по радиото днес сутринът...
Микромек щял бил да купува Яху. Гугъл пък ревели, че това щяло да застраши Интернета като цяло и неговите потребители в частност.
Това, което аз не можах да вдена е, как па точно ще се застраши Интернетя? Него го е имало и преди Яху... аз дори си спомням тази епоха... ще го има, предполагам и след Гугъл. Та с какво толкова появата или зачезването на една търсачка + каталог може да застраши мрежата? размишлявам си само...
Дочуто
Тва ми звучи малко като "ако аз си купя язовир Искър (примерно) ще застраша основни принципи от кръговрата на водата - изпаряването и кондензацията"4avdar4e написа:"Това не е просто финансова транзакция, когато една компания купува друга. Тук става въпрос за запазването на основни принципи на интернет - отвореността на системата и иновациите", коментират представители на търсачката.
Мисля, че в това е проблемацията
П.П. Прочетено и копнато от netinfo.bg
Просто Яху ще умре и на нейно място ще дойдат други. Отворени и иновативни. Нали знаеш кво става, когато в джунглата падне някое от дърветата-гиганти?
кви принципи те подгониха при сделка за млрд-и $:rotfl24:4avdar4e написа:"Това не е просто финансова транзакция, когато една компания купува друга. Тук става въпрос за запазването на основни принципи на интернет - отвореността на системата и иновациите", коментират представители на търсачката.
Мисля, че в това е проблемацията
П.П. Прочетено и копнато от netinfo.bg
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Не казвам, че е ново. И не това е важното. Интересно ми е как появата или изчезването на една търсачка може да застраши Мрежата. Туй ми е въпрозъRemmivs написа:тва вехто бе
изтече отдавна по жицата
плюят се взаимно МС и Гогол
всичко е за пари, не е за нет, не се лъжи
днес и ИБМ ритнаха МС по кокалчетата