Превърнали сме се

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Dark Angel

Re: гений не си

Мнение от Dark Angel »

Mila написа: А тогава помисли ли си "И ся к'во -алтернативите са: или полу-човек, или лузър?":shock:???
не, не ми е и минавала подобна мисъл през главата :lol:

гледх с блеснали очи света, в ранните ми 20 парите бяха последното което ме интересуваше, не че и сега парите са на първо място

плюс това виждам, че става ем да си човек, е да си успял - мачкаш само гадинките :lol:
летяща

Мнение от летяща »

МЪЖжжж написа:
летяща написа:явно е прилепчива тази тема щом и аз не можах да устоя най-накрая:wink:
аз, за съжаление, мисля, че все още в много семейства този модел се възпроизвежда. но, факт - времената се променят и това бавно ще се промени.
но по повод на равенството и "ухажването" едновременно - тук май ще изразя подобно на мнението на Рем (ако съм го разбрала правилно) - не виждам проблем в това да сме равни като възможности, реализация и начин на живот, а да се различаваме в онези "мъжки" и "женски" качества, дето са ни присъщи и ни правят съответно мъже и жени. защо една жена да не може да прави кариера и да издържа едно семейство, но едновременно с това да бъде женствена, и нежна, и грижовна и ухажвана?! не виждам противоречие.
И аз не виждам. Но за да е направила кариера...тази жена е мачкала по пътя си /обикновенно/- живота е такъв, не е и съвсем до подредба на персоналните ценности. Същото се отнася и за мъжа.
А после става навик. И глей кво прави в къщи след това.. :lol:
Иначе и на мен ми се ще да е така, както казваш. Най-малкото щото не е невъзможно. :D Едното е работа, другото си е "Тя" или "Той". Проблема настъпва, когато на работата, вместо труда си, започнеш да продаваш себе си.
по повод мачкала е обикновено - аз не че съм направила кой знае каква кариера, но може и така да се погледне на нещата. и съм я направила сама. и честно казано - никого не съм мачкала. не знам, може би съм имала късмет и не ми се е налагало (ако ми се беше наложило най-вероятно нямаше да успея, щото това не го умея).
това, с което мога да се съглася е, че когато си свикнал да се оправяш сам и се събереш с някой, по някакъв начин "прилагаш" модела на успяване в работата и вкъщи:oops:. но и това е въпрос на себеосъзнаване и с търпение и от двете страни е поправимо:wink:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

МЪЖжжж написа:
Mila написа: Виж сега, всичко това, което съм описала е вече минало.
Добре, че е минало. Само внимавай с "махалото на Фуко".
Ако си го държала дълго в едната посока, то ще отиде за дълго в точно обратната.... А равновесието е посредата. Доста махове ще има...
:wink:
Аз всичко това (за себе си) го написах с в отговор на онова наивно - патетично съчинение. С единствената цел да внеса малко яснота по въпроса защо някои жени "доброволно" се лишават от женствеността си и се впускат в състезание с мъжете. Повтарям - някои, защото повечето жени (слава богу!) не са така.

А ти ако имаш нужда да ми даваш оценки и препоръки - ОК, само имай предвид, че това е един фрагмент от моята личност, предоставен тук от мен доброволно за целите на дискусията. Което пък предполага, че той вече ми е в голяма степен чужд.

п.п. Защо точно "махалото на Фуко"? Може би имаш предвид ефекта на обикновеното махало?:D
І

Мнение от І »

Mila написа: А ти ако имаш нужда да ми даваш оценки и препоръки - ОК, само имай предвид, че това е един фрагмент от моята личност, предоставен тук от мен доброволно за целите на дискусията. Което пък предполага, че той вече ми е в голяма степен чужд.

п.п. Защо точно "махалото на Фуко"? Може би имаш предвид ефекта на обикновеното махало?:D
О, не. Оценки избягвам да правя на когото и да било. :D Но нали е дискусия...

А на Фукото махалото, щото в естественото физично движение има винаги и разни "тъмни" сили...:D щом става дума за душевно махало.

Та и моята цел беше само да си кажа мнението /макар и адресирано до теб/, че човек трябва да е доволен от себе си-1, и това да му е достатъчно-2. След тези две необходими, но не достатъчни условия, в повечето случаи и другите са доволни /ако това от което си доволен, не е криминално деяние разбира се.. :lol:/.
:D
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

МЪЖжжж написа:
Mila написа: А ти ако имаш нужда да ми даваш оценки и препоръки - ОК, само имай предвид, че това е един фрагмент от моята личност, предоставен тук от мен доброволно за целите на дискусията. Което пък предполага, че той вече ми е в голяма степен чужд.

О, не. Оценки избягвам да правя на когото и да било. :D Но нали е дискусия...

А на Фукото махалото, щото в естественото физично движение има винаги и разни "тъмни" сили...:D щом става дума за душевно махало.

Та и моята цел беше само да си кажа мнението /макар и адресирано до теб/, че човек трябва да е доволен от себе си-1, и това да му е достатъчно-2. След тези две необходими, но не достатъчни условия, в повечето случаи и другите са доволни /ако това от което си доволен, не е криминално деяние разбира се.. :lol:/.
:D
В такива моменти ли се казваше "Наздраве!"?
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Видях днес две неща...и не можах да се удържа да не ги покажа тук.

Ето една еманципирана жена:

Изображение

При това тази е една от приятните снимки... аз друга една се бях наканил да пускам, но се притеснявам да не предизвикам някой кОшмар с нея :)
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа: Ето една еманципирана жена:
Малиии, тва (в среден род, щото не съм убедена, че това същество е от женски пол) ако ти блъсне една тупаница... Уджас, уджас ти казвам:shock:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Ето и второто:

Важното е, че завършва оптимистично :D:D:D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Gaspode написа:Видях днес две неща...и не можах да се удържа да не ги покажа тук.

Изображение

При това тази е една от приятните снимки... аз друга една се бях наканил да пускам, но се притеснявам да не предизвикам някой кОшмар с нея :)
Въх, уби мъ!!!
Ама тази Арнолдина истинска жИна ли е или травеститка? :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:
Малиии, тва (в среден род, щото не съм убедена, че това същество е от женски пол) ако ти блъсне една тупаница... Уджас, уджас ти казвам:shock:
Да, ама за сметка на това, сигур мести мебелите сама:D:wink:8)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Stranniche написа:Въх, уби мъ!!!
И аз мисля, че е фейк това. Мъж е, според мен. Още сутринта си го помислих.

А и е базикано явно с ACD Systems Digital Imaging. Поне така пише в самия jpg. :D
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа: Да, ама за сметка на това, сигур мести мебелите сама:D:wink:8)
пералнята примерно
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:
frisky lioness написа: Да, ама за сметка на това, сигур мести мебелите сама:D:wink:8)
пералнята примерно
Аз като стане въпрос за мебели и местенето им, обикновено си представям нещо тежко и ОБЕМНО-гардероб, ама и пералня става....

Мъжът и сигурно пере и без накисване:lol::lol::lol:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа: Аз като стане въпрос за мебели и местенето им, обикновено си представям нещо тежко и ОБЕМНО-гардероб, ама и пералня става....

пералнята е едно ужасно тежко и неудобно за местене нещо

що зор съм се мъчила :? след мъка, пот и т.н. успях да напъхам едно одеало и картон под крачетата от едната страна и да я извлача

гардероб е по-лек като е празен
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Remmivs написа:
А и е базикано явно с ACD Systems Digital Imaging. Поне така пише в самия jpg. :D
Ей това е да имаме завърнал се специалист в групата!!! :clapj:
Cheers! :D :wink:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:
frisky lioness написа: Аз като стане въпрос за мебели и местенето им, обикновено си представям нещо тежко и ОБЕМНО-гардероб, ама и пералня става....

пералнята е едно ужасно тежко и неудобно за местене нещо

що зор съм се мъчила :? след мъка, пот и т.н. успях да напъхам едно одеало и картон под крачетата от едната страна и да я извлача

гардероб е по-лек като е празен
Що? Ти пералнята пълна ли я местиш? Щото ако да, тежичка си е...със се вОда пък мокрите парцалки в нея:lol::lol: Църкаш малко оливце под крачетата и я засилваш в желаната посока:lol::lol:
Изображение

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Gaspode написа:Видях днес две неща...и не можах да се удържа да не ги покажа тук.

Изображение

Това не е еманципирана жена, а манципиран мъж.

Събират се вечер в градинката до Министерство на Земеделието.(Това в случай, че някой проявява интерес.:wink::D)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:

Според мен е жена. Никой напомпан мъж няма да си сложи цици. Освен това не виждам адамова ябълка и ръцете й не са големи. Освен това дори да е бутана снимката, защо трябва да е в тази посока? Освен това всички сме виждали доволно напраскани жени.

Гасподе, явно темата не ти дава мира. Що си позволил на лошите феминиски толкова да те наплашат? Въртиш, сучиш, все се мъчиш да убедиш някого в нещо, чак вече забравих кого и в какво.:roll::wink:

Нещо хубаво за жените няма ли да кажеш, все пак? Освен, че могат да раждат деца и да готвят манджи. Някое достойнство няма ли да им признаеш?8)
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:
Remmivs написа:

Според мен е жена. Никой напомпан мъж няма да си сложи цици. Освен това не виждам адамова ябълка и ръцете й не са големи. Освен това дори да е бутана снимката, защо трябва да е в тази посока? Освен това всички сме виждали доволно напраскани жени.

Гасподе, явно темата не ти дава мира. Що си позволил на лошите феминиски толкова да те наплашат? Въртиш, сучиш, все се мъчиш да убедиш някого в нещо, чак вече забравих кого и в какво.:roll::wink:

Нещо хубаво за жените няма ли да кажеш, все пак? Освен, че могат да раждат деца и да готвят манджи. Някое достойнство няма ли да им признаеш?8)

Има една такава порода мъже, дето се страхуват, че ако жените им не зависят чисто физически от тях, няма да ги имат. Вярват,че единствено насила биха могли да изтръгнат някаква имитация на обич, топла супа, изгладени дрехи и н.т. Не могат да повярват че ние си ги обичаме просто така. Ми няма какво да се направи...:( всеки се пържи в личния си Ад.
І

Мнение от І »

Mila написа:
Има една такава порода мъже, дето се страхуват, че ако жените им не зависят чисто физически от тях, няма да ги имат. Вярват,че единствено насила биха могли да изтръгнат някаква имитация на обич, топла супа, изгладени дрехи и н.т. Не могат да повярват че ние си ги обичаме просто така. Ми няма какво да се направи...:( всеки се пържи в личния си Ад.
Вервай ми, Гасподе не е от тях.
Нежната му половинка обаче фърррля ножове по него /оплака се на последната сбирка...пред нея :D и щом все още пише.. :lol:/.
Я си апни едно цариградско кифте! :D Днес съм ги правил... Мноу ми харесва да съм "мама", да си гледам децата, да готвя...и да си седя в къщи.. :D
Изображение
Аватар
doktorka

Веднага!

Мнение от doktorka »

[Нещо хубаво за жените няма ли да кажеш, все пак? Освен, че могат да раждат деца и да готвят манджи. Някое достойнство няма ли да им признаеш?8)[/quote]

отговарям вместо Гаспод-а...

Той винаги е признавал...на всеослушание...какви целуфффффки раздава Докторката...
(няма нищо общо с манджи..ама ха!)

Нали ,Гаспод-е?

и не само той...
( МЪЖЖЖеее,..къде си и ти да кажеш?...А Елби?..А Грийн-а?..А Рем-а?...и АВе-то?)

:huhthink:

забравих ли някого?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

МЪЖжжж написа: Вервай ми, Гасподе не е от тях.
Нежната му половинка обаче фърррля ножове по него /оплака се на последната сбирка...пред нея :D и щом все още пише.. :lol:/.
Я си апни едно цариградско кифте! :D Днес съм ги правил... Мноу ми харесва да съм "мама", да си гледам децата, да готвя...и да си седя в къщи.. :D
Добре си ги докарал кифтетата. И аз довечера ще направя същото:D Хубаво, Мъжжже, ама като поседиш да гледаш деца 1-2 години в къщи, ми се обади пак да поговорим:wink:
Разбирам те, Гасподе (ако правилно съм схванала). Аз за това по-горе казах, че важно е да си в хармония с половинката си, а останалите да се правят на каквито искат. Може би наистина пренасяш лични емоции върху други жени, които всъщност не те интересуват...
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Според мен е жена. Никой напомпан мъж няма да си сложи цици. Освен това не виждам адамова ябълка и ръцете й не са големи. Освен това дори да е бутана снимката, защо трябва да е в тази посока? Освен това всички сме виждали доволно напраскани жени.
Ами като се напънеш така адамовата ябълка ти се губи между изскочилите жили. Виж китките, пръстите и предлакътниците. За трицепс, бицепс и делтовиден мускул няма нужда да говорим. Гърди и жените си слагат вече, що мъже да не могат. Въпреки всичко може и да е жена родена. Обаче това не е вече жена. Ако и вземем проба за тестостерон се басирам, че ще е повече от моя. 8)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: Ами като се напънеш така адамовата ябълка ти се губи между изскочилите жили. Виж китките, пръстите и предлакътниците. За трицепс, бицепс и делтовиден мускул няма нужда да говорим. Гърди и жените си слагат вече, що мъже да не могат. Въпреки всичко може и да е жена родена. Обаче това не е вече жена. Ако и вземем проба за тестостерон се басирам, че ще е повече от моя. 8)
Аз затуй го нарекох "то". За мен най-страшната гледка са културистките и тежкоатлетките. Както впрочем и гребкините стават за реклама на "Жилет" :lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:
Remmivs написа: Ами като се напънеш така адамовата ябълка ти се губи между изскочилите жили. Виж китките, пръстите и предлакътниците. За трицепс, бицепс и делтовиден мускул няма нужда да говорим. Гърди и жените си слагат вече, що мъже да не могат. Въпреки всичко може и да е жена родена. Обаче това не е вече жена. Ако и вземем проба за тестостерон се басирам, че ще е повече от моя. 8)
Аз затуй го нарекох "то". За мен най-страшната гледка са културистките и тежкоатлетките. Както впрочем и гребкините стават за реклама на "Жилет" :lol:
Чудесата на еманципацията и равенството. Виж и кви мъже се навъдиха. Ама това и заслужава унификацията на обществото. Каквото почуква - такова спира да чука.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Берлин по времето на развития социализъм. На опашка за дискотека (тогава имаше и такива работи) няколко българчета обсъждат същество с неустановен пол: облечено унисекс, без брада, с леко женски черти и с фигура на много як мъж. Спорът е полът на "нещото". По едно време то се обръща и с басов глас казва на чист български:
- Момиче съм бееее.
Гребкиня някаква била...
Наздраве :cool:
Аватар
ELBI

Re: Веднага!

Мнение от ELBI »

doktorka написа: Той винаги е признавал...на всеослушание...какви целуфффффки раздава Докторката...
(няма нищо общо с манджи..ама ха!)

Нали ,Гаспод-е?

и не само той...
( МЪЖЖЖеее,..къде си и ти да кажеш?...А Елби?..А Грийн-а?..А Рем-а?...и АВе-то?)

:huhthink:

забравих ли някого?
О, който не знае, той не е опитал от живота...

Както не случаЙно се пее в онази градска песен - ... по устните ми щом гори, цалуфката на дока...

Ммммм.... вкусни манджи и горещи цалуфки... мартини с маслинки, а Рема като поръча по едно червено...

Какво му трябва на човек :P
Аватар
графинята

За припознаването.

Мнение от графинята »

От известно време/и тази тема/имам чувството, че се говори едно и също,но всеки го изказва по своя си начин.
Всички мъже/жени имат не едно, а много общи неща помежду си.Същото е и между половете.Въпрос на ценностна система е с кого ще бъдеш по-близък или обратно.Нали сме хора все пак.Спорта много променя физиката естественно,но пък и природата си прави "шеги"понякога.Една жена без бюст не е по-малко жена от много "дойни"крави например и един "нежен"мъж /фин, изискан/не е по-малко мъжествен от някой 80-100кг. миришещ на пот и пращяш от мускули,ами напротив.Всичко е въпрос на критерии,предпочитания и възможности.
А пластиката -като имаш финансова възможност може и да те прекроят от глава до пети.
Та въпросната снимка-жена ли е ,мъж ли е..на кой му пука?Нали тя/той си постига целите и е щастлив/а?!
Нищо лично, само изказах мнение!
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Piqndurnik написа:Берлин по времето на развития социализъм. На опашка за дискотека (тогава имаше и такива работи) няколко българчета обсъждат същество с неустановен пол: облечено унисекс, без брада, с леко женски черти и с фигура на много як мъж. Спорът е полът на "нещото". По едно време то се обръща и с басов глас казва на чист български:
- Момиче съм бееее.
Гребкиня някаква била...
Сетих се за Арнолд Шварценегер в "Джуниър", където беше бременнен. Когато трябваше да се скрие то "лошия", се преоблече като жена и се представи за немска спортистка. :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

vyara написа:
Той редовно пуска тук разни "достойнства" във вид на всетеща плът (това се сещам за момента, защото беше от миналия петък).:):wink: Спиш, спииииш, скъпа. Ни си забелезАла или не си искАла:):wink:
Изображение

Аватар
Амаранта

Re: За припознаването.

Мнение от Амаранта »

графинята написа:От известно време/и тази тема/имам чувството, че се говори едно и също,но всеки го изказва по своя си начин.
Всички мъже/жени имат не едно, а много общи неща помежду си.Същото е и между половете.Въпрос на ценностна система е с кого ще бъдеш по-близък или обратно.Нали сме хора все пак.Спорта много променя физиката естественно,но пък и природата си прави "шеги"понякога.Една жена без бюст не е по-малко жена от много "дойни"крави например и един "нежен"мъж /фин, изискан/не е по-малко мъжествен от някой 80-100кг. миришещ на пот и пращяш от мускули,ами напротив.Всичко е въпрос на критерии,предпочитания и възможности.
А пластиката -като имаш финансова възможност може и да те прекроят от глава до пети.
Та въпросната снимка-жена ли е ,мъж ли е..на кой му пука?Нали тя/той си постига целите и е щастлив/а?!
Дори и това, дали е щастлив/а е без значение. Важното е да не му/й се оспорва правото да си живее живота, както намери за добре.
Толерантност е думата. Всеки си е някакъв и води собствените си битки.
Основният принцип е да не вредиш на друг.
Гост

Мнение от Гост »

За разликата в заплащането на мъжете и жените - САЩ:

http://biz.yahoo.com/brn/061106/20027.html?.v=1
Аватар
woman eur

Мнение от woman eur »

4avdar4e написа:
Хахахахахах:)))

Тупаница .. тая ако ме подпре с два пръста само по рамото ... 8)
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Mila написа:
vyara написа:

Вий двете ме убиФте направо. Отивам да си правя харакири... или гаргара... ще реша пътьом :D
Ако реша да се коля, ще пратя прощално писмо :(

Ха със здраве :)

ПП. Решил съм аз да пусна една нова тема почти по тази тема... да разръчкам ла... упс... жаравата... да не гасне ентусиазЪма ни/ви... само време да остане малко :)

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Gaspode написа:
Mila написа:
vyara написа:

Вий двете ме убиФте направо. Отивам да си правя харакири... или гаргара... ще реша пътьом :D
Ако реша да се коля, ще пратя прощално писмо :(

Ха със здраве :)

ПП. Решил съм аз да пусна една нова тема почти по тази тема... да разръчкам ла... упс... жаравата... да не гасне ентусиазЪма ни/ви... само време да остане малко :)
По-добре пийни още едно от това, дето го пиеш.:wink:

А в новата тема, тържествено обещавам, че няма да участвам. :drink:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Gaspode написа: ПП. Решил съм аз да пусна една нова тема почти по тази тема... да разръчкам ла... упс... жаравата... да не гасне ентусиазЪма ни/ви... само време да остане малко :)
Ръчкай бре, ръчкай...таквоз де, жаравата:D
Мятай фитили съвсем да са наплашиш:P:P:P :darky: :twisted:
Изображение
Публикувай отговор