Юруш, народе! Новата вълна на старата революция иде!
http://www.aidsmap.com/en/news/4E9D555B ... CCD36B.asp
Remmivs написа: Новата вълна на старата революция иде!
Боже! Учените в Швейцария са откирили презерватива!? Отново?!Remmivs написа:Учени от Швейцария твърдят, че при подходящо лечение болните от СПИН не са заразни, т.е. не предават болестта по полов път!
Юруш, народе! Новата вълна на старата революция иде!
http://www.aidsmap.com/en/news/4E9D555B ... CCD36B.asp
Принципно от вируси, които са в секрета или семенната течност, но кондиломи можеш да си лепнеш одма, ако ще и с 5 презерватива да си.pocti_bezobidna написа:Е, не говорим за изключения и некачествено поризводство.Remmivs написа:джъст ъ куик ноут
Презервативите НЕ презервират нищо освен нежелана бременност и то не винаги.
Принципно погледнато и от болести предпазват, да?
е от единствения най-най-най- сигурен метод е да не ходиш в гората, така че...Пипи написа:Принципно от вируси, които са в секрета или семенната течност, но кондиломи можеш да си лепнеш одма, ако ще и с 5 презерватива да си.pocti_bezobidna написа:Е, не говорим за изключения и некачествено поризводство.Remmivs написа:джъст ъ куик ноут
за това има ваксина...Пипи написа:Принципно от вируси, които са в секрета или семенната течност, но кондиломи можеш да си лепнеш одма, ако ще и с 5 презерватива да си.pocti_bezobidna написа:Е, не говорим за изключения и некачествено поризводство.Remmivs написа:джъст ъ куик ноут
doktorka написа:за това има ваксина...Пипи написа:Принципно от вируси, които са в секрета или семенната течност, но кондиломи можеш да си лепнеш одма, ако ще и с 5 презерватива да си.pocti_bezobidna написа:Е, не говорим за изключения и некачествено поризводство.Remmivs написа:джъст ъ куик ноут
освен това презерватива предпазва от рак на шийката,понеже предпазва от папилома вируса...
САМО с презерватив...!
да не говорим за бактериите...
ЕЙ ТУЙfrisky lioness написа: Кво е ГЗС?
Ама и по-дъртите са същата стока.4avdar4e написа: Леле, како, там просто е страшно:rotfl24:
А повечето са хора в диапазона 20-30 г.
хихи...doktorka написа:Кво е ГЗС?

Б@си:blink::shocked:Марвин написа:Ама и по-дъртите са същата стока.4avdar4e написа: Леле, како, там просто е страшно:rotfl24:
Само давам пример: кака ти Надка, Барбарелката и няколко други "примадони", дето са толкова неграмотни, че ум да ти зайде!
П.П. Сега като ми припомни с линкче, се сетих и за котаранко (тъпанарко), далийка и още няколко сплетно-неграмотници...
П.П.П. Егати и змийското гнездо е там...

а нееее...Марвин написа:Ама и по-дъртите са същата стока.4avdar4e написа: Леле, како, там просто е страшно:rotfl24:
Само давам пример: кака ти Надка, Барбарелката и няколко други "примадони", дето са толкова неграмотни, че ум да ти зайде!
П.П. Сега като ми припомни с линкче, се сетих и за котаранко (тъпанарко), далийка и още няколко сплетно-неграмотници...
П.П.П. Егати и змийското гнездо е там...
Вие само четете ли или и пишете4avdar4e написа:Аз мога да продължа, ама пусто ми е неудобно, не за друго, а щото зад гърба се получава някакfrisky lioness написа: Б@си:blink::shocked:
Тоа па дори ги познава
даже ги е наблюдавал
и сега ги анализира:lol::lol::lol:
![]()
П.П. Те едни и същи никове са и там, и в женския и къде ли още не...

Писах в тоя клуб 1-2 годинки...frisky lioness написа:Б@си:blink::shocked:
Тоа па дори ги познава
даже ги е наблюдавал
Е, значи да знаеш, че след теб е станал още по-тъп тоя клуб.doktorka написа:а нееее...
аз съм много по-напред...
глей ти даваш примери с каки ,а аз бих дала с "жребци" (все сексуални.)..
абсолютна безпросветност ...Марвин-е...
не съм влизала там от 4 години...
щот съ просветИх...
Хайде, хайде кво си седнал да ми се оправдаваш:blum:Марвин написа:Писах в тоя клуб 1-2 годинки...frisky lioness написа:Б@си:blink::shocked:
Тоа па дори ги познава
даже ги е наблюдавал
Познавам повечето от тях.
Пияници и извратеняци.
А какви интриги се връткат... не е за приказване...
Откакто дойдох тук, не съм писал там. Не искам! Толкова е противно, че няма до къде...

в дира си е такаМарвин написа:Е, значи да знаеш, че след теб е станал още по-тъп тоя клуб.doktorka написа:а нееее...
аз съм много по-напред...
глей ти даваш примери с каки ,а аз бих дала с "жребци" (все сексуални.)..
абсолютна безпросветност ...Марвин-е...
не съм влизала там от 4 години...
щот съ просветИх...
Нищо не си изпуснала...