...........
...........
...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:58, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Всеки шести
Аз пък вече не се страхувам за старините си
http://dnes.dir.bg/2008/02/12/news2656772.html
Освен това съм изпреварИла времето:lol::lol::lol:
Проектът на политика ще включва няколко направления, сред които социализацията на възрастните чрез участието им в клубна дейност

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Panta rhei...
Блазе ти.frisky lioness написа:Аз пък вече не се страхувам за старините си
Проектът на политика ще включва няколко направления, сред които социализацията на възрастните чрез участието им в клубна дейност
Всъщонст, блазе ни.
Ще превърнат кварталните клубове на пенсионера в интернет-кафета заради нас?
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Едва лиМнемозина написа: Ще превърнат кварталните клубове на пенсионера в интернет-кафета заради нас?
пък и не е нужно
виж какво ни е хубаво тук
Освен това като остареем ще ни е по-трудно движението, което от своя страна казва, че най-вероятно ще прекарат безплатен или някаква форма на пенсионерски интернет

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ама сме едни мечтатели - еша си нямаме направо.frisky lioness написа: Едва ли
пък и не е нужно
виж какво ни е хубаво тук
Освен това като остареем ще ни е по-трудно движението, което от своя страна казва, че най-вероятно ще прекарат безплатен или някаква форма на пенсионерски интернетдомашен, разбира се
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Ако питаш мен, пак са скрили доста от хората...
Въпросът е... доста сложен, обаче...
Защото има хора, които са работили "в полза роду", докато други са си били "в полза партии и въхушки"...
А, пък, има и фрапиращи случаи да се обявяват жертви за сътрудници...
Да не говорим за "явочниците". Там пък една голяма част изобщо не са и разбирали, че са били такива.
Абе... шибана работа е това...
Вече разложена дъвка е!
Като добавим и колко досиета са унищожени, откраднати... хм!... колко са "написани" след 1989 г...
Въпросът е... доста сложен, обаче...
Защото има хора, които са работили "в полза роду", докато други са си били "в полза партии и въхушки"...
А, пък, има и фрапиращи случаи да се обявяват жертви за сътрудници...
Да не говорим за "явочниците". Там пък една голяма част изобщо не са и разбирали, че са били такива.
Абе... шибана работа е това...
Вече разложена дъвка е!
Като добавим и колко досиета са унищожени, откраднати... хм!... колко са "написани" след 1989 г...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
frisky lioness написа:Аз пък вече не се страхувам за старините си
след 2 г стаам пенсионер аз па за вас не знам:rotfl24:
и ще се наложи да се социализирам некакси:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
ако ти имах милионите стаах пенсионер след 2 дена... или 2 часаQuid написа:...след 2 г стаам пенсионер аз па за вас не знам:rotfl24:
мога ти напиша едно планче за социализиране... знаеш ми основните тезиси/интереси - върху тях ще се облегна в писането...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
неееееееееееELBI написа:ако ти имах милионите стаах пенсионер след 2 дена... или 2 часаQuid написа:...след 2 г стаам пенсионер аз па за вас не знам:rotfl24:
мога ти напиша едно планче за социализиране... знаеш ми основните тезиси/интереси - върху тях ще се облегна в писането...Тарифката е също ясна
друго е да ходиш на бачкане и на другите да им гадно:rotfl24:
са не мое да се затвори човек щото губи социалните контакти
иначе бих с удоволствие се запознал с твойте тезиси за социализиране
- сър Айвънхоу
И нещо изровено от нета специално за теб:Quid написа:
Не се залежавай, ако не можеш да правиш пари в леглото.
Bella Ciao
Bella Ciao
парите ...Марвин написа:И нещо изровено от нета специално за теб:Quid написа:
Не се залежавай, ако не можеш да правиш пари в леглото.
честно да ти кажа от честото им споменуване някак си не мое да са дразнител в един момент
ми то писва:-)
псолютно си прав. Преди мноо години (нъл съм дърт един...) слушах какво се е случило на тези, които печелили лотарията в Англия (по 7 мил лири беше джако тогава) - почти всички минали един и същи път (къщи, коли, пътешествия и ... хазарт и поркане до издумкване на кинтите..). Та - даже с кинти си трябва да се ходи на работа. Обаче... е по-друго - има си екшън план и си бачкаш/праскаш каквото и както искаш...Quid написа:...
неееееееееее
друго е да ходиш на бачкане и на другите да им гадно:rotfl24:
са не мое да се затвори човек щото губи социалните контакти
иначе бих с удоволствие се запознал с твойте тезиси за социализиране
Ади - бегай да спиш, че сега няма да мое да прочетеш тезисите като хората...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Quid написа:парите ...
честно да ти кажа от честото им споменуване някак си не мое да са дразнител в един момент
ми то писва:-)
Ей, ч'ш ти, дето си влезнал на QUID-а с ника, не се бъзикай с този свят ник!!!!!
Веднага го отстъпи на собственика му!
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За 2 иляди евра ш'тъ социализирамQuid написа:frisky lioness написа:Аз пък вече не се страхувам за старините си

- Глас в пустиня
Баси - ти си бил вихт на библя!:blink:Quid написа:
А що си Куйд, а не Дъртвейдър или пък лорддет - а?:lol:
Сега разбрах що пенционерите ползват градски транспорт в пикови часове.frisky lioness написа:Аз пък вече не се страхувам за старините си