ELBI написа: един приятел ми каза, че след като го пуснали във Варна, маслото по магазините бързо свършило...![]()
Някой да е гледал този филм?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Моето разочарование от преди години е "уикендът на Бърни". Когато го гледах първият път се смях с глас и сълзиELBI написа:точно (за риска от старите).
Навремето филмът "Мелъди" ми беше ... тръпка, готин... изобщо - май 3-4 пъти го гледах (а по принцип не гледам много един и същи филм).
Кат го гледах на 28-30 г. ... леле, каква боза, каква скука...
Е - има си шедьоври като Приятели мои, които колкото и да ги гледаш, само нови неща откриваш и се кефиш...
След години......Трябваше някой да ме гъделичка, за да ми стане смешно
От няколко седмици съм се сетила за "Лудите на стадиона", по по същата причина се въздържам от това да го търся, за да го гледам отново

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
тц, тц, тц,....... какви силни думиМарвин написа:
Извинявам се, но "Враг пред портата" е едно лигаво комерсиално холивудско тъпо филмче. Това исках да кажа... Крайно неуместно е просто дори да се споменава в присъствието на който и да е руски филм за войната.
а на мен много ми харесва главния герой
с гранде плежър ще го погушкам малко - т ова в духа на отминаващия Св.валентин
- Dark Angel
- Dark Angel
Ох, бе, Елби, явно тия дни сме на една вълна... Оня ден четох, че има театрална постановка (ма не повня в кое театро:shy:) по Уморените коне и тамън се чудех дали.. или...ELBI написа: и един от детството ми (по-точно тогава бях вече юноша) - тогава много ме потресе (не знам дали ще е същото, ако го гледам сега) - Уморените коне ги убиват, нали
- Dark Angel
бая зор видях докато го проумея тоя филм4avdar4e написа:Това е един от филмите, на които мнооооого сладко спяpocti_bezobidna написа:Quid написа:
иначе един черно бял филм
казабланка
мен специално казабланка ми е в топ 10 на филмите:shy: Не знам що така..
П.П. Другите са от поредицата Рамбо и агент 007
казабланката де
а се сабуди бре
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“