Междузвездни войни
Междузвездни войни
Снощи даваха 2 филм, другата неделя ще дават 4. Питам що пропускат 3 епизод, нали в него беше личната драма на ДВ? Децата трябва да знаят, че джедаите са виновни, и в частност юън макгрегър.
пп- втора седмица ме мързи
Re: Междузвездни войни
Щото 3 е сравнително нов и още е скъп (по БГ стандарта, а и не само)Пипи написа:Снощи даваха 2 филм, другата неделя ще дават 4. Питам що пропускат 3 епизод, нали в него беше личната драма на ДВ? Децата трябва да знаят, че джедаите са виновни, и в частност юън макгрегър.
Има си специализирани ТВ канали за по-новички неща
Тц, Лиам Нийсън е виновен, още в първата серия трябваше да вземе и майка му на чаавето.Пипи написа:Децата трябва да знаят, че джедаите са виновни, и в частност юън макгрегър.
Аз пък трета отказвам да я гледам втори път - ривъ безутешно.
Затуй исках да я гледам, да си порева, ма диска се прецака.Ireto написа: Тц, Лиам Нийсън е виновен, още в първата серия трябваше да вземе и майка му на чаавето.
шъ си гледам "Буря в стакане" и ше се хиля
Пък на мен от новите най-много именно 3 ми хареса.Ireto написа:Тц, Лиам Нийсън е виновен, още в първата серия трябваше да вземе и майка му на чаавето.Пипи написа:Децата трябва да знаят, че джедаите са виновни, и в частност юън макгрегър.
Иначе най си харесвам "Империята отвръща на удара"
А на плаката на Епизод Едно страшно се кефя:

Пък аз два пъти се опитвам да го гледам (3) и ... заспивамpocti_bezobidna написа: Пък на мен от новите най-много именно 3 ми хареса.
Обичам си старите серии, с Харисън Форд
Да бе, да. Ама това му е хрумнало на режисьора после. В началото не е било така.Пипи написа:
А що е станал лош? Щото онзи наркотик с наркотик през цялото време му промива мозъка, веднъж не го подкрепи и накрая го заряза да се пече. Жалко, че Лиъм Нийсън даде фира.
И само между другото да ти кажа, че и на мен тази серия ми преобърна нагласата, ама
vyara написа:Да бе, да. Ама това му е хрумнало на режисьора после. В началото не е било така.Пипи написа:
А що е станал лош? Щото онзи наркотик с наркотик през цялото време му промива мозъка, веднъж не го подкрепи и накрая го заряза да се пече. Жалко, че Лиъм Нийсън даде фира.Бил е лош и точка. А пък сега, вижте на, всеки лош си има причини да бъде лош. То си е така, ама какво да обяснявам аз на децата. Че вълка е бил гладен и затова е изгълтал малките козленца, иначе той си е един добър чичко вълк. Разбираш ли накъде бия?
И само между другото да ти кажа, че и на мен тази серия ми преобърна нагласата, ама
Коя серия? Третата?vyara написа:Да бе, да. Ама това му е хрумнало на режисьора после. В началото не е било така.Пипи написа:
А що е станал лош? Щото онзи наркотик с наркотик през цялото време му промива мозъка, веднъж не го подкрепи и накрая го заряза да се пече. Жалко, че Лиъм Нийсън даде фира.Бил е лош и точка. А пък сега, вижте на, всеки лош си има причини да бъде лош. То си е така, ама какво да обяснявам аз на децата. Че вълка е бил гладен и затова е изгълтал малките козленца, иначе той си е един добър чичко вълк. Разбираш ли накъде бия?
Ейййй и ти сега! То от самото начало си беше ясно, че не е съвсел черен Тъмния лорд!
И аз така, но още на 1.4avdar4e написа:Пък аз два пъти се опитвам да го гледам (3) и ... заспивамpocti_bezobidna написа: Пък на мен от новите най-много именно 3 ми хареса.
Обичам си старите серии, с Харисън Форд, с чувството за хумор, с хората и укитата изобщо...
Голям дискомфорт ми образуваха тия по-късни предишни епизоди.
Panta rhei...
Аз въведох ред, когато гледах всички по ред на номерата.Мнемозина написа:И аз така, но още на 1.4avdar4e написа:Пък аз два пъти се опитвам да го гледам (3) и ... заспивамpocti_bezobidna написа: Пък на мен от новите най-много именно 3 ми хареса.
Обичам си старите серии, с Харисън Форд, с чувството за хумор, с хората и укитата изобщо...
Голям дискомфорт ми образуваха тия по-късни предишни епизоди.