Какъв беше този късмет...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Какъв беше този късмет...
Не стига, че наборът им е от някакъв шашав експеримент на просФетното министерство и всяка година учат по нова с-ма, което ще рече, че не можем да купуваме стари учебници, не стига, че не закачихме нищо и от безплатните такива, ами сега няма да можем и да си продадем закупените за тази година:(:crying:
Честито на всички останали:-)
Това все пак е добра новина:-)
Аз да се оплача:(:crying:
само:crying:
Честито на всички останали:-)
Това все пак е добра новина:-)
Аз да се оплача:(:crying:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Какъв беше този късмет...
Отначало, моля,frisky lioness написа:Аз да се оплача:(:crying:
По-бавно.
с...подробности
- frisky lioness
- Обратна връзка:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=177742* написа:Отначало, моля,frisky lioness написа:Аз да се оплача:(:crying:
По-бавно.
с...подробности

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Убу, а ти що шплачеш?frisky lioness написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=177742
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот мойто дяте е от тези, за които всяка година се печатат нови учебници (мисля, че и естиното също). Тазгодишните определено няма да можем да ги продадем на есен, щот новите шестокласници ще си имат НОВИ, при това безплатни книжки и тетрадки* написа:Убу, а ти що шплачеш?frisky lioness написа:http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=177742
Що мрънкам, що?
Щот съм мрънкало, затва

плачеш?
мрънкам?
Дай ибан да пратимо мало денги данплачомрънкаш!
мрънкам?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кат доди есен* написа:
штИ нАпомня

Убу, аз пък реших че темата е за моя късметттт.., ама не билоfrisky lioness написа:штИ нАпомня
Цял ден копам едни 30 страници и при срок 16/00 ... има нЭма 20 минутен, цъкинг, компира - загубен образен, документен фЪршвинд. Са кой няма да спи нощес...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сори:(* написа:Убу, аз пък реших че темата е за моя късметттт.., ама не билоfrisky lioness написа:штИ нАпомня
Цял ден копам едни 30 страници и при срок 16/00 ... има нЭма 20 минутен, цъкинг, компира - загубен образен, документен фЪршвинд. Са кой няма да спи нощес...
Ти са сейФ не си ли чувАл? Ама не от онези металните кутии, а клавишния
Ако и тази нощ не спя, ще ти свирна да си полафим
Дотогавауспех:winkw:

Мчи нали и ние същото се жалвахме есенеска??frisky lioness написа: Аз да се оплача:(:crying:
Бе, Фриски, майната им и на МОН, и на МЗ, и на топлофикация, и ... на който се сетиш.
- Dark Angel
Благодаря.Dark Lady написа:пиеш Тайлол, пиеш 20 капки течен аналгин, взимаш си горещ душ и се мушваш в креватаМнемозина написа:Това ако е тема за хленчене, да се включа и аз.
Уж не съм болна, а се чувствам зле.
Мотае ми се главата, студено ми е и силите ми са изтекли някъде.
Нещо такова направих днес следобед, но с фервекс и без аналгин.
Ти защо, мислиш, съм се поразписала сега?
Panta rhei...
А аз съм здрава като българо-съветската дружба, обаче и моите сили са изтекли някъде.Мнемозина написа:Това ако е тема за хленчене, да се включа и аз.
Непрекъснато ми се спи, отнесена съм, нищо не е в състояние да ми задържи вниманието повече от 5 минути, забравям и освен това не помня.
Ето и аз се оплаках.
- сър Айвънхоу
И аа такааааа...Mila написа:Аз съм здрава, и сили имам, и не ми се спи.
Но как ме мързииииии, боже, как ме мързииии, а колко работа имам...
Ако ме боли, колкото ме мързи, ще ритна камбаната одмА!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вземай превантивани мерки:winkw:Мнемозина написа:Това ако е тема за хленчене, да се включа и аз.
Додет е време, дет се вика-докато не се е катурнала каруцата
П.П. Добре, че не ти се спи

- frisky lioness
- Обратна връзка:
И на тях да им ......4avdar4e написа:Мчи нали и ние същото се жалвахме есенеска??frisky lioness написа: Аз да се оплача:(:crying:
Бе, Фриски, майната им и на МОН, и на МЗ, и на топлофикация, и ... на който се сетиш.
А, сетих се
Снощи пак сънувах вашето семейство (абе, много често взех да ви сънувам, що така....
Имахте две коли. Зв. ми даде едната да се прибирам нанякъде с уговорката да му я връщам на еди си каква дата, еди си къде си, в еди си колко часа, ама аз това го разбрах след като вече се бях прибрала с некакъФ друг трАнспорт, та се наложи той да ходи с някаква дружка да си прибира колите и т.н. и т.н.
Последно промяна от frisky lioness на 01.02.08, 10:36, променено общо 1 път.

Не, не ми се спи. Вече.frisky lioness написа:Вземай превантивани мерки:winkw:Мнемозина написа:Това ако е тема за хленчене, да се включа и аз.
Додет е време, дет се вика-докато не се е катурнала каруцата
П.П. Добре, че не ти се спи:winkw:
Вчера се наспах и днес съм свежа като репичка. Закрепих, значи, каруцата засега и тъкмо съм се впрегнала наново.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А взе ли си тест от аптеката?!:winkw:esti написа:А аз съм здрава като българо-съветската дружба, обаче и моите сили са изтекли някъде.Мнемозина написа:Това ако е тема за хленчене, да се включа и аз.
Непрекъснато ми се спи, отнесена съм, нищо не е в състояние да ми задържи вниманието повече от 5 минути, забравям и освен това не помня.
Ето и аз се оплаках.
"....Жоро е невинен":rotfl24::rotfl24:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз пък така съм си роденаМарвин написа:И аа такааааа...Mila написа:Аз съм здрава, и сили имам, и не ми се спи.
Но как ме мързииииии, боже, как ме мързииии, а колко работа имам...
Ако ме боли, колкото ме мързи, ще ритна камбаната одмА!
Уморена

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хм...ако Жоро е невинен, значи трябва да е от теб!frisky lioness написа:А взе ли си тест от аптеката?!:winkw:esti написа:А аз съм здрава като българо-съветската дружба, обаче и моите сили са изтекли някъде.Мнемозина написа:Това ако е тема за хленчене, да се включа и аз.
Ето и аз се оплаках.
Така и не се разбрахме с тебе за контрацептивите.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Посоката е важнаМнемозина написа:Ами то и аз така предполагам, ама знае ли човек...frisky lioness написа:ЧудесноМнемозина написа:и тъкмо съм се впрегнала наново.
Предполагам на правилното място:winkw:
Тази, в която се движи каруцата
Независимо дали я буташ или теглиш:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аааа, аз съм дърта и вече не мога:blum:esti написа:Хм...ако Жоро е невинен, значи трябва да е от теб!frisky lioness написа:А взе ли си тест от аптеката?!:winkw:esti написа:А аз съм здрава като българо-съветската дружба, обаче и моите сили са изтекли някъде.Мнемозина написа:Това ако е тема за хленчене, да се включа и аз.
Ето и аз се оплаках.
Така и не се разбрахме с тебе за контрацептивите.

- frisky lioness
- Обратна връзка: