Снукърът в Малта е готин
Снукърът в Малта е готин
жалко, че нямам много време да му се наслаждавам. И изобщо имам чувството, че съм ако не Черната царица, то поне Алиса. И не ми предлагайте бисквити, моля. Имам нужда от почивка - остров, палми и десетина робини с ветрила. Мечти! Не, като бяхме малки викахме - надежди -говежди...
Re: Снукърът в Малта е готин
взимаш ме с теб за да контролирам вятъра от ветрилата на робините а ти ще си почиваш самоRemmivs написа:жалко, че нямам много време да му се наслаждавам. И изобщо имам чувството, че съм ако не Черната царица, то поне Алиса. И не ми предлагайте бисквити, моля. Имам нужда от почивка - остров, палми и десетина робини с ветрила. Мечти! Не, като бяхме малки викахме - надежди -говежди...
нямаш грижа изооообщооооо
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Re: Снукърът в Малта е готин
а мен ш'мъ вземете ли за разтуха...Remmivs написа:жалко, че нямам много време да му се наслаждавам. И изобщо имам чувството, че съм ако не Черната царица, то поне Алиса. И не ми предлагайте бисквити, моля. Имам нужда от почивка - остров, палми и десетина робини с ветрила. Мечти! Не, като бяхме малки викахме - надежди -говежди...
робините са ви за вятър..а аз ..за удоволствия?
или не се класирам?
пюй!:roll:
- Dark Angel
е а да се нашмъркат па ги гледай като самолетни перки ще са с тия ветрила:rotfl24:Dark Angel написа:тц, робини
трябва да са бая мускулести, че да размахват ветрила нон-стоп
Quasi Universal Intergalactic Denomination