Кой го беше доказал тоя закон за всемирната гадост?
И само статистически ли е или изцяло теоритичен
ако живеят заедно....Set написа:Защо и жената и петте наложници винаги влизат в цикъл на една и съща дата?:lol:
И само статистически ли е или изцяло теоритичен:wav:

Щото се синхронизират с твоята фрустрация от това.Set написа:Защо и жената и петте наложници винаги влизат в цикъл на една и съща дата?:lol:
Тежка е царската корона....,Сет-е...Set написа:Защо и жената и петте наложници винаги влизат в цикъл на една и съща дата?:lol:
Всеки партизанин и сървайвълист, има поне два изходаfrisky lioness написа:ако живеят заедно....Set написа:Защо и жената и петте наложници винаги влизат в цикъл на една и съща дата?:lol:
Чети "Мъжът и ръката интимно"
Аз говоря по принцип бе!Remmivs написа:Щото се синхронизират с твоята фрустрация от това.Set написа:Защо и жената и петте наложници винаги влизат в цикъл на една и съща дата?:lol:
- РангелИ, уби ли сЪ?doktorka написа:Тежка е царската корона....,Сет-е...Set написа:Защо и жената и петте наложници винаги влизат в цикъл на една и съща дата?:lol:
не си за завиждане....
Е, и? 8) И аз тоже.Set написа:Аз говоря по принцип бе!
Ако и да е с красиви и апетитни епитети
е ,Сър....Remmivs написа:Е, и? 8) И аз тоже.Set написа:Аз говоря по принцип бе!
Не е нужно. Просто не трябва да живеят заедно, наложничките/жените искам да кажаdoktorka написа:е ,Сър....Remmivs написа:Е, и? 8) И аз тоже.Set написа:Аз говоря по принцип бе!
ние всички сме "красиви и апетитни"...
Сет-е...смени си заложниците...ПАРДОН!..НАложниците....
ако ме питаш мен...
На !..Питай и мъжкия отбор...

От жени не разбирам, ама за по принцип - няма всемирна гадост. Само "знак", че трябва да коригираш посоката.Set написа:Защо и жената и петте наложници винаги влизат в цикъл на една и съща дата?:lol:
нимой така!!!....Mila написа:От жени не разбирам, ама за по принцип - няма всемирна гадост. Само "знак", че трябва да коригираш посоката.Set написа:Защо и жената и петте наложници винаги влизат в цикъл на една и съща дата?:lol:
Наздраве!
Мммм, аз тук никого не познавам, говоря по принцип. Сигур нИ мУ йЙ лесно на човека, да пази толкова много съзца да не се изплъзнат нанякъде и да се разбият. Уф, май нещо не загрях -може би мислиш че му препоръчвам да "обърне табелата"?! Споко - ако досега не го е направил(предполага се че е м/у 30-40г.)- значи няма да го направи.doktorka написа:нимой така!!!....Mila написа:От жени не разбирам, ама за по принцип - няма всемирна гадост. Само "знак", че трябва да коригираш посоката.Set написа:Защо и жената и петте наложници винаги влизат в цикъл на една и съща дата?:lol:
Наздраве!
знаеш ли колко сърца ще разбие Сет-а..,ако смени .."посоката"...
недей така ,моля ти се!
Ха! Това аз ли го казах?doktorka написа: Обаче с някои другари и другарки сме пили на една маса...
Целуфффки съм раздавала...( нали бе ,мъже?!)
и пак ИСКАААААМММММ...
МЪЖжжж написа:Ха! Това аз ли го казах?doktorka написа: Обаче с някои другари и другарки сме пили на една маса...
Целуфффки съм раздавала...( нали бе ,мъже?!)
и пак ИСКАААААМММММ...![]()
![]()
Хмммм, МЪДРО!Mila написа:
От жени не разбирам, ама за по принцип - няма всемирна гадост. Само "знак", че трябва да коригираш посоката.
Наздраве!
И какво ти пречи това?Всъщност жените винаги са в цикъл.Къде позитивен,къде не толкова.Въпрос на навик.За кога чакаш,че не си свикнал още,а?Set написа:Защо и жената и петте наложници винаги влизат в цикъл на една и съща дата?:lol:
Аз ли?графинята написа:
И какво ти пречи това?Всъщност жените винаги са в цикъл.Къде позитивен,къде не толкова.Въпрос на навик.За кога чакаш,че не си свикнал още,а?
Има има и големи и серсеми и всякакви.А туй с тоя Рангел ....изобщо не го вдянах.Set написа:Аз ли?графинята написа:
И какво ти пречи това?Всъщност жените винаги са в цикъл.Къде позитивен,къде не толкова.Въпрос на навик.За кога чакаш,че не си свикнал още,а?
- То повечето сме от селата! Ама има! Големи серсеми! *
Аз извеждам уравнение:lol:
* - РБМ**
** - Рангел беееее, Рангел!***
*** - Същият той, героичният герой на нашето време****
**** - На позналите - ЧЕСТИТО!8)
Цитат от едноименния филмграфинята написа:Има има и големи и серсеми и всякакви.А туй с тоя Рангел ....изобщо не го вдянах.Set написа:Аз ли?графинята написа:
- То повечето сме от селата! Ама има! Големи серсеми! *
Аз извеждам уравнение:lol:
* - РБМ**
** - Рангел беееее, Рангел!***
*** - Същият той, героичният герой на нашето време****
**** - На позналите - ЧЕСТИТО!8)Дано той поне да загрее.