40

Все същите
Аватар
4avdar4e

Re: 40

Мнение от 4avdar4e »

Niya написа: Аз имам мечта.....:lol::grin:
Звучиш като един небезизвестен нигър от 60-те :blum:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Quid написа:аз не разбрах кво е тва 40?
ако мое някой да напише
евро долари градуси сантиметри ли е
кво е тва начи:cool:
Глей ся, оня ден пих една украинска водка, 40-градусова, миииии, не е като 37-градусовата :blum:

П.П. Нивото на река Дунав в сантиметри :rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:Бе, ей, вие що се пцуете тук, докато ме няма??? :smackbum:

Видя се, колко мога без вас :shy:

:lol:
:blum:

:kiss:

Я не се халосвай...
Знаеш ли откога се каня и аз да напиша едно такова нещо как трябва да ви оставя, щото главата ми е пламнала, и все отлагам.
И добре, че отлагам, защото иначе голям смях щеше да бъде. Горе долу три пъти дневно решавам да спра да пиша: сутрин, обед и вечер. Не, четири - и за следобедна закуска. :grin:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: :blum:

Я не се халосвай...
Знаеш ли откога се каня и аз да напиша едно такова нещо как трябва да ви оставя, щото главата ми е пламнала, и все отлагам.
И добре, че отлагам, защото иначе голям смях щеше да бъде. Горе долу три пъти дневно решавам да спра да пиша: сутрин, обед и вечер. Не, четири - и за следобедна закуска. :grin:
Амиииии, срам ме е, много :grin:

П.П. Много е странно, но имам усещането, че всичката положителна енергия, която съм раздавала на познати и непознати, тия дни се връща при мен :blink: Много е хубаво :shy: Но това е една друга тема..
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:

Естииии, кака, имам отговор на въпроса ти.
Един дол дренки сме. :-)
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Колкото до решението... стискам палци. Решението си е твое. И решението да вземаш решение също. :winkw:
Знаеш ли, странното е, че решението всъщност друг го взе. Хубаво, лошо, но решение... Не знам, ще видим, само бъдещето знае.. С което бидох неимоверно улеснена предвид зодията си :winkw:

П.П. Пък хороскопът ми за тая седмица прелива от пари, любов, разбирателство :rotfl24::rotfl24:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
П.П. Пък хороскопът ми за тая седмица прелива от пари, любов, разбирателство :rotfl24::rotfl24:
Всичкото това го предлагаме на нашата сергийка:winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:
vyara написа: Колкото до решението... стискам палци. Решението си е твое. И решението да вземаш решение също. :winkw:
Знаеш ли, странното е, че решението всъщност друг го взе. Хубаво, лошо, но решение... Не знам, ще видим, само бъдещето знае.. С което бидох неимоверно улеснена предвид зодията си :winkw:

Знаех си аз. Мислех да ти кажа да изчакаш с решението, щото явно си в кофти период и това може да му повлияе и че е хубаво човек понякога да изчаква, ама по-деликатно ти го казах, с надеждата да не повлияя и аз нещо...
Е, радвам се. :kiss:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
4avdar4e написа:

Бе аз два дни чаках Куида да напише сакралните думички "извратеняци и пияници", ама... :grin:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Всичкото това го предлагаме на нашата сергийка:winkw:
Всъщност си безумно и безобразно права :blink: В хороскопа не пише любовта, приятелството, парите и разбирателството откъде точно ще дойдат :kiss:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

е те за тва жената трябва да се сурвака у главата:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Niya написа:
Обаче срещу заплащане. Щото съм лоша, то се подразбира.
То ще бъдат едни фермани....:lol:
Професия - антипод.....анти-поп.:grin:
само срещу проформа
just perfect
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: Всичкото това го предлагаме на нашата сергийка:winkw:
Всъщност си безумно и безобразно права :blink: В хороскопа не пише любовта, приятелството, парите и разбирателството откъде точно ще дойдат :kiss:
Нали?:winkw:
То, само за това да бях права....:winkw::blum:

:kiss::kiss::kiss:
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа:
vyara написа:
4avdar4e написа:

Бе аз два дни чаках Куида да напише сакралните думички "извратеняци и пияници", ама... :grin:
Е ай ся - къде са дренките, къде са извратеняците и пияниците... :rotfl24::rotfl24:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:.
писането тук да не е свързано с храносмилането ти по някакъв загадъчен начин?!
just perfect
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа:
vyara написа:
4avdar4e написа:

Е ай ся - къде са дренките, къде са извратеняците и пияниците... :rotfl24::rotfl24:
е писах днес за един извратен англичанин където дошъл да го шибат наште:cool::blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа:
vyara написа:
4avdar4e написа:

В дола, къде... :grin:
Е, сега, аз съм някаква непиеща пияница примерно, но това са подробности... :shy:
Абе в какъв род е "пияница"? :blink:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Кво ти пя радиото, а, а?:winkw:
Нещо да каиш?:winkw:
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Знаех си аз. Мислех да ти кажа да изчакаш с решението, щото явно си в кофти период и това може да му повлияе и че е хубаво човек понякога да изчаква, ама по-деликатно ти го казах, с надеждата да не повлияя и аз нещо...
Е, радвам се. :kiss:
Там всъщност е ключът от бараката: твърде дълго изчаквах, което доведе до т.нар. "кофти период" :winkw: Сега вече е лесно.

Обичам друг да решава вместо мен :bdance: (бе, що няма смайла за свръх-авто-ирония???)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Свързано е явно.
Почти съм спряла да ям. :rotfl24:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Quid написа:
е писах днес за един извратен англичанин където дошъл да го шибат наште:cool::blum:
Онзи ден чаках - в темата на Ести да се произнесеш. :grin:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
bead_ написа:
Свързано е явно.
Почти съм спряла да ям. :rotfl24:
за такава диета не съм чувала нивгаш - значи заместваш ам-ам с клик-клик и се получава?!?! бързай да го патентоваш.
just perfect
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Абе в какъв род е "пияница"? :blink:
В женски, разбира се :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
за такава диета не съм чувала нивгаш - значи заместваш ам-ам с клик-клик и се получава?!?! бързай да го патентоваш.
Не бе, туй е заради духовната храна. :rotfl24:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Кво ти пя радиото, а, а?:winkw:
Нещо да каиш?:winkw:
На радиото мога да кажа само: Без радио не мога... И често ми се смеят във къщи на ума... А трябва като мама да станеш домакиня :rotfl24::rotfl24:

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Абе в какъв род е "пияница"? :blink:
В женски, разбира се :grin:
Мерси!
Като при държавния глава явно ще трябва да е логиката. :grin:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
bead_ написа:
Не бе, туй е заради духовната храна. :rotfl24:
доста калорична ти идва духовната храна.
just perfect
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
Там всъщност е ключът от бараката: твърде дълго изчаквах, което доведе до т.нар. "кофти период" :winkw: Сега вече е лесно.

Обичам друг да решава вместо мен :bdance: (бе, що няма смайла за свръх-авто-ирония???)
Не знам, какво е решението, но и в двата случая няма да е лесно - ти си го знаеш де...
Аз пък знам, че жена със силен дух, като твоя няма да се огъне, колкото и да е трудно.
Чаве, ти си от орисаните да оцеляват.
Стискам палци. :kiss:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Тъкмо да напиша нещо, и гледам, че вече си се върнала.

:welc1:

Пък проблемите не са заек, няма да избягат.:winkw: Както и да е, успех!:-)
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

4avdar4e написа: .....

Стига бе, отказът от взимане на решение също е решение. Винаги ти решаваш, щеш не щеш...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

4avdar4e написа:Много, много, много се пазех от такава тема. Но трябва да го напиша. И утре няма да поглеждам...:shy:

Тук всички сме щастливи, успели, имаме страхотни семейства и деца. Някога, в стария дир, не беше така. Там бяхме никове с проблеми, с победи, с разкази и случки, с вопли и вицове.. Щастливи и нещастни. Бяхме хора. Тук сме някакви Супермени, Бойко Борисовци... Знаем всичко, можем всичко, светът е в краката ни. И морето е до колене. (а аз, която не пуша уж, в момента паля втора цигара при горяща първа).

Страшно ми е приятно с всички ви, но в момента ми е ужасно тъжно и тежко, и имам да решавам твърде важни неща за бъдещето си... И никой няма да вземе вместо мен тези решения. Затова ще ви зарежа за едно известно време... колкото е нужно... Когато намеря усмивката си, ще се върна при вас :lovekiss:

П.П.П. Ако някой междувременно направи кампания "Подари усмивка на Чавето", моля средствата да бъдат превеждани по личната ми сметка :grin: За информация: на приятеля приятелят и неговият приятел :grin:

П.П. Великото стихотворение "Подари ми усмивка" от великата поетеса Чавдаркова ще бъде издадено в следващия й сборник :glory:
И аз се дразня. Правя много стойки, които бих си спестил пред абсолютно непознати, само защото искам да предодтвратя или предизвикам коментар от някого. Познаваме се знаем кой как и защо се засяга, скука. Опознахме се мамка му, много гадна работа! Един приятел на миналия Гергьовден ентусиазирано обсъждаше какъв велик форум е алл бг. All.bg е място създадено от мои задочни познати, даже леко роднини, ба ли го всъщност някой хералдик(тва значеше нещо от сорта родоисторик ли?) трябва да каже какви са ми. Та викам си аз, бе що не им бия шута на ония муцуни, само ме дразнят, трябва да си крия простащината, разбираш ли. Искам да съм аз. Фрийдъм и тва е! Съвестно, в името на родата, разгледах форумите с хиляди непознати, които да обиждаш, да шокираш или стресваш трогваш очароваш и кво- ми кофти ми е да пиша с непознати, баси. Една дума не измислих!

Съжалявам да чуя че имаш да решаваш важни неща. Решаването на важни неща насаме, май значи че трябва да правиш нещо неприятно, но щом трябва- трябва. Пожелавам ти скоро да те затрупат, малки, маловажни, незначителни решенийца, които да те усмихват много и да си умираш от кеф. И всичко важно да е решено така както трябва
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Не знам, какво е решението, но и в двата случая няма да е лесно - ти си го знаеш де...
Аз пък знам, че жена със силен дух, като твоя няма да се огъне, колкото и да е трудно.
Чаве, ти си от орисаните да оцеляват.
Стискам палци. :kiss:
Ей, съседска моя дренко :blum:, оня ден си мислех по повод една твоя тема... и осъзнах, че всъщност ужасно, ама много ужасно ме е страх да остарявам. Не зарад друго, ама болести ще ме налегнат. А като те налегнат болести, не можеш да работиш, пък тия деца искат ... шоколад :grin: И се чешех, и се чудех.. Ма ша го измисля, бре, бъди сигОрна :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Ей, съседска моя дренко :blum:, оня ден си мислех по повод една твоя тема... и осъзнах, че всъщност ужасно, ама много ужасно ме е страх да остарявам. Не зарад друго, ама болести ще ме налегнат. А като те налегнат болести, не можеш да работиш, пък тия деца искат ... шоколад :grin: И се чешех, и се чудех.. Ма ша го измисля, бре, бъди сигОрна :grin:
Винаги има нещо датско в Гниляне, спокойно... :lol:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа: Ма ша го измисля, бре, бъди сигОрна :grin:
Аз ако не бях сигОрна по съвсем друг начин щях да ти говоря. :lol:

Абе като ти гледам реакциите.....много ми приличаш на мен в някои отношения - дано това да не те разстройва. :shy::grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Абе като ти гледам реакциите.....много ми приличаш на мен в някои отношения - дано това да не те разстройва. :shy::grin:
Тая па ся, на блондинки ли ще се обиждаме???:mad:

Реакциите, викаш :huhthink: Днес със сигурност разбрах едно: следващият ми ключодържател няма да е с отварачка и реклама на О!Шипка, а с кубинка :grin:

П.П. Ей, изядохте на психоаналитиците хляба, ей.... :rotfl24:
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
esti написа: Абе като ти гледам реакциите.....много ми приличаш на мен в някои отношения - дано това да не те разстройва. :shy::grin:
Тая па ся, на блондинки ли ще се обиждаме???:mad:

Реакциите, викаш :huhthink: Днес със сигурност разбрах едно: следващият ми ключодържател няма да е с отварачка и реклама на О!Шипка, а с кубинка :grin:

П.П. Ей, изядохте на психоаналитиците хляба, ей.... :rotfl24:
Ммммда. Това с ключодържателя ми хареса - още нещо което и аз бих направила. :lol:

Майната им на психоаналитиците - никога не са имали смелост да дойдат тук и да се изправят срещу нас, за да им обясним, че са имали трудно детство или, че са импотентни и затова си избиват огромните комплекси с още по-огромни хонорари. :rotfl24:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: И аз се дразня. Правя много стойки, които бих си спестил пред абсолютно непознати, само защото искам да предодтвратя или предизвикам коментар от някого. Познаваме се знаем кой как и защо се засяга, скука. Опознахме се мамка му, много гадна работа! Един приятел на миналия Гергьовден ентусиазирано обсъждаше какъв велик форум е алл бг. All.bg е място създадено от мои задочни познати, даже леко роднини, ба ли го всъщност някой хералдик(тва значеше нещо от сорта родоисторик ли?) трябва да каже какви са ми. Та викам си аз, бе що не им бия шута на ония муцуни, само ме дразнят, трябва да си крия простащината, разбираш ли. Искам да съм аз. Фрийдъм и тва е! Съвестно, в името на родата, разгледах форумите с хиляди непознати, които да обиждаш, да шокираш или стресваш трогваш очароваш и кво- ми кофти ми е да пиша с непознати, баси. Една дума не измислих!

Съжалявам да чуя че имаш да решаваш важни неща. Решаването на важни неща насаме, май значи че трябва да правиш нещо неприятно, но щом трябва- трябва. Пожелавам ти скоро да те затрупат, малки, маловажни, незначителни решенийца, които да те усмихват много и да си умираш от кеф. И всичко важно да е решено така както трябва
Бе, ейч, ти ся що ме разсмиваш??? Аз трябва да съм тъжна, нещастна и сериозно-взимаща-решения. Пък тук се намерил един Грийн, че и Лайт на сичкото отгоре, дето ще ме кара да се хиля... Ама-ха:mad:

П.П. Грийне, тва с малките, маловажни, незначителни решенийца не играе - това е ежедневие, другото е форс-мажор :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Майната им на психоаналитиците - никога не са имали смелост да дойдат тук и да се изправят срещу нас, за да им обясним, че са имали трудно детство или, че са импотентни и затова си избиват огромните комплекси с още по-огромни хонорари. :rotfl24:
Ти просто, само за секунда, ако можеше да си представиш, как именно на тия реплики кимам и се хиля с глас :rotfl24::rotfl24:

П.П. Обаче, за съжаление, и психоаналитиците са женени:crying: Уф, глей ся, пак пиша така, щото евентуално тук може да чете някой.... дето не искам да го засегна... баси, ТЧШ, това е положението:shy:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Винаги има нещо датско в Гниляне, спокойно... :lol:
А на Вас, моля Ви се, не Ви отговарям, щот няма кво :blink:

Ама данси помислите нещо лошо...:shy:
Публикувай отговор