frisky lioness написа:и ти се извратеняк:lol::lol::lol:
Време беше
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Край.Кент написа:в дира си е такаМарвин написа:Е, значи да знаеш, че след теб е станал още по-тъп тоя клуб.doktorka написа:а нееее...
аз съм много по-напред...
глей ти даваш примери с каки ,а аз бих дала с "жребци" (все сексуални.)..
абсолютна безпросветност ...Марвин-е...
не съм влизала там от 4 години...
щот съ просветИх...
Нищо не си изпуснала...
аз пък доста време не смеех да вляза и да чета в гзс-то, щото мислех че е някакъв завоалиран гейски клуб ГъЗяСе или нещо подобно...все с недомлъвки говореха хората за него. дори преди доста време /още докато си мислех че са П-дерасите на света там/ някой ме беше поканил ня а тяхна сбирка във варна
аз реагирах както едно време третото българско царство реагирало на предложението на сталин за договор за дружба и сътрудничество, демек с ужас отказах:rotfl24: после разбрах за кво става дума, дори малко четох....ма не ми стана интересно и до днеска не знам как може да се говори толкова много за нещо което трябва да се прави:rotfl24:
Отивам да видя какво си говорят

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:Край.Кент написа:в дира си е такаМарвин написа:Е, значи да знаеш, че след теб е станал още по-тъп тоя клуб.doktorka написа:а нееее...
аз съм много по-напред...
глей ти даваш примери с каки ,а аз бих дала с "жребци" (все сексуални.)..
абсолютна безпросветност ...Марвин-е...
не съм влизала там от 4 години...
щот съ просветИх...
Нищо не си изпуснала...
аз пък доста време не смеех да вляза и да чета в гзс-то, щото мислех че е някакъв завоалиран гейски клуб ГъЗяСе или нещо подобно...все с недомлъвки говореха хората за него. дори преди доста време /още докато си мислех че са П-дерасите на света там/ някой ме беше поканил ня а тяхна сбирка във варна
аз реагирах както едно време третото българско царство реагирало на предложението на сталин за договор за дружба и сътрудничество, демек с ужас отказах:rotfl24: после разбрах за кво става дума, дори малко четох....ма не ми стана интересно и до днеска не знам как може да се говори толкова много за нещо което трябва да се прави:rotfl24:
Отивам да видя какво си говорят
Има ли интересни теми, да ода и аз да вида, а?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами щот дикторката твърдеше, че не ползвали презервативи.pocti_bezobidna написа:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Не само, че ползват ами си имат и предпочитания, които обстойно са изкоментирани в нарочена за тази цел тема

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ти ма изкара диктаторка......frisky lioness написа:Ами щот дикторката твърдеше, че не ползвали презервативи.pocti_bezobidna написа:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Не само, че ползват ами си имат и предпочитания, които обстойно са изкоментирани в нарочена за тази цел тема
( което не е никак зле,ще знаеш..;)..)
не използват...
знаеш ли как се използват презервативи?
3 пъти без ,на 4 тата среща -със..после пак 3 пъти без...
,
а иначе мен по докторкси въпроси ме питаха, та по отговорите които давах ...можеш да се сетиш колко презерватити са се ползвали...
( за секса са ми под нивото...
- frisky lioness
- Обратна връзка: