Може ли ... тъпо питане..
Може ли ... тъпо питане..
Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???
Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
Re: Може ли ... тъпо питане..
Може.4avdar4e написа:Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
Психическо влияние - това първо.
А освен това в подобни състояния имунната система става по уязвима.
Пази се.
И реви ако се налага бе, мамка му!
Намери начин....
адски сюрьозно ти отговарям..4avdar4e написа:Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
мо-же...
и е психическо влияние на психиката върху физиката.
яхни се на метлата....
и от адреналина няма да усещаш ни болка,ни чудо.
каквото и да е...
я размахай секирата!
и наред
- Stranniche
- Обратна връзка:
Може. Уви, повечето болежки започват от главата. Каквото и да се случва - ОПИТАЙ СЕ ДА СИ СЪХРАНИШ НЕРВИТЕ! Знам, че е лесно да се говори, а много трудно да се изпълни, но помисли си, че в името на децата си и... ти си знаеш мотивацията... преди всичко трябва да се съхраниш психически и физически! Задача номер 1 и най-важното условие за всякакво друго бъдеще.4avdar4e написа:Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
Знам какво е сърдечната болка - тя е така всепоглъщаща и за да намалее може би ще ти трябва малко време да й се отдадеш
Успех!!!
ама мен не ме слушате,хем съм доктор.
най-доброто лекарство е адреналинът...
яхваш метлата...( питай ни нас с дарки как става..
)
кво има да ревеш?
само ще са ти подути очите лсед това и парят..
ади де!
яхваш метлата...( питай ни нас с дарки как става..
кво има да ревеш?
ади де!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Помислих си за метлата и секирата, разбира се. Това е добре изпитан метод! Само че нещо не можах да си представя Чавето да размахва секираdoktorka написа:ама мен не ме слушате,хем съм доктор.
яхваш метлата...( питай ни нас с дарки как става..)
кво има да ревеш?
ади де!
Последно промяна от Stranniche на 14.02.08, 01:12, променено общо 1 път.
дълбокитр води са най-тихи...Stranniche написа:Помислих си за метлата и секирата, разбира се. Само че нещо не можах да си представя Чавето да размахва секираdoktorka написа:ама мен не ме слушате,хем съм доктор.
кво има да ревеш?
ади де!!
или май беше тихите води са най-дълбоки...
дори не можем да си представим какви са и възможностите на Чавето
Може, може, даже и дума си има за това - соматизиране му викат.4avdar4e написа:Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
Цяла една медицина е в немалка степен изградена върху това, но понеже тук сте скептици относно нея, няма да казвам коя е.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Учението Йога казва, че човек се разболява поради една от следните три причини:4avdar4e написа:Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
1. Неправилно дишане.
2. Нправилно хранене.
3. Неправилно мислене.
Така, че... сещай се какво искам да ти кажа...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
при яко хард секс мое да се изпотроши човек4avdar4e написа:Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
4. Неправилен секс.Марвин написа:
1. Неправилно дишане.
2. Нправилно хранене.
3. Неправилно мислене.
Спин, сифилис, трипер...не се хващат само с дишане, хранене и мислене....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може4avdar4e написа:Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
Психически срив
Познавам такива случаи
и лично съм го изпитвала на гърба си, дори онзи ден като беше при мен, мисля, че говорихме за нещо подобно
Според мен обаче се получава нещо подобно след като човек дълго време се е държал, устоявал е на някакъв вид стрес или напрежение и изведнъж........
Всичко свършва. Дразнител вече няма. Напрежението спада и ....човек се отпуска
Когато баща ми почина се разболях. Бях много зле. Доста време след като се възстанових, така да се каже, имах болки в стомаха-месеци наред. Татко го нямаше, нямаше вече за какво да се тревожа или притеснявам, отпуснах се и .....се сринах
Ще премине. Знаеш го. Може би не знаеш само колко време ще ти е нужно и с какво ще трябва да платиш

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
къде тва че не се сещам:-) нещо:-)Demon написа:Плаща се с ръждаQuid написа:плаща се с евро
е ти попадни там за където става дума у темата и ще те питам с кво плащаш:-)
Чакай де, рано е още за метлата то си има етапи и колкото и да се старае човек трудно може да ги прескочи.doktorka написа:ама мен не ме слушате,хем съм доктор.
кво има да ревеш?
ади де!
Нека първо си поплаче - нали казват, че сълзите са полезни освен, че изкарват напрежението с тях излизат и разни токсини.
След това сама няма да разбере как е яхнала метлата и хвърля и къса.....
На мен много ми помага един трик - наблюдавам се (реакции, усещания...) отстрани - като нАучен работник, който изучава нещо.
Освен, че помага е и много интересно.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ама, жено, казах ли ти вчера да ма цункаш днес, че имаме празник, а:mad:esti написа:Чакай де, рано е още за метлата то си има етапи и колкото и да се старае човек трудно може да ги прескочи.doktorka написа:ама мен не ме слушате,хем съм доктор.
кво има да ревеш?
ади де!
Нека първо си поплаче - нали казват, че сълзите са полезни освен, че изкарват напрежението с тях излизат и разни токсини.
След това сама няма да разбере как е яхнала метлата и хвърля и къса.....
На мен много ми помага един трик - наблюдавам се (реакции, усещания...) отстрани - като нАучен работник, който изучава нещо.
Освен, че помага е и много интересно.
Ти кат са несяташ аз да тъ цуна тогава
Обичам тъ..........

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Това влиза в третата точка... Непраивлно мислене, води до неправилен секс!Demon написа:4. Неправилен секс.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
frisky lioness написа:Ама, жено, казах ли ти вчера да ма цункаш днес, че имаме празник, а:mad:
Обичам тъ..........
Bella Ciao
Bella Ciao
кво мислене у секса видяМарвин написа:Това влиза в третата точка... Непраивлно мислене, води до неправилен секс!Demon написа:4. Неправилен секс.
- сър Айвънхоу
Ами... мислил с неправилната глава!Quid написа:кво мислене у секса видяМарвин написа:Това влиза в третата точка... Непраивлно мислене, води до неправилен секс!Demon написа:4. Неправилен секс.
Bella Ciao
Bella Ciao
Сетих се ма, обаче исках да ме поухажваш малко.frisky lioness написа:
Обичам тъ..........
Целувам те и мноооооого те обичам Лъвице горда и красива!
всички са казали, че може. и е по-скоро второто. кофти.4avdar4e написа:Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
хубавото е, че излекуването също би трябвало да следва логиката "няма духовна болка-няма физическа болест"
just perfect
за въпросчето има вече доста отговори, но всъщност вероятно тук е мястото да се отбележи, че има много случаи, когато физически болести се лекуват и с духовни/нефизически/нехимически подходи.bead_ написа:всички са казали, че може. и е по-скоро второто. кофти.4avdar4e написа:Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
хубавото е, че излекуването също би трябвало да следва логиката "няма духовна болка-няма физическа болест"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
може4avdar4e написа:Абе, може ли духовната, сърдечната, такъв тип болка, да се обърне във физическа???Да те боли тук и там, уж без причина?? Отключване на болести ли е това или чисто психическо влияние върху физиката? Адски сурьозно ви питам...
спира да боли когато се намерят алтернативни решения на проблема
успех

Како, како... ей сега надничам и кво да видя?!?doktorka написа:ама мен не ме слушате,хем съм доктор.
кво има да ревеш?
ади де!
Толку си права, че няма накъде повече. Днес така яхнах метлата, че некои хора, ако ми влезнат в периметъра, ще излезнат без някои органи. Я далак, я черен дроб
Такъв адреналин ми се струпа, без да го искам, без да съм виновна, че минах цялата гама емоции за един час.
Та така с метлите и прахосмукачките
П.П. Тва е отговор и към другите, че имам някаква минутка само за надничане тук
- frisky lioness
- Обратна връзка:
В офиса не виси една табела с разни мъдрости (абе, те стените на нашия офис са осеяни само с мъдри слова-мое дело естеФствено), сигурно не си забелязала. 15 точки.4avdar4e написа:Како, како... ей сега надничам и кво да видя?!?doktorka написа:ама мен не ме слушате,хем съм доктор.
кво има да ревеш?
ади де!
Толку си права, че няма накъде повече. Днес така яхнах метлата, че некои хора, ако ми влезнат в периметъра, ще излезнат без някои органи. Я далак, я черен дроб:rotfl24:
Такъв адреналин ми се струпа, без да го искам, без да съм виновна, че минах цялата гама емоции за един час.
Та така с метлите и прахосмукачките![]()
П.П. Тва е отговор и към другите, че имам някаква минутка само за надничане тук
Номер 5 съм я подчертала с червено за шефа-"Не съм луд, просто съм в лошо настоение от 30 години насам"
Чувствай се свободна да я ползваш, но аз ти препоръчвам номер 8-"Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!"
Можеш и ти да си добнеш нещо от сорта

Във вашия офис имам по-интересни неща да гледам, не неща - хораfrisky lioness написа: В офиса не виси една табела с разни мъдрости (абе, те стените на нашия офис са осеяни само с мъдри слова-мое дело естеФствено), сигурно не си забелязала.
Това, което ни разяжда...плащаме с ръжда... Парите, колкото и много да са, ръждата не почистват.Quid написа:къде тва че не се сещам:-) нещо:-)Demon написа:Плаща се с ръждаQuid написа:плаща се с евро
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

А,те готини бе!frisky lioness написа: В офиса не виси една табела с разни мъдрости (абе, те стените на нашия офис са осеяни само с мъдри слова-мое дело естеФствено), сигурно не си забелязала. 15 точки.
Номер 5 съм я подчертала с червено за шефа-"Не съм луд, просто съм в лошо настоение от 30 години насам"
Чувствай се свободна да я ползваш, но аз ти препоръчвам номер 8-"Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!"
Можеш и ти да си добнеш нещо от сорта
Я дай още нещо насам! Моля
да бе да:-)Demon написа:Това, което ни разяжда...плащаме с ръжда... Парите, колкото и много да са, ръждата не почистват.Quid написа:къде тва че не се сещам:-) нещо:-)Demon написа:Плаща се с ръждаQuid написа:плаща се с евро
е са ти повярвах да знаеш:-)
тва важи за хора с ранима душевност надарени с липса на мотивация и търсещи отговор на въпроса - на коя планета съм.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Номер 4pocti_bezobidna написа:
Я дай още нещо насам! Моля
"Терапията е скъпа. Да пукаш опаковъчно фолио е ефтино. Сам си избери!"
7. "На твойта планета млъквате ли понякога?"