И ти ли Реме
И ти ли Реме
няма да викнеш по едно питие?
Тя ести рива, рива, рива за тебе, а сега - ни лук ял, ни ракийка мирисал...
Отчет се чака:
Въпросите бяха така и така. Схрусках ги/отговорих им за 6. Бях велик, както и на форума.
Както се скътаваш, май аз ще трябва да черпя ... или да ви водя до Пловдив - те пак престанаха да ни канят... де се изгуби Семирамис (или как беше ... ?)
Отчет се чака:
Въпросите бяха така и така. Схрусках ги/отговорих им за 6. Бях велик, както и на форума.
Както се скътаваш, май аз ще трябва да черпя ... или да ви водя до Пловдив - те пак престанаха да ни канят... де се изгуби Семирамис (или как беше ... ?)
Re: И ти ли Реме
Аз ще викна:ELBI написа:няма да викнеш по едно питие?
Отчет се чака:
едно(като за начало) мартини с много лед и малко маслини - за ЕЛБИ!8)
Имам да те черпя, не съм забравила. А и да бях, Мнемо щеше да ми напомни.
хм...esti написа:Аз ще викна:ELBI написа:няма да викнеш по едно питие?
Отчет се чака:
едно(като за начало) мартини с много лед и малко маслини - за ЕЛБИ!8)
Имам да те черпя, не съм забравила. А и да бях, Мнемо щеше да ми напомни.
Усмивки и цалуфки от слънчевата София 8)
Сигурна съм, че с младежа-рицар ще се разберете 8)ELBI написа:хм...Е...как да откаже човек на такава жена...8) Ала все пак оня младеж-рицар, за когото ти толкова кърпички изхаби... трябва да се намеси...
Усмивки и цалуфки от слънчевата София 8)
А след 3-4-тото "разбирателство" - цялото заведение ще ви разбере
Цунки и от слънчев Бургас 8)
Ми затова са и заведенията - място за разбирателства !!! По няколко на вечер, по 1-2 на обед, когато предстои още работа...esti написа:Сигурна съм, че с младежа-рицар ще се разберете 8)
А след 3-4-тото "разбирателство" - цялото заведение ще ви разбере:D
Цунки и от слънчев Бургас 8)
Днес цялата ни Родина е слънчева? Йеее.... Ангелите, Михайлите и всички други черпещи са грейнали днес... И Бургаса града покрай тях 8) Сал твоят им... ден (ооопс - ден за черпене) си го къткаш нещо, но няма да е завинаги!!!
Сухо, много сухо мартини... Мммммм 8) Мерси, ести 8)
Така е - няма да е завинаги...ELBI написа:Сал твоят им... ден (ооопс - ден за черпене) си го къткаш нещо, но няма да е завинаги!!!
Аз бавя, но не забравям
Май имаше и още някой, дето беше така...
Кой бе, Ести?esti написа:Така е - няма да е завинаги...ELBI написа:Сал твоят им... ден (ооопс - ден за черпене) си го къткаш нещо, но няма да е завинаги!!!
Аз бавя, но не забравям
Май имаше и още някой, дето беше така...![]()
Аз забравянето съм си го заплюла... тия дни се чудех кога ще си забравя и ника даже!
Ама за бавенето... не знам.
Много сладко се черпите вие тук. Пийнете му едно и заради мен, че ми пуши главата.
На всичкото отдолу записвачката вече изобщо не иска да се отваря и аз я извадих и разглобих, за да видя какво има вътре.
И пак не ще.
И, естествено, това става точно когато най-много ми трябва...
Panta rhei...
Господ бе, Мнемо, Господ - и той кат мен:oops::oops::oops:(престорена скромност):PМнемозина написа:Кой бе, Ести?esti написа:Така е - няма да е завинаги...ELBI написа:Сал твоят им... ден (ооопс - ден за черпене) си го къткаш нещо, но няма да е завинаги!!!
Аз бавя, но не забравям
Май имаше и още някой, дето беше така...![]()
Аз забравянето съм си го заплюла... тия дни се чудех кога ще си забравя и ника даже!
Ама за бавенето... не знам.
Много сладко се черпите вие тук. Пийнете му едно и заради мен, че ми пуши главата.
На всичкото отдолу записвачката вече изобщо не иска да се отваря и аз я извадих и разглобих, за да видя какво има вътре.
И пак не ще.![]()
И, естествено, това става точно когато най-много ми трябва...
Бави, но не забравя!
И да обобщим:
Ние ще пийваме - ти ще пушиш.
Милата...съчувствам ти.
Ей на, съвсем се смахнах.esti написа: Господ бе, Мнемо, Господ - и той кат мен:oops::oops::oops:(престорена скромност):P
Бави, но не забравя!
И да обобщим:
Милата...съчувствам ти.
Наздраве ви, пък аз все ще се справя...
Panta rhei...
Ох...Мнемозина написа:Ей на, съвсем се смахнах.esti написа: Господ бе, Мнемо, Господ - и той кат мен:oops::oops::oops:(престорена скромност):P
Бави, но не забравя!
И да обобщим:
Милата...съчувствам ти.:oops::oops:
Наздраве ви, пък аз все ще се справя...
Айде по-скоро се справяй, а ако има нещо където можем да дадем едно рамо, свиркай.
И да знаеш, че за разпивката ти пазя едно местенце до мен.
Наздраве!
Мълча щото беше трудно и съвсем не се чувствах великан. Както и тук впрочем. Ще видим резултатите до края на месеца. Ама и да паднем и да бием пак ще пием! А ако паднем ще станем. Не се предавам. Та, пиене ще има. 8)
Re: Наздраве!
Не те знам какви си ги вършил, но щом е нещо, за което се чакат резултати - стискам палци.Remmivs написа:Мълча щото беше трудно и съвсем не се чувствах великан. Както и тук впрочем. Ще видим резултатите до края на месеца. Ама и да паднем и да бием пак ще пием! А ако паднем ще станем. Не се предавам. Та, пиене ще има. 8)
Panta rhei...
Кви... Изпит имах - 202 на www.lpi.org последния възможен засега. Предишните три съм ги взел. Ама тука беше клане. 8) 1/3 от въпросите бяха попълнете в празното поле.....
:D
Мерси за палците имам голяма нужда.
Бе, ти ако знаеш аз веднага кво си помислих:oops: Щото нали върху увеличаване на тестостерона работеше и за по-здравословен живот.... Та така:lol:Мнемозина написа:Не те знам какви си ги вършил, но щом е нещо, за което се чакат резултати - стискам палци.Remmivs написа:Мълча щото беше трудно и съвсем не се чувствах великан. Както и тук впрочем. Ще видим резултатите до края на месеца. Ама и да паднем и да бием пак ще пием! А ако паднем ще станем. Не се предавам. Та, пиене ще има. 8)
Иначе палци умеем да стискаме!
Е, че аз все съм си мислела, че на тебе пъпът ти там е хвърлен.Remmivs написа:Кви... Изпит имах - 202 на www.lpi.org последния възможен засега. Предишните три съм ги взел. Ама тука беше клане. 8) 1/3 от въпросите бяха попълнете в празното поле.....:D
Panta rhei...
Тестостеронът е добре. Вервай ми. Също и духа и тялото. Ама не разбрах за какво си си помислила.4avdar4e написа:Бе, ти ако знаеш аз веднага кво си помислих:oops: Щото нали върху увеличаване на тестостерона работеше и за по-здравословен живот.... Та така:lol:
Иначе палци умеем да стискаме!
След репликата на Мнемо си помислих: Ей го на Рема има нАучен подход към появата на трети децаRemmivs написа: Тестостеронът е добре. Вервай ми. Също и духа и тялото. Ама не разбрах за какво си си помислила.
Хахахахаха. Там нямам грешка. Не съм казал - не съм създал още едно бижу.4avdar4e написа:След репликата на Мнемо си помислих: Ей го на Рема има нАучен подход към появата на трети деца
Ако не вярваш, питай прекрасната ми 1/2.5. 8)
Да бе, и аз докато го пишех, си помислих, че е двусмислено.4avdar4e написа:След репликата на Мнемо си помислих: Ей го на Рема има нАучен подход към появата на трети децаRemmivs написа: Тестостеронът е добре. Вервай ми. Също и духа и тялото. Ама не разбрах за какво си си помислила.
Panta rhei...
Пази, пази... дано му дойде времето и на това.esti написа: Ох...
Айде по-скоро се справяй, а ако има нещо където можем да дадем едно рамо, свиркай.
И да знаеш, че за разпивката ти пазя едно местенце до мен.
Преди малко компютърът спря и по никакъв начин не успях да разбера защо. Разглобих го и него, пак нищо не разбрах, отново го сглобих и тръгна.
И така и не ми стана ясно какво му имаше... (Моля, без плашещи диагнози сега.)
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щом е така и аз съм насреща с всичките ми налични палци:D Ку намеря още и тях ще стискам, ама.....не се прави така бе, човеко. Требеше преди изпита да кажеш и целокупно клубно по зочовски си вземахме нужната за целта отпуска и додето ти се потеше на изпита, ние здраво щяхме да се молим, стискаме, въртим магии, и въобще......който там каквото може:lol::lol::lol:Remmivs написа:
П.П. Шъ знайш, че си се справИл. Усещам:)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- БОЙКО БОРИСОВ
Ами, престанали сме... Винаги сте поканени, но не идвате...ELBI написа:
... или да ви водя до Пловдив - те пак престанаха да ни канят...
Къф е па тоя бял текст...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Понеже е промоционален и хартиен се проверява от човек. Ако беше на комп щях веднаха да знам резултата, а не след месец. 8)zlatokoska написа:Щом си се затруднил значи наистина с космическа трудност е бил изпита.
Ама пък ти ако не го вземеш аз не виждм кой би могъл:)
Стискам палци тия дето проверяват да внимават, че с белите полета всичко е дали или
п.п. работите не се проверяват с някаква програма, пази боже, или?
Мерси на всички за подкрепата. Не съм убеден, че съм се справил, но всъщност това е добре. Знам от опит, че когато си убеден работите наистина са зле. Пък и както вече казах дори и да загубя битката, войната ще я спечеля. Да му мисли само ковчежникът ми. 8)