Любов необяснима
Любов необяснима
любов необяснима
във всяка светла пролет,
във всяка страшна зима,
ах, трябва да те има
да, трябва да те има
любов необяснима,
любов необяснима.
във всяка светла пролет,
във всяка страшна зима,
ах, трябва да те има
да, трябва да те има
любов необяснима,
любов необяснима.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Re: Любов необяснима
Това от текста към едноименната драма ли е?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
необяснимо е...Марвин написа:Това от текста към едноименната драма ли е?
(освен ако не се досетиш кой и срещу колко ще го стори...)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Така е! За истинските неща цената винаги е висока, но платима...ELBI написа:необяснимо е...Марвин написа:Това от текста към едноименната драма ли е?
(освен ако не се досетиш кой и срещу колко ще го стори...)
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Именно де... Нъл и аз туй разправям...ELBI написа:а това определено е едно от най-истинските неща в живота - не се купува, няма го на борсата, не се шмекерува с него...и е наистина необяснимо
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
малей... мои мисли, думи...Dark Angel написа:любовта е нещо чудесно
да си влюбен е прекрасно
да се изпълваш с желание само от един поглед, от едно докосване...прелест
света е прекрасен
всъщност както е казал поетът - Любовта няма друго желание, освен да се изпълни
И когато тя ви проговори, повярвайте и...
и...
...ако вие любите и храните желания, нека бъдат тези:
да се стопите и да се леете като поток, залял звънката си песен на нощта;
да познаете болката на твърде много нежност;
да бъдете ранени от собственото си разбиране за любовта;
и да кървите драговолно, с радост;
да се будите в зори с крилато сърце и да възхвалявате дарения ви нов ден любов;
да почивате по пладне в размишления за любовната нега;
вечер да се връщате у дома си, пълни с благодарност;
и да си лягате с молитва за любимото ви същество и с благодарствен химн на устните си.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Но ако в своята боязън търсите само мира на любовта и нейната наслада, тогава по-добре ще е за вас да покриете голотата си и да слезете от хармана на любовта в свят, който не познава сезони и в който ще се смеете, но не от сърце, и ще ридаете, но не от дън душа.
Любовта не ви дава нищо освен себе си и не черпи от никого освен от себе си.
Любовта не обсебва, но и не иска да я обсебят.
Защото на любовта й стига любовта.
Любовта не ви дава нищо освен себе си и не черпи от никого освен от себе си.
Любовта не обсебва, но и не иска да я обсебят.
Защото на любовта й стига любовта.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
това е наистина първично (по-точно е ярост, породена от страх или инстинкт за оцеляване), но повечето хора се научават да не мразят и/или да се издигнат над това чувство.esti написа:Mila написа:Около 70% от любовта е самонавиване.
Тва по груби сметки.
И няма нищо по-истинско от омразата.
Струва ми се, че е много важен момент в живота ти, когато успееш да преодолееш омразата (или се научиш как да се прави), или поне да я загърбиш, или както е в онази притча - да не я храниш.
според мен любовта не е самонавиване, а е нежност, желание, обсебване от субекта - даваш себе си без да искаш нещо в замяна, виждаш най-красивото и хубавото, без да те интересува защо и какво следва от това...
- сър Айвънхоу
То любовта и омразата се намират твъеде близко една до друга. Правиш крачка и вече... от члюбен си пълен с омраза...esti написа:Mila написа:Около 70% от любовта е самонавиване.
Тва по груби сметки.
Bella Ciao
Bella Ciao
Бе, ейчш, ти що ми крадеш мислите и думите???ELBI написа: това е наистина първично (по-точно е ярост, породена от страх или инстинкт за оцеляване), но повечето хора се научават да не мразят и/или да се издигнат над това чувство.
Струва ми се, че е много важен момент в живота ти, когато успееш да преодолееш омразата (или се научиш как да се прави), или поне да я загърбиш, или както е в онази притча - да не я храниш.
сори - днес явно сме едни крадци един от друг...4avdar4e написа:Бе, ейчш, ти що ми крадеш мислите и думите???ELBI написа: това е наистина първично (по-точно е ярост, породена от страх или инстинкт за оцеляване), но повечето хора се научават да не мразят и/или да се издигнат над това чувство.
GMTA?
И как стана тема с толкова обяснения за необяснимо нещо не разбрах.
Като се обясняват хората в любов - така става - за необяснимото са изписани най-много обяснителни думи.esti написа:И как стана тема с толкова обяснения за необяснимо нещо не разбрах.
Парадоксът на любовта.
- snowprincess
няма любов
ако те заболи сърцето тичай при кардиолог
ако наричаш любов химията, дето продължава около две години - това си е сексуално желание
другото е обич
ако наричаш любов химията, дето продължава около две години - това си е сексуално желание
другото е обич

никой не може да и разгони фамилията, докато има хора...zmeu™ написа:брееееее разгонихте и фамилията на любовта
тц тц
любовта е едно от нещата, които отличават хомо-сапиесите от животните... от както има писмени сведения за това
- Green Light
две години на човекsnowprincess написа:няма любов
другото е обич
- Житената Питка
- BOFH
- Глас в пустиня
Така е, много си прав, само дето никога не можеш да се научиш да не мразиш, просто заменяш омразата с безразличие.ELBI написа:това е наистина първично (по-точно е ярост, породена от страх или инстинкт за оцеляване), но повечето хора се научават да не мразят и/или да се издигнат над това чувство.esti написа:Mila написа:Около 70% от любовта е самонавиване.
Тва по груби сметки.
според мен любовта не е самонавиване, а е нежност, желание, обсебване от субекта - даваш себе си без да искаш нещо в замяна, виждаш най-красивото и хубавото, без да те интересува защо и какво следва от това...
Много ме бива в омразата, за разлика от любовта, там съм пълно дърво.
Омразата е турбо двигател, отговорна за развитието на света и прогреса.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Добре дееее, и аз съм съгласна с вас.doktorka написа:Dark Angel написа:любовта е нещо чудесно
да си влюбен е прекрасно
да се изпълваш с желание само от един поглед, от едно докосване...прелест
света е прекрасен
съгласна...
любовта е чудесна.
светът е прекрасен...
То май дойде време за честитки, я колко е часа...
Е тук едни специални целувки
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ако любовта беше обяснима, щеше да се превърне в нАучен труд и да престане да бъде любов.ELBI написа: любов необяснима,
любов необяснима.
Нещо като стоножката, която като се замислила как ходи с толкова много крака, се заплела и не могла да продължи.