една песен от филма на алмодовар "говори с нея"
една песен от филма на алмодовар "говори с нея"
търся...
ма явно незнам къде да я търся...
ма явно незнам къде да я търся...
just perfect
Тука
Не мога да търся, защото много сайтове не ми се отварят.
Аз лично успявам като напиша в гугъл soundtrack и името на филма.
10x:-)vyara написа:Тука
just perfect
Ма тя песента не е от "Говори с нея", някаква асоциация тръгна още вчера и не знам как стигна до Пиацола. Всъшност исках да пусна едно парче само на бандонеон - има страхотен драматизъм в този интрумент, не случайно точно с него се свири танго, ама не се получава...Мнемозина написа:
И друг път да не спориш с мен, аз тоя ник случайно ли мислиш, че съм си го сложила?
Сега пък се сетих колко хубава беше Пенелопе Крус във "Всичко за майка ми"
Аз тук не я чувам.pocti_bezobidna написа:Ма тя песента не е от "Говори с нея", някаква асоциация тръгна още вчера и не знам как стигна до Пиацола. Всъшност исках да пусна едно парче само на бандонеон - има страхотен драматизъм в този интрумент, не случайно точно с него се свири танго, ама не се получава...Мнемозина написа:
И друг път да не спориш с мен, аз тоя ник случайно ли мислиш, че съм си го сложила?
Сега пък се сетих колко хубава беше Пенелопе Крус във "Всичко за майка ми"
Оубаче съм абсолютно сигурна, че някой беше пуснал една песен от "Говори с нея" и не беше се сетил, че е от там и после го коментирахме това.
Но защо не мога да го намеря - не знам.
А и никой не си признава, вашта кожа!
Panta rhei...
Балсам, балсам ...pocti_bezobidna написа:Hable Con Ella!
ми щом сме на испанска вълна -4avdar4e написа:Балсам, балсам ...pocti_bezobidna написа:Hable Con Ella!
чичо Пако