работа е като на чавдарчето, която твърди, че може да работи от всяка една точка на света, стига да има ток и нетМнемозина написа:
Само защото като пукне пролетта и съвсем ме хваща мързел. Пък като е студено, съм мобилизирана и организирана.

Ама аз съм послушна!frisky lioness написа:Теб штъ пращаме в Сибир. Предполагам, че и твоята работа е като на чавдарчето, която твърди, че може да работи от всяка една точка на света, стига да има ток и нетМнемозина написа:
Само защото като пукне пролетта и съвсем ме хваща мързел. Пък като е студено, съм мобилизирана и организирана.
В твоя случай няма да е като наказание, а с цел повишаване на КПД-то:lol::lol:Мнемозина написа:Ама аз съм послушна!frisky lioness написа:Теб штъ пращаме в Сибир. Предполагам, че и твоята работа е като на чавдарчето, която твърди, че може да работи от всяка една точка на света, стига да има ток и нетМнемозина написа:
(Извинявайте, че го пускам за втори път, но се надявам да имам право на самозащита.)

И нет е ти прекарамеМнемозина написа:Не става!frisky lioness написа:
В твоя случай няма да е като наказание, а с цел повишаване на КПД-то:lol::lol:
Не видя ли, че нямало в селото интернет?

БоЕВ написа:вали сняг...
и духа силен вятър...
макар че, май, късна есенна мъгла обвила е...
Нищо де.
Нека да е пролет!
Успехи!