За любителите на цветя
- сър Айвънхоу
За любителите на цветя
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
от твоя линк гледай кво изкочи за телефони
ебати и изродите
избиха рибата
http://www.zzzphone.com/Comparison.php
ебати и изродите
избиха рибата
Последно промяна от Quid на 07.02.08, 15:34, променено общо 1 път.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Re: За любителите на цветя
Някои орхидеи имат много хищен вид. 
Аз май нямам любимо цвете, но имам такова, което във ваза харесвам, но ако ми го подарят в букет направо издивявам.
Гербер.
Мразя букети с гербери, моля не ми подарявайте гербери!
Аз май нямам любимо цвете, но имам такова, което във ваза харесвам, но ако ми го подарят в букет направо издивявам.
Гербер.
Ауууу, ако знаеш сутринта какви рози видях, изтекоха ми очите. Цвят: праскова, с едни разкошни листа (много красиво изрязани), щях да купя (много обичам да си купувам сама цветя за вкъщи), но не знаех след колко време ще се прибера. Ама утре ще мина!!!esti написа:Някои орхидеи имат много хищен вид.
Гербер.
- сър Айвънхоу
А това видя ли го?Quid написа:от твоя линк гледай кво изкочи за телефони
ебати и изродите
избиха рибата
Инак за телефончетата... крайно време беше да се появи нещо подобно.
Bella Ciao
Bella Ciao
Ааааа, купи си задължително!4avdar4e написа:
Ауууу, ако знаеш сутринта какви рози видях, изтекоха ми очите. Цвят: праскова, с едни разкошни листа (много красиво изрязани), щях да купя (много обичам да си купувам сама цветя за вкъщи), но не знаех след колко време ще се прибера. Ама утре ще мина!!!
И аз обичам да си купувам цветя за вкъщи.
А ако можеш и да ги щракнеш, като си ги купиш....
Има едни карамфили, не са точно цвят праскова, а по-скоро оранжеви, понякога с леко червеничко по ръбчето - разкошни са!
Абе всички са разкошни.
Обичам смесени букети - и като цветове и, като видове.
Шаренийка.
- сър Айвънхоу
Луд на шарено се радва!esti написа:Шаренийка.
Bella Ciao
Bella Ciao
Казва се Tropaeolum speciosum и е разпространено във великобританските паркове. Поръчах си и аз такова, но не знам как ще му понесе климата тук.4avdar4e написа:Това е много красивоvyara написа: това например е вид латинка
Пък аз като видя пълзящи и увивни растения и все ги асоциирам с пълна къща с мравки
- сър Айвънхоу
Обожавам игликите! Има една полянка в планината, дето ходя с кеф - залята е с игличини... Невероятна красота...vyara написа:
И много харесвам цветя, които растат на туфи.
Bella Ciao
Bella Ciao
В момента съм си сложила на бюрото една саксийка с жълта иглика, с едни такива едри цветове. Направо ми "свети" като я погледна.Марвин написа:Обожавам игликите! Има една полянка в планината, дето ходя с кеф - залята е с игличини... Невероятна красота...vyara написа:
Да свършва тази сивотия и да идва пролетта, че ми писна.
- сър Айвънхоу
Ауууу, как ти завидях!vyara написа:В момента съм си сложила на бюрото една саксийка с жълта иглика, с едни такива едри цветове. Направо ми "свети" като я погледна.
Правилно, да идва пролетта, че изкуках напълно. Мразя зимата и студаааааааа
Bella Ciao
Bella Ciao
И аз много обичам жълти цветя през зимата, сякаш влиза слънчице вкъщиvyara написа: В момента съм си сложила на бюрото една саксийка с жълта иглика, с едни такива едри цветове. Направо ми "свети" като я погледна.
Все се сещам по тоя повод за "Мигове в кибритена кутийка" и жълтото балонче
П.П. Пък нашия двор е побелял от кокичета
- сър Айвънхоу
vyara написа:В момента ги продават по всички цветарски магазини. Всякакви цветове. И постоянно пускат нови пъпки да цъфтят. Но напролет е хубаво да се пресадят в градина.Марвин написа:
Ауууу, как ти завидях!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Nejimaki-dori
А някои имат твърде еротичен вид.esti написа:Някои орхидеи имат много хищен вид.
Гербер.
Орхидеите са любимите ми цветя, заедно с лилиумите.
А мразя карамфилите.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Stranniche
- Обратна връзка:
Глициния ли се казва? От 2001 се опитвам да намеря името на това цвете!!! Благодаря!!!vyara написа:Всички цветя са красиви, но аз имам слабост към катерливи и увивни растения.
Например глициния
Аз пък откак Глен пусна оня клип със саксиите, си го гледам всеки ден.
Ако някой ден имам дом, ще го напълня със саксии...
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Идеи да искаш...Stranniche написа:Защо път трябва да са декоративни бъчвичките?* написа:Stranniche написа:Ако някой ден имам дом, ще го напълня със саксии...
Що не кашпи?
Или декоративни бъчвички!?
Или трилитрови буркани...?
А цветя ще има ли???![]()
М
И защо да са бъчвиЧКи?
Бурканите са също вълнителна идея...
Отиваш на ПетицатаТМ ( съдебна плаата) пътуваш до околомръсното, слизаш и се прекачваш на 111БУС - пътува по мръссното, и с питане слизаш на Ботаническата. Друг вариант - излизаш на Фритьоф Нансен , фащаш едно такси и си горе за 10 блева...
Това със знак "+" или "-" ?Мнемозина написа:Омагьосващо и далечно.
За нищо на света не бих обрекъл растение да живее в затворническа килия. Разбирай саксия.
Жена ми май се поддава на прУвокации от страна на приятелки.
Оубаче, години наред зяпахме един аквариум, (сега е на тавана - сух) с 12 разни, миролюбиви Экземпляра... МИ... Не желая да го пълня отново.
Саксията или аквариумът като затвор - това е много относително. Всички сме затворници - на телата или на мозъците си най-вече. Не е задължително да си нещастен в клетката.* написа:Това със знак "+" или "-" ?Мнемозина написа:Омагьосващо и далечно.
За нищо на света не бих обрекъл растение да живее в затворническа килия. Разбирай саксия.
Жена ми май се поддава на прУвокации от страна на приятелки.
Оубаче, години наред зяпахме един аквариум, (сега е на тавана - сух) с 12 разни, миролюбиви Экземпляра... МИ... Не желая да го пълня отново.
Не това е причината за отношението ми.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
За това цъфте ли иде реч?vyara написа:В момента съм си сложила на бюрото една саксийка с жълта иглика, с едни такива едри цветове. Направо ми "свети" като я погледна.Марвин написа:Обожавам игликите! Има една полянка в планината, дето ходя с кеф - залята е с игличини... Невероятна красота...vyara написа:

- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
Не знам за Странничето, но аз съм очарован.vyara написа:Странниче, а какво ще кажеш за това
Би трябвало да ти хареса, щом харесваш глицинията. Това е laburnum.
Къде е тази красота?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Благодаря ти!vyara написа:В Bodnant Gardens, UK.Марвин написа: Не знам за Странничето, но аз съм очарован.
Къде е тази красота?
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Тя с глицинията историята е една такава...vyara написа:Търси го и като wisteria.
Преди години попаднах в едно общежитие, където организираха за новодошлите поход до един старопрестолен град. За моя почуда повечето студенти около мен не се вчепетляваха особено от старинните храмове и градини и препускаха през тях. Имаше обаче един младеж, който все изоставаше от групата и снимаше с едно мъничко апаратче. В един двор видя именно лилавите глицинии и като се захласна да ги мирише и фотографира... Все едно беше забравил всичко друго. А аз си казах: "Ето един човек, който има усет към хубавото!"
Сега ми е съпруг.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Страхотна снимка! Благодаря много!!!vyara написа:Странниче, а какво ще кажеш за това
Би трябвало да ти хареса, щом харесваш глицинията. Това е laburnum.
И на мен много ми се ходи в тази ботаническа градина. Както и във всяка ботаническа градина...
Ами ако дойдеш в София в близките 2-3 седмици, можем да отидем заедно до Ботаническата градина!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка: