Утре съм в Хеликон, други ден в Ориндж, ще видят те
П.П. Парите за книгите са от спестените пари за цигари
Пуши трева... Ми, кво... Щи стане весело...4avdar4e написа:Днес прекарах 40 минути в една немалка книжарница и ... нищо не си харесах. От съседния магазин обаче си купих купа за салата..
П.П. Парите за книгите са от спестените пари за цигари:shy: Е ся кво, да пуша ли или не???

Много капризна си станала.4avdar4e написа:Днес прекарах 40 минути в една немалка книжарница и ... нищо не си харесах. От съседния магазин обаче си купих купа за салата..
П.П. Парите за книгите са от спестените пари за цигари:shy: Е ся кво, да пуша ли или не???
Изхарчи ги за шоколадов масаж, или за нЕква друга релаксираща процедура, що пък точно книга.4avdar4e написа:
Ай ся капризнаМнемозина написа: Много капризна си станала.
Ама така сте непушачите...
Доускова ще ти я дам, тя по мой спомен беше изчерпана, но споменът ми е смътен.4avdar4e написа:Ай ся капризнаМнемозина написа: Много капризна си станала.
Ама така сте непушачите...Ми само Еко и Кундера ми фанаха окото:shy: Лоша работа...
Пък едни учтиви продавачици, пък аз уж знам кво и къде да търся...
П.П. Обаче що на Кундера му има сичкото книга, пък нито Вивег, нито Доускова...
Първо, щото не обичам да ме пипат чужди хораMila написа: Изхарчи ги за шоколадов масаж, или за нЕква друга релаксираща процедура, що пък точно книга.![]()
Сега, като се замислих, май и на мен ми трябва нова купа за салата, ти каква си купи?:-)
4avdar4e написа: Ай ся капризнаМи само Еко и Кундера ми фанаха окото:shy: Лоша работа...
Пък едни учтиви продавачици, пък аз уж знам кво и къде да търся...
П.П. Обаче що на Кундера му има сичкото книга, пък нито Вивег, нито Доускова...
Няма, нямаааааМнемозина написа: Да, мъжът ми каза, че в "Български книжици" има Доускова.
Хей, ако ходиш в Хеликон, звънни.4avdar4e написа:Днес прекарах 40 минути в една немалка книжарница и ... нищо не си харесах. От съседния магазин обаче си купих купа за салата..
аз влизам в книжарница само за да видя кво нямат:blum:4avdar4e написа:Днес прекарах 40 минути в една немалка книжарница и ... нищо не си харесах. От съседния магазин обаче си купих купа за салата..
туй какво е? Има ли го преведено на български?4avdar4e написа: нито Вивег, нито Доускова...