Оркестъра репетира, килима е в химическото чистене, ремонта на заведението завърши. Всичко е по график.latrevw написа:ей, шоп такъв, я да не ни разваляш тематаGreen Light написа:Само София, долу Варна!
П.П. Мараба, бе Ънноун!
и се готви, че на 10-ти ще ви щурмуваме:-)
...........
- Green Light
- сър Айвънхоу
Плашиш куче със салам... и заек с морков!latrevw написа: и се готви, че на 10-ти ще ви щурмуваме:-)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
емии съжалявам, обаче аз съм резервирала петъка вече - в неделя няма как - кат не щеш ако щеш, както се казва...Green Light написа:Неделя, може би, ще правим купон с Латрево и Уишес. Ела в неделя! Какво е новото бу?bibilyana написа:Грийне, ти кат си казал Сф, в петък къде ще ни водиш?.....Да разходим новото Бу?Green Light написа:Само София, долу Варна!
П.П. Мараба, бе Ънноун!
а новото бу - ето го

- frisky lioness
- Обратна връзка:
да туй то....мерси много.... от твойта уста в божиите ушиfrisky lioness написа: Това ли е новото бу?!
Да ви е честито!
Айде със здраве и безаварийно:-)
само дето то вече не е чак толкоз ново де - вече минахме към 4000км с него, там като писах за газовия инжекцион, тогава беше ново
за нас де, а по принцип хич не е ново даже на 7 годинки, вече на училище ще го пращаме
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Баш си е арноbibilyana написа:да туй то....мерси много.... от твойта уста в божиите ушиfrisky lioness написа: Това ли е новото бу?!
Да ви е честито!
Айде със здраве и безаварийно:-)
само дето то вече не е чак толкоз ново де - вече минахме към 4000км с него, там като писах за газовия инжекцион, тогава беше ново
за нас де, а по принцип хич не е ново даже на 7 годинки, вече на училище ще го пращаме
отсекъде
Някакви забележки?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Феличе, утре, 18,30 добре ли е? И за колко човека да направя резервация?Кент написа:последно
къде и кога?
ше се виждаме
ние сме двама; Ангел - 2, вие - 2; Глен - 1?; биби и инж - идвате ли? Пипи - ?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
:)
Значи, до утре:)latrevw написа:Феличе, утре, 18,30 добре ли е? И за колко човека да направя резервация?Кент написа:последно
къде и кога?
ше се виждаме
Аз съм сама-да.
Re: :)
става да ние сме 2Глен написа:Значи, до утре:)latrevw написа:Феличе, утре, 18,30 добре ли е? И за колко човека да направя резервация?Кент написа:последно
къде и кога?
ше се виждаме
Аз съм сама-да.
за Пипи и Инджови незнам:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: Ей, варненци
Аз Ви Благодаря:-)Ангел написа:
Не, аз ви Благодаря!Кент написа:
Аз Ви Благодаря:-)
Наздраве!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Последно са кой на кого благодари?!:lol:Ангел написа:Не, аз ви Благодаря!Кент написа:
Аз Ви Благодаря:-)![]()
![]()
Наздраве!
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
Чш... ти да не си станал агент под прикритие в арабските страни, та си се снимал на таз камила в тез арабски дрехи?БоЕВ написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Не е задължително да си агент, нито пък бедуин, за да се чувстваш като в пустиня.Марвин написа:Чш... ти да не си станал агент под прикритие в арабските страни, та си се снимал на таз камила в тез арабски дрехи?БоЕВ написа:
е да ама и там има оазиси:rotfl24:БоЕВ написа:Не е задължително да си агент, нито пък бедуин, за да се чувстваш като в пустиня.Марвин написа:Чш... ти да не си станал агент под прикритие в арабските страни, та си се снимал на таз камила в тез арабски дрехи?БоЕВ написа:
и там водата е най сладка:winkw:
- Глас в пустиня
За 3о4о ли говорим?е да ама и там има оазиси:rotfl24:
Всичко което е изстрадано е сладко.и там водата е най сладка:winkw:
За 3о4о ли говорим?
и там водата е най сладка:winkw:
не, аз реших че нещо ти е кофти и умъллушено
сега по пронцип:shy: то самото 3о4о си е оазис