Някой е за затвора май...
- сър Айвънхоу
Някой е за затвора май...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Някой е за затвора май...
Е, не, това вече е .... не знам ... твърде многоМарвин написа:...ама кой... или кои...
журналистите кой:rotfl24:Марвин написа:...ама кой... или кои...
преди няколко дни като изчезна ено момче в планината
тея тъпаци пренаписаха географията на балкана
няма и за два часа
големи хиени са
миличките ни заслужени
журнализчета:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
не съм ги обидилКент написа:ей чш....Quid написа:на тия деца родителите са едни путьовци
не обиждай президента
дълга е мъката на русква
а мое и да ги обидя за да мое да видиш разликата:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
то му у през....Quid написа:не съм ги обидилКент написа:ей чш....Quid написа:на тия деца родителите са едни путьовци
не обиждай президента
дълга е мъката на русква
а мое и да ги обидя за да мое да видиш разликата:blum:
подозирам
колкото до родителите
верно че путьовизацията
е всеобладаваща
и епидемична
секи вече пие лексотан и други -зепини
дъртите родители, нормалните такива и бъдещите родителчета
яко зобат
лекуват си нервите един вид:-)
- сър Айвънхоу
Повторението е майка на знанието!4avdar4e написа:нямаше да има повторение
Bella Ciao
Bella Ciao
еми ако са ги донесли от къщи4avdar4e написа:Точно това си мислех, Куиде, тамън да го напиша с други думи, щото миналия път, ако бяха напускали едни искове, та да осъдят и детската, и общината, нямаше да има повторениеQuid написа:на тия деца родителите са едни путьовци
голи ли да ги събличат на пропуска бе
тва е кур капан някакъв
скалъпена извратенящина на болни мозъци
16 деца миналия път
.....
отиват 10 мъжове там в тва котило и ще пее персонала като славейчета
и по после да ги предадат на полицията и бърза помощ
вместо са да мисля ще има ли война в кения аз се налага да пиша за едни путьовци в лозенец
аман се каза от идиоти
скалъпена извратенящина на болни мозъци
16 деца миналия път
.....
отиват 10 мъжове там в тва котило и ще пее персонала като славейчета
и по после да ги предадат на полицията и бърза помощ
вместо са да мисля ще има ли война в кения аз се налага да пиша за едни путьовци в лозенец
аман се каза от идиоти
- сър Айвънхоу
Не повярвахме на Боев, ама май ще се окаже прав!4avdar4e написа:Тогава родителите са за бой, е****е и други такива:blink:
Не знам, не знам... Аз и миналия път казах: не ми се вярва да са от вкъщи
Боев, извинявай, ако не съм ти повярвал предния път!
Bella Ciao
Bella Ciao
може там да е епидимична зона на особени родители4avdar4e написа:Тогава родителите са за бой, е****е и други такива:blink:Кент написа: еми ако са ги донесли от къщи
калиостро го намекна
не съм намеквал за кварталаКент написа:може там да е епидимична зона на особени родители4avdar4e написа:Тогава родителите са за бой, е****е и други такива:blink:Кент написа: еми ако са ги донесли от къщи
калиостро го намекна
не е коректно под една черта да се слои толкова народ
еми не съм го разбрал намекаQuid написа:не съм намеквал за кварталаКент написа:може там да е епидимична зона на особени родители4avdar4e написа:Тогава родителите са за бой, е****е и други такива:blink:Кент написа: еми ако са ги донесли от къщи
калиостро го намекна
не е коректно под една черта да се слои толкова народ
но
за съзнателна диверсия в градината е малко вероятно мисля
ако е от там по скоро безхаберие
и пак особен вид деца
произведени от особени родители
мойте що не барат илачи
никакви и под никакъв вид ммм?
навремето се беше чуло във варна че в една от яслите захранвали лапенцата
с малки дози диазепам на капки
следобяд
да спят а не да бучат
после сичко се разсъхна, яслата я затвориха май
за персонала нищо не се чу повече
Защото, предполагам, у вас лекарствата са прибрани на недостъпно място, както трябва да е във всяка една къща с малки деца:( Правило № 1: лекарства, козметика, препарати за почистване - нависоко! Щото после токсилогията се пълни...Кент написа: мойте що не барат илачи
никакви и под никакъв вид ммм?
Чела съм, че най-много инциденти с малки деца всъщност стават вкъщи:crying:
4avdar4e написа:Точно това си мислех, Куиде, тамън да го напиша с други думи, щото миналия път, ако бяха напускали едни искове, та да осъдят и детската, и общината, нямаше да има повторениеQuid написа:на тия деца родителите са едни путьовци
не наблизо саRemmivs написа:защото татко им е дофтур затова
и ги е научил
същото е като с пистолетите
вкъщи люкарствата са
на револверна дистанция
и в мизерно количство
често няма нищо почти
хапчетата на баба са така скрити
че и тя се чуди къде са понякога
децата знаят кво ги чака ако барнат лекарство
без позволение
ма не проявяват интерес
те към стомашното сондиране също не проявяват интерес
и към инжекциите
показвал съм им как става
не ги обичат те тия неща
деца
п.п. забравих - Добре дошел, Камарад:-)
Последно промяна от Kent на 01.02.08, 15:04, променено общо 1 път.
Май мярнах някъде, че при предишния случай била уволнена учителката.pocti_bezobidna написа:Чудих се предния път, що няма искове от родители?
Що няма уволнени?
И сега пак ако няма - кой ща е крив, а?
Може някое дете да носи от хапчетата на родителите си. Не виждам какво толкова има да се разбере откъде идват хапчетата и на това да се сложи край по някакъв начин.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Кретени! Ама, и на мен като малка са ми давали фенобарбитал, за да не цвърча нощем....донякъде ги разбирам:mad:Марвин написа:...ама кой... или кои...
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
лексотана като люкарство или като заместител на таковаesti написа:Абе лексотана не е ли отдавна спрян от производство/внос?
Дали не са забравени хапчета от едно време и някое хлапе да ги е намерило и да ги носи в ДГ.
Не ми се ще да мисля, че ако е персонала за 2-ри път прави същото престъпление.
пищовчетата с ракии и мастики там
вайсроя /цигарите/
и умението да се върти цигарена кутия
с пръстче с маникюр
поставена върху маса в йофтино барче
и лизинговите гсеми
са вечна мода и хит тука
ака спрат лексотана спира държавата
ести
Последно промяна от Kent на 01.02.08, 20:35, променено общо 1 път.
Не знам вече как може да се обясни това,
ама ще ви кажа аз ко си мисля, според мен някое хлапе ги мъкне хапчетата
В тез детски градини трябва да се намери начин да се ограничи достъпа на деца, които влияят зле на останалите, естествено тук изниква проблема за това, чия би била правилната преценка за това, кои са те....ама аз си мисля,че в повечето случаи то е повече от ясно
Съвсем наскорошен пример с моя племенник, който всички си спомняте покрай неговите неволи с детските градини - славо богу той вече си ходи на съвсем хубава детска градина, където учителките са си съвсем добри и нормални, той е безумно щастлив от това,че има нови приятели и добри госпожи.....и т.н.
Обаче те всички там знаят,че има някво хлапе, което е много назад с развитието, чийто родители му се възхищават като говори мръсотии, на които дори аз се възмущавам да ги чуя от устата на възрастен - и туй са пишлемета между 3-4 години - та тез учителки май нищо не могат да направят в този случай - знаят го, но нямат право да направят нищо - родителите пердета някви елементарни, не схващат от намеци, а по законов път нищо не могат да направят и тъй цяла група свестни деца се възхищават и подражават на туй олигофренче....
и аз все се чудя до къде ли може да се стигне тъй - чудех се всъщност докато не чух днес по радиото, за поредното натравяне.....
ама ще ви кажа аз ко си мисля, според мен някое хлапе ги мъкне хапчетата
В тез детски градини трябва да се намери начин да се ограничи достъпа на деца, които влияят зле на останалите, естествено тук изниква проблема за това, чия би била правилната преценка за това, кои са те....ама аз си мисля,че в повечето случаи то е повече от ясно
Съвсем наскорошен пример с моя племенник, който всички си спомняте покрай неговите неволи с детските градини - славо богу той вече си ходи на съвсем хубава детска градина, където учителките са си съвсем добри и нормални, той е безумно щастлив от това,че има нови приятели и добри госпожи.....и т.н.
Обаче те всички там знаят,че има някво хлапе, което е много назад с развитието, чийто родители му се възхищават като говори мръсотии, на които дори аз се възмущавам да ги чуя от устата на възрастен - и туй са пишлемета между 3-4 години - та тез учителки май нищо не могат да направят в този случай - знаят го, но нямат право да направят нищо - родителите пердета някви елементарни, не схващат от намеци, а по законов път нищо не могат да направят и тъй цяла група свестни деца се възхищават и подражават на туй олигофренче....
и аз все се чудя до къде ли може да се стигне тъй - чудех се всъщност докато не чух днес по радиото, за поредното натравяне.....
Тоест лексотана още си го има по аптеките?Кент написа:
лексотана като люкарство или като заместител на такова
пищовчетата с ракии и мастики там
вайсроя /цигарите/
и умението да се върти цигарена кутия
с пръстче с маникюр
поставена върху маса в йофтино барче
и лизинговите гсеми
са вечна мода и хит тука
ака спрат лексотана спира държавата
ести
Понякога тва водолеите толкова засукано говорите, че....
На мен навремето в родилното ми даваха лексотан, щото майка ми казала на докторята, че нито ям, нито спя и изобщо почти не функционирам.
Та дойде една докторка и ми даде лексотан. Не ми подейства. Нищо не усетих.
Явно на мен не ми действат такива хапове.
- Stranniche
- Обратна връзка:
А по мои наблюдения е станало мода докторите /присъстващите правят изключение, разбира се:-)/ да изписват лексотани и пр.-зепани за щяло и не щяло.Кент написа: колкото до родителите
верно че путьовизацията
е всеобладаваща
и епидемична
секи вече пие лексотан и други -зепини
дъртите родители, нормалните такива и бъдещите родителчета
яко зобат
лекуват си нервите един вид:-)
Последно промяна от Stranniche на 01.02.08, 21:55, променено общо 1 път.
Как така нищо не могат да направят?!bibilyana написа: нищо не могат да направят в този случай - знаят го, но нямат право да направят нищо .....
Могат да го принудят да се държи цивилизовано и да спазва правилата. Освен това могат да го използват за нагледен пример как децата не трябва да се държат.
Явно даскалиците не им пука особено и са го оставили да си вилнее - щом не бие, хапе, чупи....значи не им е проблем.
Трябва да се стегнат.
да тва е сложен и комплексен проблем, но споко сички скоро ще се разбягаме от тука и ще додат индийци, китайци и ланки и ще изписват билки и само билкиА по мои наблюдения е станало мода докторите /присъстващите правят изключение, разбира се:-)/ да изписват лексотани и пр.-зепани за щяло и не щяло.
никви -зепини
само билки
сериозно, действително се изписват много транквиланти
ако за миг приемеме, че има защо
тогава кво става
А на мен що не ми действат такива хапове?Кент написа: но го намират и го пият здраво сички
Някои взимат по 1/3 от хапа и се отнасят, а на мен цели ми ги даваха и нищо.
След 3-то като видях че няма ефект спрях да ги взимам и започнах да ги хвърлям.
Ти като дофтор ко ще кажеш?
И отровни неща не ми действат....т.е. не се задържат в мен достатъчно за да се задействат.
Ако някой иска да ме трепе трябва да бъде по-изобретателен.
аз по нета акъл дофторски не давамesti написа:А на мен що не ми действат такива хапове?Кент написа: но го намират и го пият здраво сички
Някои взимат по 1/3 от хапа и се отнасят, а на мен цели ми ги даваха и нищо.
След 3-то като видях че няма ефект спрях да ги взимам и започнах да ги хвърлям.
Ти като дофтор ко ще кажеш?
И отровни неща не ми действат....т.е. не се задържат в мен достатъчно за да се задействат.
Ако някой иска да ме трепе трябва да бъде по-изобретателен.
камо ли пък за транквиланти:shocked:
като се видим ще говориме
тъпо е хората да се тровят с химии
но доста го правят
щото е по лесно
но пък проблемите им остават
има си други хилада начина:winkw:
Не, не аз имах предвид, кои организми и психики по-лесно се повлияват от транквилантите, но ади друг път.....пък и мога да си изровя инфо от другаде, да не те занимавам. Просто, като се сетих за родилното едно време и ми хрумна.Кент написа:
аз по нета акъл дофторски не давам
камо ли пък за транквиланти:shocked:
като се видим ще говориме
тъпо е хората да се тровят с химии
но доста го правят
щото е по лесно
но пък проблемите им остават
има си други хилада начина:winkw:
И аз мисля, че е тъпо да се тровят с химии - аз се тровя само с мъже.