тия у странство направо се притесниха като да са обрали банка като им връчих по няколко хенд мейд СД-та с музикаQuid написа: е питай ги тези у странство дали теглят нещо от нета:rotfl24:
като отвързани животни сме
комуникации
- Dark Angel
Re: комуникации
малиииииииии:rotfl24:Dark Angel написа:тия у странство направо се притесниха като да са обрали банка като им връчих по няколко хенд мейд СД-та с музикаQuid написа: е питай ги тези у странство дали теглят нещо от нета:rotfl24:
като отвързани животни сме
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Stranniche
- Обратна връзка:
Да бе, чак ми стана мъчно че съм тоооолкова скучна и незначителна, че дори нямам какво да крия!Марвин написа:
И какво ще скива?
Как си пиша глупости тук с теб ли?
Или как свалям някоя кака някъде из нета?
И какво точно ще "абонира"?
Знам, че на много хора това нямда им хареса. Не ми харесва и на мен, защото свободата е свещено нещо за мен. Но пак казвам, бОли ме... аз нямам какво да крия в нета... По принцип нямам какво да крия и в реала...
Не мисля и да ставам "ВИП" персона, за да се интересува някой от мен...
Мен лично не ме интересува, но ако трябва да защитя правата на другите, готов съм да участвам в подписка, протест или нещо друго.
Дори и мадами не свалям по Интернет и мадамовци...
Ако някой ми прочете дисертацията, халал да му е - да сънува каквото е писано там
- сър Айвънхоу
Отплеснали сте се от темата
Сефте
Но пък има и положителни неща в Европата май: IP addresses could become "personal information" in Europe . Идеята е да е защитена както примерно егенето... което виси на всяка стена по избори, ама нейсе
И други неща се правят в Европата:
* Making IP addresses "personal information"
* Examining the Google/DoubleClick merger
* Going after Microsoft with three different investigations
* Trying to limit data retention at Yahoo, Microsoft, Google, and others
Абе интересно ще бъде бъдещето май.
"Да живееш в интересни времена"...
Сефте
Но пък има и положителни неща в Европата май: IP addresses could become "personal information" in Europe . Идеята е да е защитена както примерно егенето... което виси на всяка стена по избори, ама нейсе
И други неща се правят в Европата:
* Making IP addresses "personal information"
* Examining the Google/DoubleClick merger
* Going after Microsoft with three different investigations
* Trying to limit data retention at Yahoo, Microsoft, Google, and others
Абе интересно ще бъде бъдещето май.
"Да живееш в интересни времена"...