Не си у ред.БоЕВ написа: Най -добре го заведи на битка без правила - мускули, пот, кръв и адреналин на буци...може и на борба до смърт - два дрогирани песа се ръфат и разкъсват до смърт, ръмжене, вой и предсмъртни хрипове...
хороскоп за подарък?
Re: хороскоп за подарък?
- Глас в пустиня
Що бе Верче, Грийн подчерта:vyara написа:Не си у ред.БоЕВ написа: Най -добре го заведи на битка без правила - мускули, пот, кръв и адреналин на буци...може и на борба до смърт - два дрогирани песа се ръфат и разкъсват до смърт, ръмжене, вой и предсмъртни хрипове...
Няма начин да зарадваш и впечатлиш човек с нещо материално след като си има "всичко". Остава емоцията, а много хора си доставят удоволствие като се правят на римски аристократи и си спретват съвременни гладиаторски боеве.Какъв подарък се подарява на човек дето си има сичко? М?
Не казвам че това ми харесва, просто подхвърлям идеи - една, две, три. Сигурен съм обаче, че каквото и да кажем, накрая Грийн ще направи правилният избор, защото той познава човека и най-добре ще се ориентира в обстановката.
Определено.vyara написа:Не си у ред.БоЕВ написа: Най -добре го заведи на битка без правила - мускули, пот, кръв и адреналин на буци...може и на борба до смърт - два дрогирани песа се ръфат и разкъсват до смърт, ръмжене, вой и предсмъртни хрипове...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
О, не мисля.БоЕВ написа:
Няма начин да зарадваш и впечатлиш човек с нещо материално след като си има "всичко".
Колкото повече имаш-толкова повече искаш.
Едва ли човек може да има всичко и едва ли е виждал всичко.
Все има нещо, което да е ново (най-малкот като визия, ако не като смисъл) и да успее да го впечатли
П.П. Грийн, интересно ми е какво избра?:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Нищо! Днес е дедлайна, а съм като свободен електрон цял ден. Мнемозина ми каза, къде има интересен подарък. До обяд ще мина оттам.frisky lioness написа:
ще кажеш ли какво е?Green Light написа:Нищо! Днес е дедлайна, а съм като свободен електрон цял ден. Мнемозина ми каза, къде има интересен подарък. До обяд ще мина оттам.frisky lioness написа:
И аз трябва да измисля подарък до довечера
леле, той месец ми е пълна съсипия - 4 РД, добре, че свършва!
- Green Light
Да, ОК, ще кажа, но проблем!pocti_bezobidna написа:ще кажеш ли какво е?Green Light написа:Нищо! Днес е дедлайна, а съм като свободен електрон цял ден. Мнемозина ми каза, къде има интересен подарък. До обяд ще мина оттам.frisky lioness написа:
И аз трябва да измисля подарък до довечера
леле, той месец ми е пълна съсипия - 4 РД, добре, че свършва!
- Green Light
На мен би ми харесало. Много съм любопитна за хохоскопа...Green Light написа:Албум от ръчно изработена хартия. Вътре малко снимки от пътувания и общи купони и ъъ хороскоп, ама написан от мен. Хохоскоп.
Мнемозина тая кукла не ми хареса, понеже прилича на добрия дух на алкохола, а това е нещо, което ми подариха на мен- грозна клевета и инсинуация.
Уф. Аз за една тийнейджърка купих прилепнала блузка и колан черепи (фанала я е от лятото манията с черепите). Исках някоя от книгите на NG за фотографията, ама не чете и това е. Не четеvyara написа:На мен би ми харесало. Много съм любопитна за хохоскопа...Green Light написа:Албум от ръчно изработена хартия. Вътре малко снимки от пътувания и общи купони и ъъ хороскоп, ама написан от мен. Хохоскоп.
Мнемозина тая кукла не ми хареса, понеже прилича на добрия дух на алкохола, а това е нещо, което ми подариха на мен- грозна клевета и инсинуация.
Хе-хе, у наше село черепите и бомбите се рисуват с бои за плат - на раницата, на тениски, нема страшно, мода като всяка друга.. А дребното гледА едно предаване за Чернобил и само за това говори... Лудница!!pocti_bezobidna написа: Уф. Аз за една тийнейджърка купих прилепнала блузка и колан черепи (фанала я е от лятото манията с черепите). Исках някоя от книгите на NG за фотографията, ама не чете и това е. Не чете![]()
Ми то черепите не ме притесняват, притеснява ме това, че не ще да чете.4avdar4e написа:Хе-хе, у наше село черепите и бомбите се рисуват с бои за плат - на раницата, на тениски, нема страшно, мода като всяка друга.. А дребното гледА едно предаване за Чернобил и само за това говори... Лудница!!pocti_bezobidna написа: Уф. Аз за една тийнейджърка купих прилепнала блузка и колан черепи (фанала я е от лятото манията с черепите). Исках някоя от книгите на NG за фотографията, ама не чете и това е. Не чете![]()
- Green Light
Зодия : vyaravyara написа:На мен би ми харесало. Много съм любопитна за хохоскопа...Green Light написа:Албум от ръчно изработена хартия. Вътре малко снимки от пътувания и общи купони и ъъ хороскоп, ама написан от мен. Хохоскоп.
Надали има по- жизнена и лъчезарна зодия от вашата. Затова и вашият хахастролог ви е приготвил година пълна с шеги и закачки. Ще се смеете много. Когато не се смеете вие, ще се смеят хората около вас. Много ще пътувате в други страни, някои чуждестранни. В един два курорта след вас правят ремонт и престават да приемат резервации от България, но това не ви касае - вие ще си тръгнала. Ще се научите да карате ски. Именно тогава ще се смеят. Ще си купите мерцедес Е класа и много път ще минете с него. После ще се научите да карате и кола. За тогава има грешка в хохоскопа, понеже показва, че хората около вас едновременно се смеят и плачат. Може да са болни, понеже ги боли корем. Ще си купите и къща. Отначало ще има теч в банята, но само през пролетта. Есента ще се приберете и ще затегнете кранчето на душа.
и так далее
Green Light написа: Зодия : vyara
Надали има по- жизнена и лъчезарна зодия от вашата. Затова и вашият хахастролог ви е приготвил година пълна с шеги и закачки. Ще се смеете много. Когато не се смеете вие, ще се смеят хората около вас. Много ще пътувате в други страни, някои чуждестранни. В един два курорта след вас правят ремонт и престават да приемат резервации от България, но това не ви касае - вие ще си тръгнала. Ще се научите да карате ски. Именно тогава ще се смеят. Ще си купите мерцедес Е класа и много път ще минете с него. После ще се научите да карате и кола. За тогава има грешка в хохоскопа, понеже показва, че хората около вас едновременно се смеят и плачат. Може да са болни, понеже ги боли корем. Ще си купите и къща. Отначало ще има теч в банята, но само през пролетта. Есента ще се приберете и ще затегнете кранчето на душа.
и так далее
Знаех си, че ще ми хареса.
Green Light написа:Зодия : vyara
и так далее
- Green Light
Бе както ми е тръгнало на перпендек, да ти кажа, ще взема да сменя амплоато, като две и две четири. Ама съм се заял.4avdar4e написа:Грийни, според мен е крайно време да си смениш работата....Green Light написа:]
Зодия : vyara
и так далее
Направи си едно магазинче (ей ся за Дюкян Меломан се присетих) и прави хохоскопи. Хем ще ти е весело, хем ще ти е спокойно на душата, хем ще си пиииииишеш на воля
П.П. Твойта сънна болест наш как ме дебне
Еее, ама аз изрично те предупредих за алкохолния вид на куклата, така че съвестта ми е чиста.Green Light написа:Албум от ръчно изработена хартия. Вътре малко снимки от пътувания и общи купони и ъъ хороскоп, ама написан от мен. Хохоскоп.
На теб добър дух ли ти подариха, че не разбрах?
Panta rhei...
- Green Light
Както ми се вдига реномето, като нищо, ще получиш молба от алена да я уредиш с мене. Иначе реален хороскоп ще поръчам, да. При който ти ми препоръчаш, понеже с твойто детско, невинно излъчване ти имам доверие. Лежиш ми, дет се вика, на сърцето, като скапан домат на шосето.Quid написа:кво стана с хороскопа
да те уреждам ли за алена
2 хилки е хороскопа:blum:
по голямо реноме повече евро:-)Green Light написа:Както ми се вдига реномето, като нищо, ще получиш молба от алена да я уредиш с мене. Иначе реален хороскоп ще поръчам, да. При който ти ми препоръчаш, понеже с твойто детско, невинно излъчване ти имам доверие. Лежиш ми, дет се вика, на сърцето, като скапан домат на шосето.Quid написа:кво стана с хороскопа
да те уреждам ли за алена
2 хилки е хороскопа:blum:
цената отива на 500
иначе при чираците
за 50 кинта и час време и си готов
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
Че добър- добър, жълт, с голям червен нос, хили се пък му се драйфа, очите гледат всяка за себе си, цигара забучена в устата, бутилка в ръката и седнал е така - на една страна. Символичен подарък - заповядай, начи, сещай се на кого прилича!Мнемозина написа:Еее, ама аз изрично те предупредих за алкохолния вид на куклата, така че съвестта ми е чиста.Green Light написа:Албум от ръчно изработена хартия. Вътре малко снимки от пътувания и общи купони и ъъ хороскоп, ама написан от мен. Хохоскоп.
!?
Наш как ме хвана яд, откъде накъде - цигара?
Нищо не разбираш от духове.Green Light написа:Че добър- добър, жълт, с голям червен нос, хили се пък му се драйфа, очите гледат всяка за себе си, цигара забучена в устата, бутилка в ръката и седнал е така - на една страна. Символичен подарък - заповядай, начи, сещай се на кого прилича!Мнемозина написа:Еее, ама аз изрично те предупредих за алкохолния вид на куклата, така че съвестта ми е чиста.Green Light написа:Албум от ръчно изработена хартия. Вътре малко снимки от пътувания и общи купони и ъъ хороскоп, ама написан от мен. Хохоскоп.
!?
Наш как ме хвана яд, откъде накъде - цигара?
Това е добър дух - да те пази от (чужди) зли мисли, алкохол и цигари.
Ако се налага - и с личен пример да ти въздейства.
Panta rhei...