Не знаех,

Все същите
Аватар
vyara

Не знаех,

Мнение от vyara »

че смайлито Изображение било измислено още през 1963г. от художника Харви Бел за да се повдигне духа в една компания. Измислил го за 10 минути и му платили 45 долара. Това е всичко, което е получил за това, че днес цял свят го ползва. По-късно му откраднали изобретението и го патентовали, но той нищо не е направил по въпроса.
Ето статийка.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Със зайчето на плейбой историята е същата.
Кой се минал- минал се
Аватар
4avdar4e

Re: Не знаех,

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа:художника Харви Бел
..който, видите ли, можел да яде само един "бифтекс" :rotfl24::rotfl24:
Аватар
Positum

Мнение от Positum »

.."решили да повдигнат духа на своите сътрудници и да ги накарат да се усмихват всеки път, когато те се срещат с клиенти, когато вдигат телефонната слушалка или работят с документи".
:rotfl24:, това само хамериканци могат да го измислят
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

толкова много неща не зная.....
чета, чета, чета и има цял безкрай информация
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

историята на света е пълна с умишлени кражби или използване (не винаги злонамерено) на чужди трудове/постижения за правене на кинти или добиване на известност

ама това е наистина свежо смайли и не знаех историята - мерсаж!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Dark Angel написа:толкова много неща не зная.....
вервай ми - колкото повече научаваш и знаеш, толкова повече виждаш ... как едва ли не нищо не знаеш ... т.е. не знаеш за още повече неща (перефраза на Сократ или , ала достигната и от собствен опит)

Обаче пък процесът е супер... държи те жив и е забавно... (освен ШЛ, ските и сърфа)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
esti

Мнение от esti »

ELBI написа:
Dark Angel написа:толкова много неща не зная.....
вервай ми - колкото повече научаваш и знаеш, толкова повече виждаш ... как едва ли не нищо не знаеш ... т.е. не знаеш за още повече неща (перефраза на Сократ или , ала достигната и от собствен опит)

Обаче пък процесът е супер... държи те жив и е забавно... (освен ШЛ, ските и сърфа)
А аз, колкото повече научавам, толкова повече се убеждавам, че НЕ искам да знам.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ELBI написа: вервай ми - колкото повече научаваш и знаеш, толкова повече виждаш ... как едва ли не нищо не знаеш ... т.е. не знаеш за още повече неща (перефраза на Сократ или , ала достигната и от собствен опит)

може ли да споделите какво е "ШЛ"??

ските - ох, ..... мъка....болят ме колената, старост-нерадост и премного трепане в тийн годините. карахме "екстрийм", така си го и наричахме, през гори, скали, морени, на нов сняг, на върха на лавина.... а сега стана мода.... а някога бяхме демоде :2tooth: :crazy:

аз чекам един нов звяр, черен и мощен - ох мамо..... ох каква щке е наслада...сега ще си направя едно СД с Роб Зомби :cool:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark Angel написа: може ли да споделите какво е "ШЛ"??
Не четеш, не четеш тук достатъчно :elbi:
Шампионска лига, разбира се :grin:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа:
Не четеш, не четеш тук достатъчно :elbi:
Шампионска лига, разбира се :grin:
верно не чета напоследък :connie:
ич нямам време за четене, а ми се иска
клуба ми действа разтоварващо, нещо премного стрес в работата
Публикувай отговор