нали не ограничаваш достъпа ...frisky lioness написа:...
Утре поне имаме празник, да не забравиш поне да ме целунеш
Много влюбен народ има, ша знайте
Re: Много влюбен народ има, ша знайте
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
За първи път го чувам. Някой да не би да ти се е похвалил от личен опит?frisky lioness написа:
Първо ще се нагрухтя, а после ще се наливам с тоз сироп http://www.madalbalbg.com/cgi-bin/s.cgi ... g&act=home
- frisky lioness
- Обратна връзка:
О, виж какво става тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=230983.0vyara написа:За първи път го чувам. Някой да не би да ти се е похвалил от личен опит?frisky lioness написа:
Първо ще се нагрухтя, а после ще се наливам с тоз сироп http://www.madalbalbg.com/cgi-bin/s.cgi ... g&act=home
освен това днес, след като попаднах на тази мамишка тема четох в дира за най-дебелият човек, а от там и за този http://dnes.dir.bg/2007/07/23/news1919275.html. Той е пил някакъв такъв палмово-кленов сироп, който най-вероятно е същия
Малко скъпо ми се вижда тази цена, която изглежда е за седмица

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Важно е любов между хората да има:winkw:ELBI написа:нали не ограничаваш достъпа ...frisky lioness написа:...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ама верно ли нищо не ядеш през тези дни? Че то и без сиропа ще отслабнеш.frisky lioness написа: О, виж какво става тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=230983.0
освен това днес, след като попаднах на тази мамишка тема четох в дира за най-дебелият човек, а от там и за този http://dnes.dir.bg/2007/07/23/news1919275.html. Той е пил някакъв такъв палмово-кленов сироп, който най-вероятно е същия
Освен това, честото уриниране от пиенето му ми прилича на силно дехидратиране. На този принцип са много "чудодейни" сюропи.
Ако ще го пиеш, пий и много вода, да не ти се прецакат бъбреците.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Едва ли ще го пия.vyara написа:Ама верно ли нищо не ядеш през тези дни? Че то и без сиропа ще отслабнеш.frisky lioness написа: О, виж какво става тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=230983.0
Освен това, честото уриниране от пиенето му ми прилича на силно дехидратиране. На този принцип са много "чудодейни" сюропи.
Тия мадами, дето са го пили от малкото, което прочетох пишат, че пият много течности и ядат по малко плодове. Пише, че сиропът е много енергизиращ и не се чувства глад.
Не мога аз да гладувам

Кленов сироп с лют черен пипер и лимон.. Бърррррfrisky lioness написа: Едва ли ще го пия.
Тия мадами, дето са го пили от малкото, което прочетох пишат, че пият много течности и ядат по малко плодове. Пише, че сиропът е много енергизиращ и не се чувства глад.
Не мога аз да гладувам
Мерси, а нема нужда, шси ходим грозни и дебели
Пак на тройка отива работата...ELBI написа:нали не ограничаваш достъпа ...frisky lioness написа:...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това с пипера съм го изпуснала4avdar4e написа:Кленов сироп с лют черен пипер и лимон.. Бърррррfrisky lioness написа: Едва ли ще го пия.
Не мога аз да гладувам![]()
Мерси, а нема нужда, шси ходим грозни и дебели
Пише, че сиропа е много приятен на вкус и всеки път като огладнееш пиеш пт него

Това е от сайта:frisky lioness написа: Това с пипера съм го изпуснала
Коктейлът Madal Bal-Neera
1. Слагате 2 супени лъжици Madal Bal-сироп в чаша от 300 мл.
2. Изцеждате 1/2 (половин) лимон, малък или средно голям.
3. Добавяте 1/2 (половин) щипка лют червен пипер или джинджифил (можете да пропуснете тези съставки при непоносимост).
4. Допълвате чашата с вода - изворна, минерална или преварена, топла или студена.
5. Рaзбърквате добре до получаване на хомогенна смес.
6. За улеснение можете да си приготвите 5 дози в 1 бутилка или 10 дози в 2 бутилки от по 1.5 литра.
Коктейлът замества 1, 2, 3 или всички дневни хранения.
и като как чаша сироп ще замести сочна пържола? не ги разбирам тез неща4avdar4e написа: ...............Коктейлът замества 1, 2, 3 или всички дневни хранения. [/i]
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, пише че може да се пропусне или да не е пипер, а джинджифил4avdar4e написа:Това е от сайта:frisky lioness написа: Това с пипера съм го изпуснала
Коктейлът Madal Bal-Neera
1. Слагате 2 супени лъжици Madal Bal-сироп в чаша от 300 мл.
2. Изцеждате 1/2 (половин) лимон, малък или средно голям.
3. Добавяте 1/2 (половин) щипка лют червен пипер или джинджифил (можете да пропуснете тези съставки при непоносимост).
4. Допълвате чашата с вода - изворна, минерална или преварена, топла или студена.
5. Рaзбърквате добре до получаване на хомогенна смес.
6. За улеснение можете да си приготвите 5 дози в 1 бутилка или 10 дози в 2 бутилки от по 1.5 литра.
Коктейлът замества 1, 2, 3 или всички дневни хранения.
Както и да е. Само като го чета и ми къркорят червата:winkw:

Жените са ужасни мазохисти, тез пусти 10 кила, дето отслабнала била мадамата 3 месеца след раждането, спокойно и бавно е можела да свали с подобаващо хранене и спорт.. Бе, кво ли обяснявам баш пък аз??:rotfl24::rotfl24:Пипи написа: и като как чаша сироп ще замести сочна пържола? не ги разбирам тез неща
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така и няма да разбераПипи написа:и като как чаша сироп ще замести сочна пържола? не ги разбирам тез неща4avdar4e написа: ...............Коктейлът замества 1, 2, 3 или всички дневни хранения. [/i]

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пълно е с извратени типове и типки:lol::lol:esti написа:Пак на тройка отива работата...ELBI написа:нали не ограничаваш достъпа ...frisky lioness написа:...

само гледай сега как ще се набутат още и ще ни развалят идилията...esti написа:Пак на тройка отива работата...ELBI написа:нали не ограничаваш достъпа ...frisky lioness написа:...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ми да, цял ден не ям и после с удоволствие вечерям 2-3 пъти:rotfl24:4avdar4e написа:Жените са ужасни мазохисти, тез пусти 10 кила, дето отслабнала била мадамата 3 месеца след раждането, спокойно и бавно е можела да свали с подобаващо хранене и спорт.. Бе, кво ли обяснявам баш пък аз??:rotfl24::rotfl24:Пипи написа: и като как чаша сироп ще замести сочна пържола? не ги разбирам тез неща
и долни пияници...frisky lioness написа:Пълно е с извратени типове и типки:lol::lol:esti написа:Пак на тройка отива работата...ELBI написа:нали не ограничаваш достъпа ...frisky lioness написа:...
ако има начин да се пише във форума, докато се качвам по лифта, или докато си седя на шезлонга на слънце гледайки небето зад Стражите и Вихрен.... нещо като идеалния свят ще е... а - и на телевайзор до теб да дават мачове на Барса и Арсенал...
хич не ти и трябваfrisky lioness написа:Така и няма да разбераПипи написа:и като как чаша сироп ще замести сочна пържола? не ги разбирам тез неща4avdar4e написа: ...............Коктейлът замества 1, 2, 3 или всички дневни хранения. [/i]
Кои зочовци ли?ELBI написа:
само гледай сега как ще се набутат още и ще ни развалят идилията...
Абсурд!
Ако си правехме църковен хор - да, но за тройки....не вярвам.
църковен хор по тройки ...esti написа:Кои зочовци ли?ELBI написа:
Абсурд!
хм.....това ми припомня за една ръка по(д) расото.....ELBI написа:църковен хор по тройки ...esti написа:Кои зочовци ли?ELBI написа:
Абсурд!
що ръкахм.....това ми припомня за една ръка по(д) расото.....
що под:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
служила си в манастир?esti написа:хм.....това ми припомня за една ръка по(д) расото.....ELBI написа:църковен хор по тройки ...esti написа:Кои зочовци ли?ELBI написа:
Абсурд!
то би било манастир само до влизането ми там - след това ще сменят табелата.ELBI написа:
служила си в манастир?
Не знам как го правят оня номер мъжовете с емотиконките с надписи, но, примерно:esti написа: то би било манастир само до влизането ми там - след това ще сменят табелата.:rotfl24:
"Намерени загубени гащи"
с "образцов дом"?esti написа:то би било манастир само до влизането ми там - след това ще сменят табелата.ELBI написа:
служила си в манастир?:rotfl24:
4avdar4e написа:Не знам как го правят оня номер мъжовете с емотиконките с надписи, но, примерно:esti написа: то би било манастир само до влизането ми там - след това ще сменят табелата.:rotfl24:
"Намерени загубени гащи"
пп. рекох да пробвам, нищо, че не съм мъж
Последно промяна от Positum на 13.02.08, 17:50, променено общо 1 път.
хахахах еййй страшни табели имаше навремето - бях забравилаELBI написа:с "образцов дом"?esti написа:то би било манастир само до влизането ми там - след това ще сменят табелата.ELBI написа:
служила си в манастир?:rotfl24:
Кой, кой ми намери гащите????4avdar4e написа:Не знам как го правят оня номер мъжовете с емотиконките с надписи, но, примерно:esti написа: то би било манастир само до влизането ми там - след това ще сменят табелата.:rotfl24:
"Намерени загубени гащи"
Може да ги задържи, не ми трябват.
или "Намери ми гащите, опитай"esti написа:Кой, кой ми намери гащите????4avdar4e написа:Не знам как го правят оня номер мъжовете с емотиконките с надписи, но, примерно:esti написа: то би било манастир само до влизането ми там - след това ще сменят табелата.:rotfl24:
"Намерени загубени гащи"
Може да ги задържи, не ми трябват.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Stranniche
- Обратна връзка:
То е ясно, че и без сиропа при такова гладуване ще отслабнешvyara написа:Ама верно ли нищо не ядеш през тези дни? Че то и без сиропа ще отслабнеш.frisky lioness написа: О, виж какво става тук http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=230983.0
- сър Айвънхоу
Защото истерията за високи печалби кара хората (потребителите) да "лудват" и да искат "всичко, сега и на момента", маскирайки го, като "мечти"...Stranniche написа: И не им ли хрумва, че с такова скоростно отслабване с голям успех могат да си разбият организмите - хормони и пр.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Циркът продължава:lol::lol::lol:
http://plovdiv.dir.bg/2008/02/14/news2664025.html
Да видите къде са най-многото влюбени
няма да казвам
загубени
няма да казвам
загубени

frisky lioness написа:Циркът продължава:lol::lol::lol:
няма да казвам
загубени
Е, голям празник има момчето, трябва да си оКичи домът подобаващо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
С бутилчици е заменено уличното осветление по протежение на всички мостове в градаПипи написа:frisky lioness написа:Циркът продължава:lol::lol::lol:
няма да казвам
загубени, а с бутилчици не става ли?
Е, голям празник има момчето, трябва да си оКичи домът подобаващо

красивоfrisky lioness написа:
С бутилчици е заменено уличното осветление по протежение на всички мостове в града
- Piqndurnik
Работно? Не си ли отрезА носа?Пипи написа:...Миналата година ми се наложи да вечерям работно на 14.02, едно свободно място нямаше навсякъде валентинки и сърчица, накъртващо. Ми вечерях някъв джоб накрая.
Наздраве 
Тц, още си е на мястотоPiqndurnik написа: Работно? Не си ли отрезА носа?
обаче за малко рогца да покарат