Повече ми допадна другия тест, щот ме изкара 62% талант и останалото - разпределено между лайфър и мандарин. Те тва е!
Каква кола се крие във Вас?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Хм, на мен некфо ферари ми изскочи, обаче аз си карам Тико и си го харесвам. Джитка много ефективто из града, паркира се лесно, поддръжка - нулева, и най-вече - на светофар отсвирвам всичките, щото литва като осичка! Джиповете ми дишат прахта! А като трябва да карам колата на мъжо - едно гигантско комби, направо се препотявам сто пъти. Е не мога да му преглътна габаритите, и все го блъскам....
Повече ми допадна другия тест, щот ме изкара 62% талант и останалото - разпределено между лайфър и мандарин. Те тва е!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тествай се натоваПенчо Заека написа:Хм, на мен некфо ферари ми изскочи, обаче аз си карам Тико и си го харесвам. Джитка много ефективто из града, паркира се лесно, поддръжка - нулева, и най-вече - на светофар отсвирвам всичките, щото литва като осичка! Джиповете ми дишат прахта! А като трябва да карам колата на мъжо - едно гигантско комби, направо се препотявам сто пъти. Е не мога да му преглътна габаритите, и все го блъскам....![]()
Аз се оказа, че съм "любов" и побързах да си го бодна като подпис, макар че.....
в момента ПО се чувствам като "мир", "спокойствие":-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Излезна ми, че съм FUN, което много се връзва с резултата от предния тест. Мамка му, сбъркала съм си професията! Трябваше да стана една Мая Новоселска когат му беше времето, ама на....frisky lioness написа:
Тествай се натова
Аз се оказа, че съм "любов" и побързах да си го бодна като подпис, макар че.....
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А, не ли си FUN?:winkw:Пенчо Заека написа:Излезна ми, че съм FUN, което много се връзва с резултата от предния тест. Мамка му, сбъркала съм си професията! Трябваше да стана една Мая Новоселска когат му беше времето, ама на....frisky lioness написа:
Тествай се натова
Обичам да те чета, а не съм го правила отдавна:-)
Може в друг живот съдбата друго да реши:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти не си смешник4avdar4e написа:И аз така...Пенчо Заека написа: Излезна ми, че съм FUN
Не стига, че съм неква семейна американски кола (ако и да е намбър уан за миналата година), докато сички други са поне ферарите и си джиткат, ами накрая и смешник ме изкараха.
Е нема па повече да им решавам тъпите тестове
ти си забавна
ти си веселие:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Става* написа:Ела си я зимай!frisky lioness написа:Ти не си смешник
ти си забавна
ти си веселие:-)
Шти я дам с пълен комплект консумативи за един месец!
Едната колА ще я дадеш ли и нея, та да си се джиткаме наляво-надясно:winkw:
Ама и кажи, че няма да готвя:blum::winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хех

You're an American classic -- fast, strong, and bold. You're not snobby or pretentious, but you have what it takes to give anyone a run for their money.
А дали е така...
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На някой да му се е паднало Мазерати? Щот на мен това ми е на сърцето. Не, че мустангът не ме изкефи де. Пък и с ръка на сърце трябва да призная, че съм повече форд мустанг отколкото шикозно мазерати.Dark Lady написа:аз се издразних от тоа шибан тест
що Порше
що не Мустанг, на мен Мустанг ми е любимата кола
даже се бях засилила да си карам един стар, стар Мустанг .....
ама мъж ми ме възпря
[На някой да му се е паднало Мазерати? Щот на мен това ми е на сърцето. Не, че мустангът не ме изкефи де. Пък и с ръка на сърце трябва да призная, че съм повече форд мустанг отколкото шикозно мазерати.[/quote]
еееее....
отиваме да гледаме не помня кой филм.
и както паркирам колата чувам Гено:"Мамо,мамо паркирай ей там...! Еееее гледай кво Мазерати.." и почва да цъка с език...
аз ,естествено не ги познавам.
излизам от колата-точно до мен от МАзератито излиза един пич с две ситни дечица.
и аз го питам:"туй Мазерати ли е? Че прекосихме половината паркинг да паркираме до него."
И той се засмя и отговори:"Мазерати"...
казах:"Браво,...тц,тц,тц.."
кола като кола...
еееее....
отиваме да гледаме не помня кой филм.
и както паркирам колата чувам Гено:"Мамо,мамо паркирай ей там...! Еееее гледай кво Мазерати.." и почва да цъка с език...
аз ,естествено не ги познавам.
излизам от колата-точно до мен от МАзератито излиза един пич с две ситни дечица.
и аз го питам:"туй Мазерати ли е? Че прекосихме половината паркинг да паркираме до него."
И той се засмя и отговори:"Мазерати"...
казах:"Браво,...тц,тц,тц.."
кола като кола...