Зад гъстият клонак, едни се разхождат,

други се хранят,

а трети просто си почиват на слънце.

Благодаря! Приятно е да чуеш такива думи от майстор.Кент написа:благодаря за птичките и за чисто-синиа мраз боев евалла ти:-) ще се реванширам, ще има да се реванширам. доста си напред друже, признавам:-)
не е кризаБоЕВ написа:Благодаря! Приятно е да чуеш такива думи от майстор.Кент написа:благодаря за птичките и за чисто-синиа мраз боев евалла ти:-) ще се реванширам, ще има да се реванширам. доста си напред друже, признавам:-)
Ти верно не си пускал доста отдавна, какво става - творческа криза или оскъдица на време?
Ей, че ми стана хубаво!!! Благодаря!БоЕВ написа:само привидно гората изглежда притихнала и пуста.
Зад гъстият клонак, едни се разхождат, други се хранят, а трети просто си почиват на слънце.
начи и двамата сте за бой!БоЕВ написа:Благодаря! Приятно е да чуеш такива думи от майстор.Кент написа:благодаря за птичките и за чисто-синиа мраз боев евалла ти:-) ще се реванширам, ще има да се реванширам. доста си напред друже, признавам:-)
Ти верно не си пускал доста отдавна, какво става - творческа криза или оскъдица на време?
Днес пак се опитва да вали, вече и на менми се гади.esti написа:Дори такава гадост, като снега може да изглежда добре, когато ти си го снимал.
А пилците са страхотни!
Чакам с нетърпение.Кент написа:не е кризаБоЕВ написа:Благодаря! Приятно е да чуеш такива думи от майстор.Кент написа:благодаря за птичките и за чисто-синиа мраз боев евалла ти:-) ще се реванширам, ще има да се реванширам. доста си напред друже, признавам:-)
просто се опитвам
да буддизирам
действителноста
но още малко остава:winkw:
Радвам се че успявам да те усмихна.Stranniche написа:Ей, че ми стана хубаво!!! Благодаря!БоЕВ написа:само привидно гората изглежда притихнала и пуста.
Зад гъстият клонак, едни се разхождат, други се хранят, а трети просто си почиват на слънце.
![]()
Вие и вашето мнение сте много по-ценни за мен от НГ.Марвин написа:Върхът са, приятелю! Ставаш все по-добър. Облаците на първата снимка са "доказателството" за "майсторския" ти клас. Снимките са достойни за НГ, вервай ми!
Да, много красота има около нас, но твърде често я подминаваме без да я забележим.Nightwish написа:Това е като нежен полъх на вятъра в косите,благодаря! Хубаво е да видиш красотата на света ,така майсторски уловен...Понякога забравяме,че ни заобикаля такава красота и спокойствие. Добре е,че има някой, който да ни го напомня...
Въй-въй-въй, щахме да сгазим лука с тия мушмули.doktorka написа:начи и двамата сте за бой!БоЕВ написа:Благодаря! Приятно е да чуеш такива думи от майстор.Кент написа:благодаря за птичките и за чисто-синиа мраз боев евалла ти:-) ще се реванширам, ще има да се реванширам. доста си напред друже, признавам:-)
колчем някоя снимка от вас видя и ми се иска да съм си там...
особено зимна....
особено зелена..
абе всякаква.
а ми се ядат и мушмули...
( добре че не съм бременна,щях да те крам да хдиш да береш!)
Чак сега успях да прехвърля от картата на камерата на диск едни снимки от тази зима. Когато съм снимала, съм се радвала на зимата и снега, а сега искам пролеееет!!!!!БоЕВ написа:Днес пак се опитва да вали, вече и на менми се гади.esti написа:Дори такава гадост, като снега може да изглежда добре, когато ти си го снимал.
А пилците са страхотни!
адии давай да гледаме:-)Stranniche написа:Чак сега успях да прехвърля от картата на камерата на диск едни снимки от тази зима. Когато съм снимала, съм се радвала на зимата и снега, а сега искам пролеееет!!!!!БоЕВ написа:Днес пак се опитва да вали, вече и на менми се гади.esti написа:Дори такава гадост, като снега може да изглежда добре, когато ти си го снимал.
А пилците са страхотни!
Ама да не простудя клуба!bibilyana написа:адии давай да гледаме:-)Stranniche написа: Чак сега успях да прехвърля от картата на камерата на диск едни снимки от тази зима. Когато съм снимала, съм се радвала на зимата и снега, а сега искам пролеееет!!!!!
Няма.Stranniche написа:Ама да не простудя клуба!bibilyana написа:адии давай да гледаме:-)Stranniche написа: Чак сега успях да прехвърля от картата на камерата на диск едни снимки от тази зима. Когато съм снимала, съм се радвала на зимата и снега, а сега искам пролеееет!!!!!

Ако щеш ми вярвай, но синьото на небето за тази година съм го виждал само няколко пъти за по няколко часа. Искам да ми е цветно отново.Stranniche написа:Чак сега успях да прехвърля от картата на камерата на диск едни снимки от тази зима. Когато съм снимала, съм се радвала на зимата и снега, а сега искам пролеееет!!!!!БоЕВ написа:Днес пак се опитва да вали, вече и на менми се гади.esti написа:Дори такава гадост, като снега може да изглежда добре, когато ти си го снимал.
А пилците са страхотни!
Да! Не се прави на расеяна, а давай снимки.bibilyana написа:адии давай да гледаме:-)Stranniche написа:Чак сега успях да прехвърля от картата на камерата на диск едни снимки от тази зима. Когато съм снимала, съм се радвала на зимата и снега, а сега искам пролеееет!!!!!БоЕВ написа:Днес пак се опитва да вали, вече и на менми се гади.esti написа:Дори такава гадост, като снега може да изглежда добре, когато ти си го снимал.
А пилците са страхотни!