Едддддно време,.. преподавателката ми по Ингилиз, ми обясняваше, че като почнеш да сънуваш на един език, означава, че си го овладял...
Ама тоя път сънувах на руски...
Май сме изперкАли от работа...А?
А разбираше ли какво сънуваш?!* написа:на чужд език?
Едддддно време,.. преподавателката ми по Ингилиз, ми обясняваше, че като почнеш да сънуваш на един език, означава, че си го овладял...
Ама тоя път сънувах на руски...![]()

Това е. Ако ти се е налагало да го ползваш през деня.* написа:
4avdar4e написа:Какво се прави..
Изперкал си тоталноо братче, грабвай шапката и марш на Боровец в петък* написа:на чужд език?
Аха, аз тъкмо си помислих, че всъщност сънувам на езика на сътворението - без думи, само понятия (каквото и да означава това:winkw:).Remmivs написа:Откъде да знам бе?!? Аз рядко сънувам на своя си език, почти всичко го сънувам као нямо кино пък и без това почти никога нищо не помня. Дано поне добре да тренирам де.
Да бе, знам, обаче някак не ми се връзва с усещанията - имам разбиране, а съм безсловесна.Remmivs написа:
В началото бе Словото. Словото е магия и инкарнация на всичко. Дори и на понятията.Какво остава за едното цяло мироздание.
Това прави двама тъпаци, като броя и мен. Макар, че Вас, Лейди Мила, едва ли бих причислил към тази категория. Може би просто натурално разсеян представител на вида хомо сапиенс с дублетни полови хромозоми.Mila написа:Да бе, знам, обаче някак не ми се връзва с усещанията - имам разбиране, а съм безсловесна.
Може би единствения отговор е, че просто съм тъпа, не че има някакво значение, де.:blum:
Това наистина е интересно, всъщност и аз не помня думи от сънищата си. Помня само образи.Mila написа:Да бе, знам, обаче някак не ми се връзва с усещанията - имам разбиране, а съм безсловесна.Remmivs написа:
В началото бе Словото. Словото е магия и инкарнация на всичко. Дори и на понятията.Какво остава за едното цяло мироздание.
Може би единствения отговор е, че просто съм тъпа, не че има някакво значение, де.:blum:
както казва мъжа ми...* написа:на чужд език?