добре завърнал сеАнгел написа:Брао....
аз заради тия скритите не пиша
тоо не че имам да кажа и нещо
ама влезеш няма никой
и какво аз няма сам да си приказвам
и изчезвам
добре завърнал сеАнгел написа:Брао....
свободата санчо е свято нещоопърничава написа: бре че било хубаво да забравиш за пунктуациата и капитал леттър
някак си ти дава свобода
дори две и една удивителнаzmeu™ написа:свободата санчо е свято нещоопърничава написа: бре че било хубаво да забравиш за пунктуациата и капитал леттър
някак си ти дава свобода
сложила си една запетайка
е там се обръщаш конкретно към даден човекопърничава написа: дори две и една удивителна![]()
какво да правиш
насаждани дълго време правила трудно се забравят
пък снощи четох за тасманийския дявол и се сетих за тебzmeu™ написа:
е там се обръщаш конкретно към даден човек
и затова официалничиш
тасманийският дявол е пичопърничава написа: пък снощи четох за тасманийския дявол и се сетих за теб
единственото общо е локализацията и то не съвсем, но все пак е по- близо до теб като местонахождение, отколкото да нас, живеещите тук
нищо друго да не се засегнеш
точно това пишеше в материала, който четохzmeu™ написа: тасманийският дявол е пич
защо да се обиждам
сега ги е налегнал някакъв рак който е заразен и много ги мори
образуват им се огромни тумори по лицето и умират
трепали са ги здраво и почти са изчезнали
интересни гадинки са
Пенчо Заека написа:Ти да не си private eye? Или пък ДС? Виж го ти, как знае къде да бръкне...Марвин написа:
Ангел
Я погледни кога е регнат тоя новичкия!
И освен това бил най-големия двуутробен хищникzmeu™ написа: тасманийският дявол е пич
Благодаря за посрещането!zmeu™ написа: добре завърнал се
аз заради тия скритите не пиша
тоо не че имам да кажа и нещо
ама влезеш няма никой
и какво аз няма сам да си приказвам
и изчезвам

И на теб благодаря!опърничава написа:аз пък не се крия, просто не винаги влизам
явно фазата на воайорството при мен продължава мноого дълго
бре че било хубаво да забравиш за пунктуациата и капитал леттър
някак си ти дава свобода
Добре си дошЕл, Ангеле!

Аз пък слушах за тасманийския дявол, че от миризмата му хората припадали. А от писъка му можеш да се вцепениш. Папкал всичко, даже и твари простили се с живота си от преди месец- два.опърничава написа:пък снощи четох за тасманийския дявол и се сетих за тебzmeu™ написа:
е там се обръщаш конкретно към даден човек
и затова официалничиш
единственото общо е локализацията и то не съвсем, но все пак е по- близо до теб като местонахождение, отколкото да нас, живеещите тук
нищо друго да не се засегнеш

И на мен ми е драго, Дарки!Dark Lady написа:Оооо, Ангеле
драго ми е
ПП/ около мен напоследък е пълно с ангели
радвам се, че се появи с това име

нали се прекръствам отвреме навреме на Dark AngelАнгел написа: И на мен ми е драго, Дарки!Колкото за името- такова ми е не по моя воля и никак не ми отива, ама...
Ако ти не беше Dark, щях да се кръстя тук- Dark Angel, ама много дарк идва сега...
Може и Падналия Ангел -т.е.- Луцифер, бившият приносител на светлината,Ангел написа:Ника е страхотен, да.Dark Angel написа: нали се прекръствам отвреме навреме на Dark Angel
даже ми е време пак да се прекръстя, че много лошава съм станала
Хе-хе-хе...Fallen Angel е модератор на клуб "Пловдив" в дира. Иначе отдавна да съм с този ник...още от дира.Mila написа:Може и Падналия Ангел -т.е.- Луцифер, бившият приносител на светлината,Ангел написа:Ника е страхотен, да.Dark Angel написа: нали се прекръствам отвреме навреме на Dark Angel
даже ми е време пак да се прекръстя, че много лошава съм станала
впоследствие трудоустроен в длъжността повелител на Ада.
:winkw:

Така е...Ангел написа:
Малеееей, как ми се иска да се напиеееем...Не съм купонясвал от Орфея...

То пък с теб едно напиване ще станееееее....ще изпиеш седем грама и половина и ще се напиеш...frisky lioness написа:Така е...Ангел написа:
Малеееей, как ми се иска да се напиеееем...Не съм купонясвал от Орфея...
Като си нямаш съграждани, на които да се обадиш за тази благородна кауза:mad:
НA, разчитай сега на софийци и разни други будни и отговорни другари:winkw:
Добре си се върнал:-)

Eй ся шсъ самоубия, ква е тая реклама, ве!???Ангел написа: Друго е звеневия да ми е за компания.

Наздраве бе, друже!* написа:Eй ся шсъ самоубия, ква е тая реклама, ве!???Ангел написа: Друго е звеневия да ми е за компания.

Нищо не знаеш тиииии, нищооооооо, Звеневия вече е Звездичко, освен това не пуши и почтииии не пиеАнгел написа: Наздраве бе, друже!Не се самоубивай още.
Лелеее, ако кажеш, че и третото не прави... направо почвам жив да го жаля!4avdar4e написа:Звездичко, освен това не пуши и почтииии не пие
Егати, що пък него ще жалиш, мен би трябвалоМарвин написа: Лелеее, ако кажеш, че и третото не прави... направо почвам жив да го жаля!
Мъжка солидарност, бре!4avdar4e написа:Егати, що пък него ще жалиш, мен би трябвалоМарвин написа: Лелеее, ако кажеш, че и третото не прави... направо почвам жив да го жаля!
4avdar4e написа:
Нищо не знаеш тиииии, нищооооооо, Звеневия вече е Звездичко, освен това не пуши и почтииии не пие

Ти сега нищо не каза:mad:Ангел написа:
То пък с теб едно напиване ще станееееее....ще изпиеш седем грама и половина и ще се напиеш...![]()
![]()
И пак ще трябва сам да пия.... Друго е звеневия да ми е за компания.
Благодаря за посрещането.