За любителите на цветя
- frisky lioness
- Обратна връзка:
и тва ме вълнуваvyara написа:Има бе. Като направят обща поръчка от някой форум до чужбина, излиза мнооого по-евтино, отколкото да отидеш в магазина, където даже повечето неща ги няма.Quid написа:Некви цветя са ще има ли с отстъпка или амииии:blum:
Едно хубаво нещо да има нета.
Ама теб това едва ли те вълнува особено.
и положението в конго
и % сол във водата за морските риби в аквариума
и пчелите ме вълнуват
аранжирането на градината ме вълнува също
даже последното което гледах за градината е създаването на рисунки в/у камъни
всичко ме вълнува
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Човеко, верваш ли ми, че в последният половин час И четох за пчели, И гледах рисувани камъни:blink::shocked::shocked:Quid написа: и пчелите ме вълнуват
всичко ме вълнува

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
са нали се сещаш защо летвата е на ниво 500 евро:blum:frisky lioness написа:Човеко, верваш ли ми, че в последният половин час И четох за пчели, И гледах рисувани камъни:blink::shocked::shocked:Quid написа: и пчелите ме вълнуват
всичко ме вълнува
поливането на цветята със сълзи ......ELBI написа:щях да пиша по темата, но ти ма разрева...
моля те, недей друг път така... моята нежна, влюбена душа така ги преживява тези работи... трудно пиша...
доста е ретро
обикновенно може да бъдат използвани и хидрофонни системи за поливане
мое да те консултирам по въпроса както и за васту подредбата на градината:blum::rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мислех, че вече е 8Quid написа:са нали се сещаш защо летвата е на ниво 500 евро:blum:frisky lioness написа:Човеко, верваш ли ми, че в последният половин час И четох за пчели, И гледах рисувани камъни:blink::shocked::shocked:Quid написа: и пчелите ме вълнуват
всичко ме вълнува
..стотин

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Обичам каменни градини:-)Quid написа:поливането на цветята със сълзи ......ELBI написа:щях да пиша по темата, но ти ма разрева...
моля те, недей друг път така... моята нежна, влюбена душа така ги преживява тези работи... трудно пиша...
доста е ретро
обикновенно може да бъдат използвани и хидрофонни системи за поливане
мое да те консултирам по въпроса както и за васту подредбата на градината:blum::rotfl24:
http://koi-z-are-us.20m.com/zen_garden.htm

http://almy.us/gallery/main.php?g2_view ... alNumber=2