I umnata, ej!
Zdrasti, banda!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Zdrasti, banda!
Там ли си, сладуре?Remmivs написа:Da papkate i da slushkate!
I umnata, ej!
Слушкаме, слушкаме:-)
И да донесеш някакво фото, ей!
Иначе това ще е последната командировка, която ще ти разрешим:blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
пожелай и русата, че отивам сам ... по пистите и ... ще ми трябва и акъл и липса на такъвRemmivs написа:Da papkate i da slushkate!
I umnata, ej!
Как е хундертвасер?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
И спинкаме!!!Remmivs написа:Da papkate i da slushkate!
I umnata, ej!
Хубаво да си изкараш и да носиш после снимков матриял!!
- сър Айвънхоу
И да се лекува!frisky lioness написа: И да донесеш някакво фото, ей!
/Превод в ефир/
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Привет!!!
Много хубаво да ти е там и да се върнеш засмян и пълен с чудесни вЧепетления!
Много хубаво да ти е там и да се върнеш засмян и пълен с чудесни вЧепетления!
Ъъъ, може ли да слушкаме, без да папкаме, че много се пълнее иначе.Remmivs написа:Da papkate i da slushkate!
I umnata, ej!
Пък то от тази гледна точка май по-добре и да не слушкаме.
Но това с умността все ще го докараме.
Уф... да не мислиш, че е лесно.
Panta rhei...
Да, кажи?Remmivs написа:
I umnata, ej!
Разбий ги там шатц!:lol:
Последно промяна от esti на 29.01.08, 22:25, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Мдааам... имаше един "суперекшън" навремето.Мнемозина написа:Имаше един мнооооого стар лаф: "И останали трийсет души сам-самички."bibilyana написа:Ей Рем,
Ти пак ли прелиташ тъдява и после ни изоставяш самотни...
И там "лошите", около 10-тина човека, бяха нападнати от двете страни от двамата "добри". И единия "лош" извика:
- Обкръжени сме!
И това на фона на предишни епизоди, когато същия тоя пребиваше сам и двамата "добри"...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Е тези добрите пък ако не са били Майор Деянов и Митко Бомбата!Марвин написа:Мдааам... имаше един "суперекшън" навремето.Мнемозина написа:Имаше един мнооооого стар лаф: "И останали трийсет души сам-самички."bibilyana написа:Ей Рем,
Ти пак ли прелиташ тъдява и после ни изоставяш самотни...
И там "лошите", около 10-тина човека, бяха нападнати от двете страни от двамата "добри". И единия "лош" извика:
- Обкръжени сме!
И това на фона на предишни епизоди, когато същия тоя пребиваше сам и двамата "добри"...
Panta rhei...
ОбъркАх сеvyara написа:Дам... възмУтена съм. Как тъй едни знаят, други не!pocti_bezobidna написа:Къде си, човече? Някъде, където няма килирица?
Чакаме разкази и снимки!
ВъзмУтена съм.
Човека пише на латиница, сички викат - приятно изкарване и да донесеш снимки,
начи е некъде по странство, ама кой какво знае - не знам
о камарадRemmivs написа:Da papkate i da slushkate!
I umnata, ej!
вас махен зи
ви гетс на пратера:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Green Light
Взе ми думите от устата.esti написа:Да, кажи?Remmivs написа:
I umnata, ej!![]()
Разбий ги там шатц!:lol:
Виж им сметката, брато!
Ia, ia, nuturlisch!pocti_bezobidna написа:Къде си, човече? Някъде, където няма килирица?
Чакаме разкази и снимки!
Ili kakto e tam na nemachki. Ne stiga che nyama kirilitsa, ne stiga che keyboard-a e nemski ami i ne e PC ami e Mac (verno ubav) i ne bachka i kredor-?....???!"§!"§"$%"§$%&$&%$????
Snimki nema smi da vi puskam shtoto ste gi gledali veche puk i ne si nosya snimachka - samo si skusvam u-u zadnika ot bachkane...
PS
Shte gi razbiya ne mi svyat shte im se izvie!!!
Nazdrave
CEBIT ?Remmivs написа:Ia, ia, nuturlisch!pocti_bezobidna написа:Къде си, човече? Някъде, където няма килирица?
Чакаме разкази и снимки!
Ili kakto e tam na nemachki. Ne stiga che nyama kirilitsa, ne stiga che keyboard-a e nemski ami i ne e PC ami e Mac (verno ubav) i ne bachka i kredor-?....???!"§!"§"$%"§$%&$&%$????
Snimki nema smi da vi puskam shtoto ste gi gledali veche puk i ne si nosya snimachka - samo si skusvam u-u zadnika ot bachkane...
PS
Shte gi razbiya ne mi svyat shte im se izvie!!!![]()
![]()
Nazdrave
- Green Light
То не е ли пролетта? До 4ти е срока за записване, на който ще се излага тамpocti_bezobidna написа:CEBIT ?Remmivs написа:Ia, ia, nuturlisch!pocti_bezobidna написа:Къде си, човече? Някъде, където няма килирица?
Чакаме разкази и снимки!
PS
Shte gi razbiya ne mi svyat shte im se izvie!!!![]()
![]()
Nazdrave