И по случай 14 ноември.
Да му гръмнем другари.
Без да проливаме червена боя.
Но не и събота/неделя.
Герена или ВИП?
Кога?
Аз на 14 ноември освен Св. апостол Филип друго не знам да имаSet написа: И по случай 14 ноември.
Ми те ще пуцат, за кво им е поовод, записан в календара?4avdar4e написа:Аз на 14 ноември освен Св. апостол Филип друго не знам да имаSet написа: И по случай 14 ноември.
http://bg.wikipedia.org/wiki/14_%D0%BD% ... 1%80%D0%B84avdar4e написа:Аз на 14 ноември освен Св. апостол Филип друго не знам да имаSet написа: И по случай 14 ноември.
За! Само кажете кога.Set написа:Провокирано от филмовата тема
И по случай 14 ноември.
Да му гръмнем другари.
Но не и събота/неделя.
Герена или ВИП?
Кога?
И това е разрешено:lol:Ржевски написа:За! Само кажете кога.Set написа:Провокирано от филмовата тема
И по случай 14 ноември.
Да му гръмнем другари.
Но не и събота/неделя.
Герена или ВИП?
Кога?
Аз ще гръмна 2 пъти и за 7 ноември. :)
Имам някъв много смътен спомен от тоя филм. Все чаках битки, а той само обикаляше и си лафеше с тоя- оня. Помня само че премяташе един грамадански червеноармеец, като си демонстрираше самбото. Тупаника беше малко, ама все пак айкидо тва онова.. айде да ми го копнеш, а?Remmivs написа:Ей, мерси за "Непобедимият"! Шъ черпЪ! 8)
Зависи.Green Light написа:Имам някъв много смътен спомен от тоя филм. Все чаках битки, а той само обикаляше и си лафеше с тоя- оня. Помня само че премяташе един грамадански червеноармеец, като си демонстрираше самбото. Тупаника беше малко, ама все пак айкидо тва онова.. айде да ми го копнеш, а?Remmivs написа:Ей, мерси за "Непобедимият"! Шъ черпЪ! 8)
А стрелбата без мене няма да мине, хич не си правете сметката. Когато и където кажете.
Сете тая презаверка на разрешителното много бързо става, май, а?
Последно? Петък герена или вип?Set написа:Провокирано от филмовата тема
И по случай 14 ноември.
Да му гръмнем другари.
Но не и събота/неделя.
Герена или ВИП?
Кога?
Не за пуцането.. да погледа и послуша малко... примерно :)Set написа:Малкия няма да го пуснат във ВИП-а да пука. Ще се разсейва на маса.Gaspode написа:Бройте ме и мен
Когато и където
А, принципно, заедно с мен един голям мъж почти на 7 ще ли пуснат?
А инак ти и наследника винаги сте поканени, няма какво да питаш
Понеделник или вторник?Ржевски написа:Последно? Петък герена или вип?Set написа:Провокирано от филмовата тема
И по случай 14 ноември.
Да му гръмнем другари.
Но не и събота/неделя.
Герена или ВИП?
Кога?
Ми добреSet написа:
Понеделник или вторник?
Аз предлагам вторник на Герена.Set написа:Понеделник или вторник?Ржевски написа:Последно? Петък герена или вип?Set написа:Провокирано от филмовата тема
И по случай 14 ноември.
Да му гръмнем другари.
Но не и събота/неделя.
Герена или ВИП?
Кога?
Става. А къде?Set написа:Ржевски написа:Последно? Петък герена или вип?Set написа:Провокирано от филмовата тема
И по случай 14 ноември.
Да му гръмнем другари.
Но не и събота/неделя.
Герена или ВИП?
Кога?
Понеделник или вторник?