14-jти наближава
За какъв език ти трябва, за български ли? Щото ФР май четеше на русиш и инглиш. Малко метално може би, но четеше или поне така ми се струва. Само като си помисля, че OS/2 имаха voice navigation преди повече от 10 години.... Къде са компютрите на бъдещето бе. Кой ги сви?
PS
Опа, грешка, това беше за съседната тема.
Вицът да го каже Грийн, че аз от него го помня.
PS
Последно промяна от Remmivs на 04.02.08, 16:03, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Я се пОправи:blum::winkw:Remmivs написа:За какъв език ти трябва, за български ли? Щото ФР май четеше на русиш и инглиш. Малко метално може би, но четеше или поне така ми се струва. Само като си помисля, че OS/2 имаха voice navigation преди повече от 10 години.... Къде са компютрите на бъдещето бе. Кой ги сви?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: 14-jти наближава
Ей, дяволче.Gaspode написа:и ако някой още не е решил кво ще подарява, ето некои идеи:
Истински случай: Говорим си с колеги, докато чакаме да ни резнат главиците на изпит. Тема: какви подаръци сме получавали от свекърви и тъщи. Хилосваме се и разказите валят. Чуднички. И най-чудничкият - подарък от свекърва за снаха, повод - Коледа, подарък - Четка за тоалетна чиния.
- Green Light
аз па не. Аааа. сетих се. Баси, хора, аз наистина, като зема да пиша и тогава се сещам. Може би всъщнст така ми идват мислите. С други думи, като не пиша- не мисля. Това е итнърстинг наблюдение, което май обяснява това онова в живота ми.Remmivs написа:За какъв език ти трябва, за български ли? Щото ФР май четеше на русиш и инглиш. Малко метално може би, но четеше или поне така ми се струва. Само като си помисля, че OS/2 имаха voice navigation преди повече от 10 години.... Къде са компютрите на бъдещето бе. Кой ги сви?
PS
Вица: http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... &start=440
- Green Light
Re: аха този е
как се прави така че линка да посочи точното място на страницата?
Re: 14-jти наближава
Ми практична е жената к'во.Niya написа:....
И най-чудничкият - подарък от свекърва за снаха, повод - Коледа, подарък - Четка за тоалетна чиния.Слава богу - Нова.