кАзАх ти Язе, че шбереш ядове с тоя свит ХардвЕрЕН парк!Ангел написа: ама не можем и двамата да пишем
И кво? Децата, кабинета и тъщата са добре
кАзАх ти Язе, че шбереш ядове с тоя свит ХардвЕрЕН парк!Ангел написа: ама не можем и двамата да пишем
Добре съм, мерси.Stranniche написа:
Привет! Как си?
Липсваш!!!
НАЗДРАВЕ!!!![]()

Тъщата ще става за трети път баба, ха-ха...* написа:
кАзАх ти Язе, че шбереш ядове с тоя свит ХардвЕрЕН парк!![]()
И кво? Децата, кабинета и тъщата са добре

Нда, печени сме ний, печениииии... А ти си са повърнал, като гледам тъй. Хубаво, хубаво, тука стой да са смарангясаш и ти, таман свеж ми се гледаш.Ангел написа: Кой е увехнАл, бе еееей, чшшшш.....
Всички сте свежи кат печен праз, аз нали ви наблюдавам...![]()
Евала Верче!vyara написа:Нда, печени сме ний, печениииии... А ти си са повърнал, като гледам тъй. Хубаво, хубаво, тука стой да са смарангясаш и ти, таман свеж ми се гледаш.Ангел написа: Кой е увехнАл, бе еееей, чшшшш.....
Ми отворете малко прозореца да се проветри, де. Или вие излезте навън за малко...vyara написа:Нда, печени сме ний, печениииии... А ти си са повърнал, като гледам тъй. Хубаво, хубаво, тука стой да са смарангясаш и ти, таман свеж ми се гледаш.Ангел написа: Кой е увехнАл, бе еееей, чшшшш.....

Евала, евала....esti написа:Евала Верче!vyara написа:Нда, печени сме ний, печениииии... А ти си са повърнал, като гледам тъй. Хубаво, хубаво, тука стой да са смарангясаш и ти, таман свеж ми се гледаш.Ангел написа: Кой е увехнАл, бе еееей, чшшшш.....

Как бе, първо ти се зарадвах, даже те и цунках, а след това....евала Верче.Ангел написа:Евала, евала....esti написа:Евала Верче!vyara написа:Нда, печени сме ний, печениииии... А ти си са повърнал, като гледам тъй. Хубаво, хубаво, тука стой да са смарангясаш и ти, таман свеж ми се гледаш.Ангел написа: Кой е увехнАл, бе еееей, чшшшш.....
Вместо да ми се зарадваш....
Видях, видях.esti написа: Как бе, първо ти се зарадвах, даже те и цунках, а след това....евала Верче.
Я, марш назад да видиш!

Ами то аз няколко прозореца съм наотворила... нали, ама се по-такова става положението...Ангел написа: Ми отворете малко прозореца да се проветри, де. Или вие излезте навън за малко...
Ще се освежите и вие.
Ейййй, що не се обади бе.... Жалко.doktorka написа:Наздраве, друже!![]()
ади бе, Ангеле!
немаше кой на един поано бар да ме заведе!
честно ти казвам!
бах в Пловдив за 2 часа точно!
и не можах да се обадя,но се разписах с присъствие в града ви.
следващия път не се покривай в вдън гори тилелейски...
поздрави на НИя.
целуфффффффки за теб ( тя дава,аз съм я питала)

и по лошо ше стане* написа:
то, сексОТ у другиОТ клубdoktorka написа:тц...* написа:
мързи ги да пишат.
аз току за секс подхвана -и те млъкнат...като мишки у брашно...
мързеланки и мързеланковци:blum:
вица? "....ти братчет балерина ?+"%":= ли си?.....doktorka написа:...
ние тук сме обърнали секса на "поезия"..изкуство ,разбийш ли
и за да е супер изкуство и ентелегенто я качих на пианотоDark Angel написа:вица? "....ти братчет балерина ?+"%":= ли си?.....doktorka написа:...
и кво ти изсвириzmeu™ написа:и за да е супер изкуство и ентелегенто я качих на пианотоDark Angel написа:вица? "....ти братчет балерина ?+"%":= ли си?.....doktorka написа:...
не е било а*У*дирано!Quid написа:и кво ти изсвириzmeu™ написа:и за да е супер изкуство и ентелегенто я качих на пианото
"Малка нощна музика" и "Турски марш"!Quid написа:и кво ти изсвириzmeu™ написа:и за да е супер изкуство и ентелегенто я качих на пианотоDark Angel написа:вица? "....ти братчет балерина ?+"%":= ли си?.....doktorka написа:...
не го знам автораQuid написа: и кво ти изсвири