Едно питане.

Все същите
Аватар
графинята

Едно питане.

Мнение от графинята »

Има ли някой представа откъде мога да се снабдя с учебник по старогръцки език.На детето му омръзна да я кара на записки и почна да негодува напоследък.Благодаря предварително.
Нищо лично, само изказах мнение!
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Re: Едно питане.

Мнение от Пенчо Заека »

графинята написа:Има ли някой представа откъде мога да се снабдя с учебник по старогръцки език.На детето му омръзна да я кара на записки и почна да негодува напоследък.Благодаря предварително.
Провери ли антикварите на Славейков?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

графинята написа:Има ли някой представа откъде мога да се снабдя с учебник по старогръцки език.На детето му омръзна да я кара на записки и почна да негодува напоследък.Благодаря предварително.
Знам, че си от Варна, ама ако идваш към Софето или имаш някой близък, който може да ти купи от тук, трябва да има в книжарницата на СУ, както и в НГДК-а. Аз почти сигурно имам, ама идея си нямам къде е прибрана. Щото съм учила старогръцки някога давным-давно :D

И ей тва намерих, но линковете са на инглиш.
http://marfuzii.net/Greek/index.php?section=8&page=39
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

Пенчо Заека написа:
Провери ли антикварите на Славейков?
За антиквариат пък изобщо не съм се сещала.Благодаря за идеята.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Съжалявам, не зная. И аз съм карала на записки. Но не напреднах, защото ми оставаше много време за това.

Труден, но много интересен език! Блазе му на сина ти! :D
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

4avdar4e написа:
Знам, че си от Варна, ама ако идваш към Софето или имаш някой близък, който може да ти купи от тук, трябва да има в книжарницата на СУ, както и в НГДК-а. Аз почти сигурно имам, ама идея си нямам къде е прибрана. Щото съм учила старогръцки някога давным-давно :D

И ей тва намерих, но линковете са на инглиш.
http://marfuzii.net/Greek/index.php?section=8&page=39
Имам .Лелите на баща ми.Едната живее на Раковска,а другата до пазара/лъвов мост/,женския ли е -не знам.
И братовчеди и т.н.-1/3 от родата е там.Ще им възложа задачка.Благодаря.
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

Stranniche написа:Съжалявам, не зная. И аз съм карала на записки. Но не напреднах, защото ми оставаше много време за това.

Той не мисли така обаче.Учи го понеже е по учебната му програма.Догодина започва и латински.Там желанието е по-голямо/поне за сега/.Много са натоварени децата и не могат да оценят каква възможност за знания имат.
Мисля да почета с него/от време-навреме/,малко да го побутвам ..че иначе ще я окъса.Много го мързи милия.
Странниче

Мнение от Странниче »

графинята написа:
Stranniche написа:Съжалявам, не зная. И аз съм карала на записки. Но не напреднах, защото ми оставаше много време за това.

Той не мисли така обаче.Учи го понеже е по учебната му програма.Догодина започва и латински.Там желанието е по-голямо/поне за сега/.Много са натоварени децата и не могат да оценят каква възможност за знания имат.
Мисля да почета с него/от време-навреме/,малко да го побутвам ..че иначе ще я окъса.Много го мързи милия.
Може би не му се представят нещата така, че да му е интересно и да е мотивиран. :roll:

Гледай да не му казваш директно, че е "мързелив", защото от това няма да му порастне желанието да учи. По-добре действай с насърчения. :D
Публикувай отговор