...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:58, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Някой гледа ли вчера предаването на Карбовски?
Гледах го, разбира се, и плаках с глас... Когато описваше момичето, което майка му не даде да снима.Ангел написа:Чаве, ти няма как да си го пропуснала.
За Мануела Гарсова.
Не ми излиза от главата...
И се чудя...
Този, определено добър журналист- Карбовски, след като е яхнал четвъртата власт, защо чак сега (след като Ставийски получи условна присъда) се сети да бъде цензор и опонент на останалите си колеги...
И тоя добър журналист, добър човек ли е?
Че трябваше да изчака няколко месеца с гражданската си позиция...
Чак сега според мен, защото уважава правосъдието, защото го е подразнило онова ново предаване (което не съм гледала), но в което са платили на някого да лети до Москва, за да вземе интервю с родителите на Максим. Защото от една-две седмици наистина се прокрадва нотката, че Максим едва ли не е жертва. Предполагам, това е. Така го усетих.
Не знам дали Карбовски е добър човек, знам, че е гадняр, че ме ръчка, понякога ме рита с кубинки в главата, понякога с дни мисля за предаванията му, понякога ми се иска хем да го прегърна, хем да го набия с голямата сопа (на това някои хора като мен му казват любов:shy:)
А и струва ми се това, което ти наричаш "гражданска" е по-скоро журналистическа позиция, на един от малкото журналисти у нас, за които не ме е срам да го кажа..
Много му беше силно предаването, а онова- другото- слабо. Яд ме хвана, че чак сега го направи. Трябваше по- рано. Хора, като него имат сила. Не случайно казват, че са четвъртата власт. Ако беше направил това предаване по- рано, щяха да го одрусат с повече пари за лечението на момичето шампиона.4avdar4e написа:Гледах го, разбира се, и плаках с глас... Когато описваше момичето, което майка му не даде да снима.Ангел написа:Чаве, ти няма как да си го пропуснала.
За Мануела Гарсова.
Не ми излиза от главата...
И се чудя...
Този, определено добър журналист- Карбовски, след като е яхнал четвъртата власт, защо чак сега (след като Ставийски получи условна присъда) се сети да бъде цензор и опонент на останалите си колеги...
И тоя добър журналист, добър човек ли е?
Че трябваше да изчака няколко месеца с гражданската си позиция...
Чак сега според мен, защото уважава правосъдието, защото го е подразнило онова ново предаване (което не съм гледала), но в което са платили на някого да лети до Москва, за да вземе интервю с родителите на Максим. Защото от една-две седмици наистина се прокрадва нотката, че Максим едва ли не е жертва. Предполагам, това е. Така го усетих.
Не знам дали Карбовски е добър човек, знам, че е гадняр, че ме ръчка, понякога ме рита с кубинки в главата, понякога с дни мисля за предаванията му, понякога ми се иска хем да го прегърна, хем да го набия с голямата сопа (на това някои хора като мен му казват любов:shy:)
А и струва ми се това, което ти наричаш "гражданска" е по-скоро журналистическа позиция, на един от малкото журналисти у нас, за които не ме е срам да го кажа..
Кво значение има дали ще влезе или не в затвора, ама трябва да му вземат парите, за да лекуват момичето. А не с "каквото може- ще помогне"

Не, не го гледах.
Обаче понеже
нещо напоследък ме влече да говоря малко извън чашата, с риск да ме низвергнете ще ви кажа какво гледах тази вечер.
Концерт на Венецуелски младежки оркестър, който бил създаден по някаква програма за обучение и интегриране на малолетни престъпници.
Свиреха страхотно.
Обаче понеже
Концерт на Венецуелски младежки оркестър, който бил създаден по някаква програма за обучение и интегриране на малолетни престъпници.
Свиреха страхотно.
Panta rhei...
Мен пък не ми дреме хич за венецуелският оркестър и свирнята му...Мнемозина написа:Не, не го гледах.
Обаче понеженещо напоследък ме влече да говоря малко извън чашата, с риск да ме низвергнете ще ви кажа какво гледах тази вечер.
Свиреха страхотно.

Много му беше силно предаването, а онова- другото- слабо. Яд ме хвана, че чак сега го направи. Трябваше по- рано. Хора, като него имат сила. Не случайно казват, че са четвъртата власт. Ако беше направил това предаване по- рано, щяха да го одрусат с повече пари за лечението на момичето шампиона.
Кво значение има дали ще влезе или не в затвора, ама трябва да му вземат парите, за да лекуват момичето. А не с "каквото може- ще помогне"[/quote]
не знам целия случай.
познавам едно "момиче,което на 21 години ( не дай Боже!) преживява същото.
семейството я е изгледало до възраст 45 години.
квадриплегична е.( не мърда нищо освен малко от раменните мускули)
НИКОЙ не и е плащал за лечението.
НИКОЙ не е искал да се плаща.
това е трагедия и за едната и за другата страна.
ЛИЧНА трагедия.
защо трябва журналист някакъв да се занимава с това?
само това искам да попитам.
а вие ми отговорете.
Кво значение има дали ще влезе или не в затвора, ама трябва да му вземат парите, за да лекуват момичето. А не с "каквото може- ще помогне"[/quote]
не знам целия случай.
познавам едно "момиче,което на 21 години ( не дай Боже!) преживява същото.
семейството я е изгледало до възраст 45 години.
квадриплегична е.( не мърда нищо освен малко от раменните мускули)
НИКОЙ не и е плащал за лечението.
НИКОЙ не е искал да се плаща.
това е трагедия и за едната и за другата страна.
ЛИЧНА трагедия.
а вие ми отговорете.
Защото... е замесен световен шампион. Чието лице беше по цяла България на билбордове "Не карам пил" (или как беше "Ако си пил - слез, искам да се прибера", нещо такова..). Който е карал "танк" (Хамър) пил. Защото... журналистите (някои!!) сега се опитват да го оневинят. Да го изкарат жертва. Той е съсипан, факт, но каквото сам си направиш...doktorka написа: защо трябва журналист някакъв да се занимава с това?
а вие ми отговорете.
Това е. Иначе аз съчувствам и на трите страни
- сър Айвънхоу
Може би тук е и заровено кучето... Ако беше обикновен хулиган, можеше дори и да не го споменат в сводката за птп-тата... и да не му вземат книжката дори...4avdar4e написа: Защото... е замесен световен шампион. Чието лице беше по цяла България на билбордове "Не карам пил" (или как беше "Ако си пил - слез, искам да се прибера", нещо такова..). Който е карал "танк" (Хамър) пил. Защото... журналистите (някои!!) сега се опитват да го оневинят. Да го изкарат жертва. Той е съсипан, факт, но каквото сам си направиш...
Това е. Иначе аз съчувствам и на трите страни
Еееех...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
такива случаи човек чука на дърво, плюе през рамо, вика "пу-пу-пу...", моли се "да спи зло под камък"..... 
публичните личности са гледани под лупа
за тях не важат правилата за обикновенния човек, и в добрия и в лошия смисъл
еди коя си рок звезда претрепва жена си от бой вс съседа Пешо бие жена си всяка сряда и събота
еди коя си рок звезда претрепва жена си от бой вс съседа Пешо бие жена си всяка сряда и събота
- Глас в пустиня
Карбовски ми е мазен, образува ми нерви - казвал съм го и друг път.
Защо аджеба трябваше да прави предаване, за да привлече вниманието върху проблем който изобщо не е бивало да забравим?
Въртях - суках - пропуснах темата на Грийна, щото питая неласкави чувства относно участниците в тая случка.
В закона е записано ясно - употреба на алкохол над допустимата норма, ПТП, смърт на едно лице и тежки телесни повреди с риск за живота на друго...Какво да го коментираме и усукваме по килифарски,...ама бил шампион, ама не бил за затвора, ама друг некой се отървал, ама на всеки можело да се случи, ама...Сами си създаваме прецеденти с ясното съзнание че е противозаконно.
Всъщност още в самото начало, в първата тема малко след като се случи, прогнозирах че ще го изведат сух от цялата ситуация - предвидих условна присъда, ако не ми вярваш провери, написаното остава.
Защо аджеба трябваше да прави предаване, за да привлече вниманието върху проблем който изобщо не е бивало да забравим?
Въртях - суках - пропуснах темата на Грийна, щото питая неласкави чувства относно участниците в тая случка.
В закона е записано ясно - употреба на алкохол над допустимата норма, ПТП, смърт на едно лице и тежки телесни повреди с риск за живота на друго...Какво да го коментираме и усукваме по килифарски,...ама бил шампион, ама не бил за затвора, ама друг некой се отървал, ама на всеки можело да се случи, ама...Сами си създаваме прецеденти с ясното съзнание че е противозаконно.
Всъщност още в самото начало, в първата тема малко след като се случи, прогнозирах че ще го изведат сух от цялата ситуация - предвидих условна присъда, ако не ми вярваш провери, написаното остава.
Защото други журналисти изкараха Максим жертва. Аз съм съгласен с реакцията на Карбовски. Само мисля, че закъсня.doktorka написа:
а вие ми отговорете.

Защото в Бг още не сме наясно какво е престъпление,doktorka написа: защо трябва журналист някакъв да се занимава с това?
а вие ми отговорете.
и трябва ли да има наказания и какви.
Няма съгласие за нищо.
Затова някои правят опити да предизвикат публични дискусии, да изясним кое какво е, и ние от коя страна стоим.
Като цяло - не лошо начинание, макар и с доста спорни моменти.
законите са ни такива шашавиMila написа:Защото в Бг още не сме наясно какво е престъпление,doktorka написа: защо трябва журналист някакъв да се занимава с това?
а вие ми отговорете.
и трябва ли да има наказания и какви.
Няма съгласие за нищо.
Затова някои правят опити да предизвикат публични дискусии, да изясним кое какво е, и ние от коя страна стоим.
Като цяло - не лошо начинание, макар и с доста спорни моменти.
направени са за да обслужват една шепа хора
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Законите и тълкуването им. Не може за едно и също престъпление, един да се разминава условно, а друг да лежи 7години.Quid написа:
законите са ни такива шашави
направени са за да обслужват една шепа хора

я много интересно...Мнемозина написа:Не, не го гледах.
Обаче понеженещо напоследък ме влече да говоря малко извън чашата, с риск да ме низвергнете ще ви кажа какво гледах тази вечер.
Свиреха страхотно.
що да те низвергваме? Не си в линията на Партията?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Това е също много вярно... мисля си, че публичните личности трябва да са по-примерни от останалите... На Калоянчев така се размина едно престъпление ... и тогава имаше доста по-малко публичност от делото на Ставийски...Dark Angel написа:такива случаи човек чука на дърво, плюе през рамо, вика "пу-пу-пу...", моли се "да спи зло под камък".....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ох, предавенето не съм го гледала, но Карбовски говори (слушам го обикновено по Дарик в неделя) за Ставински откак е станала катастрофата. Не е започнал след процеса.
Не знам - трябва да го осъдят да плати лечението, според мен.
много ме е яд за това, че хората му се възхищаваха, и той прати всичко по дяволите...
Не знам - трябва да го осъдят да плати лечението, според мен.
много ме е яд за това, че хората му се възхищаваха, и той прати всичко по дяволите...
Да. От една страна.ELBI написа:я много интересно...Мнемозина написа:Не, не го гледах.
Свиреха страхотно.
що да те низвергваме? Не си в линията на Партията?
От друга - защото съм точно в нея.
Виж колко е странно...
Panta rhei...
Не знаеш още подробности, чаве... Точно е карал с несъобразена скорост и после - яки връзки да изкара всичко обратно. Ако делото на Ставийски не бе публично, дали случайно щеще да забележиш как в един момент се намалиха и промили и други "важни обстоятелства".... Калоянчев успя да го замаже, въпреки че си бе 100% виновен. За алкохола съм съгласен (до колкото помня). Иначе - пешеходна пътека, съвсем не е бил "изкочил", както после се представят нещата. Както и да е. Има и други примери.4avdar4e написа:Чакай, чакай, там ситуацията е била съвсем различна: изкача човек на пътя. И не е бил пил, и не е карал с бясна скорост... Има разлики, обстоятелствата са важни!ELBI написа:На Калоянчев така се размина едно престъпление ... и тогава имаше доста по-малко публичност от делото на Ставийски...
имаше коментари в нета
тва фигуристче винаги е карало там идиотски и си е правил рали
така че ........
а у съда да се явиш...
с яка от вълча кожа.......
баси майката
тоя е идиот пълен
тва фигуристче винаги е карало там идиотски и си е правил рали
така че ........
а у съда да се явиш...
с яка от вълча кожа.......
баси майката
тоя е идиот пълен
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Ох, възможно е, Елби, няма да се учудя. Нещо подобно имаше и покрай Маричков..ELBI написа: Не знаеш още подробности, чаве... Точно е карал с несъобразена скорост и после - яки връзки да изкара всичко обратно. Ако делото на Ставийски не бе публично, дали случайно щеще да забележиш как в един момент се намалиха и промили и други "важни обстоятелства".... Калоянчев успя да го замаже, въпреки че си бе 100% виновен. За алкохола съм съгласен (до колкото помня). Иначе - пешеходна пътека, съвсем не е бил "изкочил", както после се представят нещата. Както и да е. Има и други примери.
Мен сега най ме е яд за тия полицайчета, дето са го спрели Максим, видели са го, че е пил, па са го пуснали..
съвсем го вярвам и за предишни изцепки на Максимчо, и за Маричков... Просто у нас е перверзна системата.
В Англия кат гепят някой известен - разкатават го... още след 15 мин е по новините. Затова там известните не се фукат като у нас, сравнително примерни са и определено не притежават полицията и съдебната система...не са над закона (е - до колкото може да си наемат по-добър адвокат за по-завързани случаи..ала това е навсякъде)
В Англия кат гепят някой известен - разкатават го... още след 15 мин е по новините. Затова там известните не се фукат като у нас, сравнително примерни са и определено не притежават полицията и съдебната система...не са над закона (е - до колкото може да си наемат по-добър адвокат за по-завързани случаи..ала това е навсякъде)
Има полза от тия неща, една приятелка работи по такава програма в Берлин, занимават се главно с имигрантски общности - казва, че преминалите подобни програми рядко повтарят престъпните прояви. Ама там гледат да ги "интегрират" още като започнат да хулиганстват по-на едро.Мнемозина написа:Не, не го гледах.
Свиреха страхотно.
- Green Light
Да, това и аз го мисля. Представи си журналист който разследва Красимир Гергов. И после публикува или пък прави предване. "Красимир Гергов, Крез и има ли собственост той в бТВ, ЗиРок и още и аз не знам колко радиа и телевизии и мнението на СЕМ по въпроса. Ще поканим в студиото и адвокат който да разясни какво казва закона за радио и телевизия за собствеността на рекламни агенции и медии. Жива телефонна връзка с г-н Гергов."Quid написа:в бг разследващата журналистика липсва или поне е в немилост
...
Смях! Заниват ни със скечове за колата на Пирински и това е най- великото раследване- цяла България ръкопляска на Васил Иванов. Ми Цветелина Бориславова, бе, ми Вълка - как се казваше Румен Гайтански (гугъл да е жив и здрав), ми тоя кретен на Кремиковци... мислех да пиша смешно ма се ядосах
- сър Айвънхоу
По тия въпроси еGreen Light написа: Да, това и аз го мисля. Представи си журналист който разследва Красимир Гергов. И после публикува или пък прави предване. "Красимир Гергов, Крез и има ли собственост той в бТВ, ЗиРок и още и аз не знам колко радиа и телевизии и мнението на СЕМ по въпроса. Ще поканим в студиото и адвокат който да разясни какво казва закона за радио и телевизия за собствеността на рекламни агенции и медии. Жива телефонна връзка с г-н Гергов."
Смях! Заниват ни със скечове за колата на Пирински и това е най- великото раследване- цяла България ръкопляска на Васил Иванов. Ми Цветелина Бориславова, бе, ми Вълка - как се казваше Румен Гайтански (гугъл да е жив и здрав), ми тоя кретен на Кремиковци... мислех да пиша смешно ма се ядосах
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да.4avdar4e написа:
Ох, възможно е, Елби, няма да се учудя. Нещо подобно имаше и покрай Маричков..
Преди години бях споменала.
Жертвата е жена, която моя много близка позната е познавала лично. Живели са в един блок, така че останалите в катастрофата (сина и снахата на починалата) са и разказали. За мен инфото е от така да се каже първа ръка, но бях решила да не говоря за това.....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
максим предпоследните 6 месеца два пъти го засичам в самолет. миналата година в края на лятото явно беше прекарал известно време по френската ривиера, защото взе моя полет от ница. в началото на зимата пътувахме виена-софия. по това време му течеше делото... съсипан е много ...4avdar4e написа:
Той е съсипан, факт, но каквото сам си направиш...
just perfect
Предполагам, без да съм му защитник, че с Денкова са подписалЕ бая договори напред и ако не ги спазват, то... Жална им майка...bead_ написа:максим предпоследните 6 месеца два пъти го засичам в самолет. миналата година в края на лятото явно беше прекарал известно време по френската ривиера, защото взе моя полет от ница. в началото на зимата пътувахме виена-софия. по това време му течеше делото... съсипан е много ...4avdar4e написа:
Той е съсипан, факт, но каквото сам си направиш...
пътуваше сам.* написа: Предполагам, без да съм му защитник, че с Денкова са подписалЕ бая договори напред и ако не ги спазват, то... Жална им майка...
just perfect
Още по-зле!bead_ написа:пътуваше сам.
именно.* написа:Още по-зле!bead_ написа:пътуваше сам.![]()
![]()
п.п. аз ли криво пиша или ти криво ме разбираш?!?!
just perfect
Искам просто да попроследя... докъде се палиш...bead_ написа:именно.* написа:Още по-зле!bead_ написа:пътуваше сам.![]()
![]()
п.п. аз ли криво пиша или ти криво ме разбираш?!?!